- 8 Ağustos 2008
- 35.461
- 43.154
- 1.123
Teşekkür ederim kaptanım. Pişman olmayacaksın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kaptanım. Pişman olmayacaksın
Nasıl yani anlayamadım didişmek ne demek canımEvet canım, jou benim takımda olduğuna göre senin taraftan didişecek biri lazım![]()
Kapismak anlamında kaptanımNasıl yani anlayamadım didişmek ne demek canım
Kendi aralarında kapışsınlar işteKapismak anlamında kaptanım
Kaptanla atışmak da ayrı bir zevk olacak. Gideyim de akşam yemeğini eriteyim birazcık
Aldı aldı zaten kaptanım
Kaptanım balkon konuşması ile kimler var görmek istiyorum
Hayır almamışAldı aldı zaten kaptanım
Sporu da eklersen müthiş olur canım öyleyse.bebeğim yok canım. başkasıyla karıştırmışsındır. evet tatlıya kısıtlama gerekli bence de
Atışmak, takılmak, kapışmak, kızdırmak vs.Nasıl yani anlayamadım didişmek ne demek canım
Biz kendi aramızda ancak güç birliği yaparız bu haftaKendi aralarında kapışsınlar işte![]()
Vayyy vayyy kaptanima bak sen. O zaman meşhur sözüm gelsin,FitFiliz de bizde çok eğlenceli kilo vermeli müthiş bir hafta olacak inanıyorum
Cicekbocekkaktus de bizde çok sağlam kalemiz yıkılmayız
Kaptanım P Purple58 zaten en fazla kilo veren olacak
Daha ne isteyelim.
Müthişiz bence. Tek rakibimiz THY bence![]()
Kaptanım şimdi sakin oluyoruz ve o tatlı tabağını mutfağa bırakıyoruzTatlı tabağımı bitirseydim iyiydi. iştahım birden gitti.![]()
Bu söz müthiş bağımlılık yapıyorSporu da eklersen müthiş olur canım öyleyse.
Atışmak, takılmak, kapışmak, kızdırmak vs.
Biz kendi aramızda ancak güç birliği yaparız bu hafta
Vayyy vayyy kaptanima bak sen. O zaman meşhur sözüm gelsin,arke nize yaslanın ve kırmızı takımı izleyin
![]()
Evettttt kaptanımın ısrarı ile erken balkon konuşmasıyla karsinizdayimmavi takımın fedaileri bu hafta kaptanımız benim güzel bir hafta olmasını diliyorum hepimizden özveri ve menüleri eksiksiz yazmanızı bekliyorum . Sizi seviyorum
Ellssa
Cicekbocekkaktus
FitFiliz
Thinkerwoman
belmayne
G gibibiseydi
![]()
Tabiki zevkleKaptanım şimdi sakin oluyoruz ve o tatlı tabağını mutfağa bırakıyoruz