- 14 Şubat 2021
- 1.690
- 10.265
- 158
- 44
Akciğerleri bilmem ama takip ettigim bir eczacı vardı , Almanya'da. @Ferahsivga . O lahanayı dize sarmanın ağrıyı azalttiginin bilimsel çalışma ile kanıtlandıgini yazmıştı. Voltaren etkisi yaniGeçmiş olsun arkedaşımmazcık güldüreyim seni bol bol dinlen kendini ihmal etme modern tıbbın yanında sana bir de kocakarı ilacı söyleyeyim benim komşum hep diyordu çok şükür ihtiyaç olup deneyimlemedim ama sana yazayım bulabilirsen dene mutlaka ciğerler için kara lahana yapraklarını ısıtıp göğüse ve sırta sarınca düzeliyorum hep çocuklara da yapıyorum demişti bilgisine ve tecrübesine güvendiğim komşu ablam
Doğum günün kutlu mutlu olsun canım10 Mart
Kahvaltı: Az tahin-pekmez, peynir, 1 dilim ekmek
Öğle: 2 bardak papatya çayı (karın ağrıma iyi geldi)
Akşam: Yarım tabak yeşil fasulye, 4 yk pilav.
Bugün doğum günüm olduğu için bir dilim kek.
Tamam inşallahHerkese Günaydın,
Kaptanlarım ben bugün tartılmasam olur mu? Birazdan da evden çıkacağım ve geç gelirim. Çıkmadan da tartılmak istemiyorum çünkü hem sahurda çok su içtim hem adet oldum. Muhtemelen artı gelirim. Moralim bozulur. En azından iftara yakın tartılırım.
Ellssa Boncuk2307 Azmet5255
10 Mart Pazartesi Menü
Sahur: su
İftar: iki tabak nohut pilav (az pilav, çok nohut), salata, ev yapımı yoğurt
Çayın yanında: çiğ fındık, ceviz, bir kaç dilim elma, bir kaç tane kuru dut, 2 tk ev yapımı şekersiz üzüm marmelatı
Spor: 5300 adım
su: 2 lt
Çok geçmiş olsun güzel dinlen iyi gelir inşallahDirekt bodoslama daldım kusuruma bakmayın. Günaydın arkadaşlar, hastalık iyice arttığı için gelemedim. Bu sabah yine doktora gittim, ciğerde hırıltılar başlamış, iğne ve nebuluzator için hava falan verdi. Bu hafta da raporlu ve evdeyım.
Normalde bnmde bir öğünüm bu yediklerim kaptanımNormalde benim 1 öğünde yediğim kadar yemissinnasıl duruyorsun rakip kaptan
Çok geçmiş olsun canmDirekt bodoslama daldım kusuruma bakmayın. Günaydın arkadaşlar, hastalık iyice arttığı için gelemedim. Bu sabah yine doktora gittim, ciğerde hırıltılar başlamış, iğne ve nebuluzator için hava falan verdi. Bu hafta da raporlu ve evdeyım.
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım cidden çok ağır geçiyor. Tez zamanda şifa diliyorum
Allah'tan şifa diliyorum canım
Geçmiş olsun sana daNormalde bnmde bir öğünüm bu yediklerim kaptanım
Hastayım iştahım hiç yok bunları da zorla yedim ilaç içeceğim için
Yarın proteın artrcm bugün regl çok kötüyümİftar ve sahur yapılmış üstüne meyve yenmiş
Az ama bir protein günü ister bu menü
Teşekkür ederim arkedaşim. Ben bu ifadeyi çok seviyorum, ne zaman görsem yüzüm gülüyor vallaGeçmiş olsun arkedaşımmazcık güldüreyim seni bol bol dinlen kendini ihmal etme modern tıbbın yanında sana bir de kocakarı ilacı söyleyeyim benim komşum hep diyordu çok şükür ihtiyaç olup deneyimlemedim ama sana yazayım bulabilirsen dene mutlaka ciğerler için kara lahana yapraklarını ısıtıp göğüse ve sırta sarınca düzeliyorum hep çocuklara da yapıyorum demişti bilgisine ve tecrübesine güvendiğim komşu ablam
Teşekkür ederim kaptanım, bol bol yatıyorum zatenDoğum günün kutlu mutlu olsun canım
Tamam inşallah
Çok geçmiş olsun güzel dinlen iyi gelir inşallah
Yapabilir canım, bazı ilaçların içerikleri etkiliyor.Kullandığım ilaçlar ödem yapıyor sanırım yaa
Biri akşam diğeri yatmadan önce. 3 tane kaldı. Bitseydi hayırlısı ile
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canmÇabucak atlatırsın inşallah
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun arkecim
Artı gelmedin ya önemli olan bu aslında, cumartesi çok daha güzel eksi gelecek
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım harika ötesi bir eksi görmüşsün. Bir yerde kırılacaktı, sabrın sonu selamet oldu.Regl oldum bugün ama bir aydır bu eksiyi görmemiştim direnç kilomu kırdım inşallah devamıda gelir
63.80
62.70
-1100
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
Ellssa
Evet teşekkür ederim canımTeşekkür ederim canım
Artı gelmedin ya önemli olan bu aslında, cumartesi çok daha güzel eksi gelecek
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım harika ötesi bir eksi görmüşsün. Bir yerde kırılacaktı, sabrın sonu selamet oldu.
Tam iyi oldum diye sevinirken neyse sağlık olsun diyelimYapabilir canım, bazı ilaçların içerikleri etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?