Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

canım benim de

cumartesi 81.9
bugün 81.3
fark - 0.6

Tebrikler güzel eksi cumartesiye daha daha güzelini bekliyorum takım olarak zor durumdayız
3 gün önce 73.65
Bugün 73.40

-0.250

Ellssa Boncuk2307
Tebrik ederim hızlı başladın
Cumartesi 81,2
Bugün 81.1
Pek fark olamadı kızlar Ellssa Boncuk2307 Azmet5255
Tebrik ederim
Regl oldum bugün ama bir aydır bu eksiyi görmemiştim direnç kilomu kırdım inşallah devamıda gelir
63.80
62.70
-1100
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
Ellssa
Direnci kırdın da gidiyorsun beaaah kaptırdım seni
Abooow gecen hafta 700 gittiydi değil mi bu sefer 1000 göndermek lazım. Sebze, kuruyemiş ve et türü yesen bak şorrrr diye bütün ödemeler gidecek. Karbonhidratlar yapiyo o ödemi. Bir de bol su + yeşil cay hemen gitsin gelenler
Evet sibelim senden de elinden gelenin en iyisini bekliyorum

Selamlar

Menümü paylaşıyorum.

Sahur : 1 bardak kefir, bir dilim pizza, 3-4 zeytin, 2-3 dilim peynir

İftar : 1 tabak kurufasulye, 3 küçük ev köftesi, 1 bardak ayran, 4-5 kaşık pancarlı humus, 1 Türk kahvesi, 3 hurma

Su 1.5 litreye tamamlayacağım inşallah
yürüyüş : 30 dk

Ellssa Boncuk2307 Azmet5255

Keto tatlıyı donmuş böğürtlen ile yaptım , Allah affetsin sadece içindeki bütün böğürtlenleri yiyebildim. Cıvık birşey oldu ,tatsiiiiiz nasıl kurtaricam düşünüyorum
Amannn ya keto tatlılar da, unsuz şekersiz kekler falan da berbat bence. Hiç yemeyelim daha iyi

Ne kusuru siteden kimse giremedi.
Ellerine sağlı canım

Ne kusuru siteden kimse giremedi.
Ellerine sağlı canım

Amannn ya keto tatlılar da, unsuz şekersiz kekler falan da berbat bence. Hiç yemeyelim daha iyi
Ya eritriol veya stevia kullanılıyor.
Ben doğal diye stevia aldım yine de hangi tatlandirici olursa olsun bağırsaklardaki tat reseptörleri bunları şeker olarak algılayıp insulini yükseltmis.kalorisi yok ama İnsülin direnci yapar yani . Az kullanılabilir belki...

11 mart salı menüsü
12.00 kahvaltı
2 dilim esmer ekmekle kaşarlı sucuklu tost, 2 haşlanmış yumurta, şekersiz çay.
Kahvaltının hemen sonunda 1 yer kirazı kurusu, 7 badem.

18.00 ara
8-9 tane tuzlu fıstık

19.30 akşam
4 parça parmak bonfile (fırında), çoban salata.

Su 2 lt
Spor yok

Ellssa Boncuk2307 Azmet5255

Tatlandırıcı hiç kullanmadım canım, etkisini de bilmiyordum. Kuru meyve ya da tahin pekmez veya kaymak bal ikilisini kullanıyorum. Bunlar senin tatlı isteğini kesiyor mu.

Vallaha kaptanımm kocam yok gece geliyor işten ve oyüzden rahatım yemiyorum birşey umarım cuma ya kadar 1 öğün yapabilirim

Aç karna ; tarçınlı kakao kahve - tarçınlı sirkeli su - probiyotikli yeşilçay

Kahvaltı 16.00
1 kup büyük çay
2 yumurtalı kabaklı kaşarlı

20.00
Şekerim düştü bianda boyna emzirmekten 2 mini bi çikolata vardı onu yedim kendime geldim

Pazartesiden Bugün 1 öğün yaptım bakalım yarın da nefsime bağlı
22.00
Sumaklı zencefilli maden suyu
1litre su
15 dk leslie

Ellssa Boncuk2307

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…