Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun çiçeğim Sahur da sucuklu yumurta yakmadı mi

Benim de bugün çarşıya çocuk getir götür bekle ile geçti. Hazır piliç almışım iyi ki. Bu 5. Seferim. 1 seferi de eşim halletti. Şimdi de iftardan sonra antrenmana bıraktığım oğluşu almaya cikicam

Ayy kolay gelsin canım baya git gel ile geçmiş günün

Hahahahahah delii kıızzz yaaa o halde ben geçiyorum seni

Afiyet olsun çiçeğim Sahur da sucuklu yumurta yakmadı mi
Bilmiyorum ama diğer günlerden farklı değildi. canim asitli içecek çekti belki susuzluktandir. Bol limonlu turp salatası ile hallettik onu da turp gazlı ya iftarda kola gibi oluyo

İyi akşamlar

Menümü yazıyorum :

Sahur : 1 bardak kefir, 3 hurma, 3 zeytin, 2 dilim peynir, çay
İftar : 1 kase mercimek çorbası, 1,5 Kayseri yağlaması, 1 kaşık barbunya, salata, 3 cevizli incir tatlısı(az şekerli, buharda pişmiş, 1 bardak şalgam

Su :1,5 litre
Yürüyüş : 6000 adım

Ellssa Boncuk2307 P Purple58

Eklentiler

• IMG_2747.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 2
Haftasonu pek gelemiyorum maalesef. Menülerimi yazayım, mesajlara da bakmaya çalışacağım.

Evet çok şükür 7 ler geliyor artık senin sporsuz halin bile Hepimizi geçiyor maşallah. Bu hafta daha da güzel olsun canım

Demek ki bu hafta seninle kapısıyoruz, hodri meydan diyorum

Yaaaaa üzdüüüü bakamadımmmm oğlum huysuzdu o ara kızımla ilgilen onla ilgilen mutfakla ilgilen hiç aklima burayada bakmak gelmedi
Olsa güzel olurdu ama ben de yanıma destekçi aldım aldım canım seni. Karşı takıma savaş açıyoruz

Kendine engel olduğun düşüncesini de at aklından canım. Zaman zaman dalgalanmalar yaşamak çok normal, her şeyden önce sağlığın gelir. Eminim kendini toparlamaya başlayacaksın.

Rüzgarı arke me aldım fırtına gibi geliyorum aslaaaa pes etmeyeceğim

Not: bu arada arke esprisinden sikilanlardan özür dilerim ama bana çok eğlenceli geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…