Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkürler kaptanım sen de 70lere göz kırpmışsın tebrik ederim bı hafta 80lere veda edelim
Ellerine sağlık boncuk kaptanım çikolata hakkımı bisküvili pasta ile değiştirmiş olayım onu yedim akşam çünkü
Ellerine sağlık boncuk kaptanım
bluegreeneyes tebrik ederim canım

Cicekbocekkaktus canım seni ve takımını tebrik ediyorum

@Azmet5255 kaptanim seni ve tüm takımımızı tebrik ederim
Tekrar teşekkür ederim canm aslında iki haftadır spor yok sayılır sadece adımlarımı düzenli paylaştım ama yarın kalabalık misafirlerimi de halledip akşamları spor eklemem lazım gerçekten böyle sıkılaşmayı çok hissedemiyorum
Teşekkür ederim kaptanım pek aktif bir haftada olamasam da senin kaptanlığın da harıkaydı spor da düzenli menü ve adım var sadece kaptanım
Spor canavarını alıp 1-0 önde başlayalım
bluegreeneyes
Oooyyy teşekkür ederim kaptanım yüzünü kara çıkarmamak için elimden geleni yaparım

Artık bana kaldınız FitFiliz yanliz bırakma beniiii kaptanimmm Ellssa
Bırakmam canım tamam. Bu hafta hazırlık kötü filirdi zaten Ellssa kaptişim haklı. Şu 7lerle başlayan rakamlara adım atmam lazım artık cidden. Hem neredeyse kilodaşım olan arkeyi de sollamis olurum keyifli olur

Ay inşallah kaptanım. Eğlenceli geçicek valla bu hafta işleri sıkı tutalim hakkaten
bu hafta ben 69 u görmek istiyorum
Ben de 79u görmek istiyorum. . . En son geçen yaz diyet yaparken düşebildiğim kiloydu.

Atsan iyi olurdu tabiki
tartı günüydü sonuçta

P Purple58 in askerleriyiz
Thinkerwoman güzel bir rakam bekliyorum senden
Aaa durun hepimiz bu hafta hedef kilomuzu yazalım
Ya bugün çok sıktım kendimi 75.3 çıkınca aç susuz yürüyüşe çıktım ve 500g su atıp geldim o şu elbette geri gelecek . Neyse haftaya cumartesi de su atıp gelirim
Hedef 74.0
Bu arada kendime çipa çapa neyse ondan olsun diye 75 kilo ödülü bileklik aldım

2 tane daha var. Farklı taşlar. Takmadım. 2. Yi 74.0 da , 3 yu biraz daha geç 72.0 da takicam. Bu aralık önemli. Kendimi motive etmek istedim

güle güle kullan canım

Dün iftardan sonra biraz atıştırmalı olmuş

Dün
Gece 21
1 minik kare bitter çikolata ile kahve

23
20 adet kabuklu fıstık, maden suyu

Cuma
Sahur
: 20 adet kabuklu fıstık, maden suyu

İftar
Keto çökertme kebabı
( patates yok, alta dünkü yumurtalı sarımsaklı mayonez ve krem peynir koydum , salçalı sos, 4-5 kaşık et )
Salata
Canım tahin helvası çekti ( 1 YK tahini + 1 çk stevya ile tatlandırdim oldu )

22 ödüllerim
1 çay bardağı Çekirdek
1 çay bardağı Antep fıstığı

Spor: 6400 adım

Ellssa Boncuk2307 P Purple58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…