Canımm çok teşekkür ederimMüthişsin canootebriklerr beybiii
Yukarda anlatmıştım canım. Yemezsem oruç tutamam
Olmaz mı şifa olsun canım
Sabah kalkar kalkmaz aklıma geldin dedim görmüyorum kaçgündür nasıl acaba diye. Çok geçmiş olsun canım Şifalar diliyorum
Oo süper
menülerini göremedim neden böyle olduğunu sen bilirsin sadece canım
Harika
MüthişTebrikler
Noluyor ya ard arda müthiş eksiler gelyor karşı takımdan. Bizde deJou hariç hep artı
Gofret almamaya kararlıyımArtın çok degil ama seni 70lerde görmek lazım
@60kiloyum a yazdıklarım senin için de geçerli. Şu tatlı, gofret meselesini halletmek lazim değil mihadi Ramazana özel olsun 2 ödül günü , cumartesi ve salı
Azmet abladan sonra sen vardın oysa ki kaptan sen olacaktın
Kaptana bakın siz daha ne istiyorsunuz gızzzzzArtın çok degil ama seni 70lerde görmek lazım
@60kiloyum a yazdıklarım senin için de geçerli. Şu tatlı, gofret meselesini halletmek lazim değil mihadi Ramazana özel olsun 2 ödül günü , cumartesi ve salı
Afiyet olsun çiçeğim atisma dedigin de yaniiDün iftardan sonra biraz atıştırmalı olmuş
Dün
Gece 21
1 minik kare bitter çikolata ile kahve
23
20 adet kabuklu fıstık, maden suyu
Cuma
Sahur: 20 adet kabuklu fıstık, maden suyu
İftar
Keto çökertme kebabı
( patates yok, alta dünkü yumurtalı sarımsaklı mayonez ve krem peynir koydum , salçalı sos, 4-5 kaşık et )
Salata
Canım tahin helvası çekti ( 1 YK tahini + 1 çk stevya ile tatlandırdim oldu )
22 ödüllerim
1 çay bardağı Çekirdek
1 çay bardağı Antep fıstığı
Spor: 6400 adım
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Afiyet olsun canımİyi geceler
Menümü yazıyorum:
Sahur : bir bardak kefir
İftar : 1 kase şehriyeli çorba, 2 Adana şiş, 1 kaşık pilav, salata, 1 kaşık barbunya, çay ile yarım avuç kuruyemiş
Su: 1,5 litre
Yürüyüş: 4500 adım
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Afiyet olsun canım 2 kere yürüyüşle tüm kalorileri yakmissindir helalll15 Mart
Ellssa P Purple58 Boncuk2307
Sabah 8:30 bir dilim ekmek üstüne peynir
10:00 filtre kahve
13:00 dünden kalan 3 köfte, bir hurma üstüne yine kahve kremalı bu sefer
17:00 yarım lahmacun içine yesillik, iki kare bitter çikolata
İkinkere yürüyüş yaptım, bugün çok soğuktu. Rozali yanaklarim kıpkırmızı oldu
Yaaaaa üzdüüüü bakamadımmmm oğlum huysuzdu o ara kızımla ilgilen onla ilgilen mutfakla ilgilen hiç aklima burayada bakmak gelmediCanım bu listeden izne ayrılmak isteyenler olmuştu. Bir de bu hafta hazırlıktan kimler katılacak.
Mavi kaptan olarakJou isterim eğer o da kabul ederse
Öyle oluyo hic yemeyince 1 öğünü yiyince baya bi doymuş okuyosun dunya kadar yediğini düşünüyosunBen akşam lahmacun yiyebilmek için bütün gün yemek yemedim, şu an boğazıma kadar doluyum. Bir yürüyüş bana da iyi gelir. Seni tebrik ediyorum hepsini halletmissin bile.
Oldun mu lenBurdayım canım ama sizJou ile güzel kapisirsiniz istersen seçelim kabule etmezse olurum mavi kaptan
Yerrriiimmm hepiniziii ama diyetteyimmm
Beni almış kollamağaaas rakibim kimdu
Geçmiş olsun canım. İnşallah hemen toparlarsinCanımm çok teşekkür ederim
Eskiden hastalıklar böyle değildi şimdi bir geldi mi yatırıyor kalkamıyorum. Sesim de gitti ki konuşamıyorum da wallahi sıkıldım hastalıklardan
Sen nasılsın nasıl geçiyor
Günaydın.He yürüyüşe gitGüno ladiesyürüyüşe mı gitsem sabah sabah diye düşünüyorum, normalden erken uyandım. Pazar sabahları erken uyanmak yasaklanmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?