• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun arkedaşımm😇azcık güldüreyim seni🤍🤍🤍 bol bol dinlen kendini ihmal etme modern tıbbın yanında sana bir de kocakarı ilacı söyleyeyim benim komşum hep diyordu çok şükür ihtiyaç olup deneyimlemedim ama sana yazayım bulabilirsen dene mutlaka ciğerler için kara lahana yapraklarını ısıtıp göğüse ve sırta sarınca düzeliyorum hep çocuklara da yapıyorum demişti bilgisine ve tecrübesine güvendiğim komşu ablam
Akciğerleri bilmem ama takip ettigim bir eczacı vardı , Almanya'da. @Ferahsivga . O lahanayı dize sarmanın ağrıyı azalttiginin bilimsel çalışma ile kanıtlandıgini yazmıştı. Voltaren etkisi yani 🥳

10 Mart

Kahvaltı: Az tahin-pekmez, peynir, 1 dilim ekmek

Öğle: 2 bardak papatya çayı (karın ağrıma iyi geldi)

Akşam: Yarım tabak yeşil fasulye, 4 yk pilav.

Bugün doğum günüm olduğu için bir dilim kek.
Doğum günün kutlu mutlu olsun canım :KK200:
Herkese Günaydın,
Kaptanlarım ben bugün tartılmasam olur mu? Birazdan da evden çıkacağım ve geç gelirim. Çıkmadan da tartılmak istemiyorum çünkü hem sahurda çok su içtim hem adet oldum. Muhtemelen artı gelirim. Moralim bozulur. En azından iftara yakın tartılırım.

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Azmet5255 Azmet5255

10 Mart Pazartesi Menü
Sahur: su
İftar: iki tabak nohut pilav (az pilav, çok nohut), salata, ev yapımı yoğurt
Çayın yanında: çiğ fındık, ceviz, bir kaç dilim elma, bir kaç tane kuru dut, 2 tk ev yapımı şekersiz üzüm marmelatı
Spor: 5300 adım
su: 2 lt
Tamam inşallah
Direkt bodoslama daldım kusuruma bakmayın. Günaydın arkadaşlar, hastalık iyice arttığı için gelemedim. Bu sabah yine doktora gittim, ciğerde hırıltılar başlamış, iğne ve nebuluzator için hava falan verdi. Bu hafta da raporlu ve evdeyım.
Çok geçmiş olsun güzel dinlen iyi gelir inşallah

Eklentiler

• IMG_2611.webp
    IMG_2611.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 7
Pazar menüm

Sahur
3 hurma su

İftar
1 kase şehriye çorba
Kıymalı Karnıbahar
Bulgur pilavı
Az humus
Salata

Kitap
2.cüz Kur'an

Spor
30 dk ev egzersizi

Pazartesi menü

Sahur
1 muz 3 hurma
Su

İftar
Dünkü ile aynı sadece iki ıspanak çökelekli sac böreği eklendi

Kitap
3. cüz

Spor
30 dk yürüyüş
30 dk ev egzersizi

Boncuk2307 Boncuk2307 Azmet5255 Azmet5255

Direkt bodoslama daldım kusuruma bakmayın. Günaydın arkadaşlar, hastalık iyice arttığı için gelemedim. Bu sabah yine doktora gittim, ciğerde hırıltılar başlamış, iğne ve nebuluzator için hava falan verdi. Bu hafta da raporlu ve evdeyım.
Çok geçmiş olsun canm ❤️ Çabucak atlatırsın inşallah

Geçmiş olsun arkedaşımm😇azcık güldüreyim seni🤍🤍🤍 bol bol dinlen kendini ihmal etme modern tıbbın yanında sana bir de kocakarı ilacı söyleyeyim benim komşum hep diyordu çok şükür ihtiyaç olup deneyimlemedim ama sana yazayım bulabilirsen dene mutlaka ciğerler için kara lahana yapraklarını ısıtıp göğüse ve sırta sarınca düzeliyorum hep çocuklara da yapıyorum demişti bilgisine ve tecrübesine güvendiğim komşu ablam
Teşekkür ederim arkedaşim. Ben bu ifadeyi çok seviyorum, ne zaman görsem yüzüm gülüyor valla 🥰

Kara lahanayı bulmak buralarda mümkün mü bilmiyorum canım ama pazara baktırayım. İnşallah bu yeni ilaçlar da iyi gelir de toparlanirim, çok teşekkür ederim canım💕

Geçmiş olsun arkecim
Teşekkür ederim canım💕
Cumartesi 81,2
Bugün 81.1
Pek fark olamadı kızlar Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Azmet5255 Azmet5255
Artı gelmedin ya önemli olan bu aslında, cumartesi çok daha güzel eksi gelecek 💕
Kilo bildirimi:

Pazar : 92.95
Salı : 92.65

Fark : -300

Azmet5255 Azmet5255 Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Tebrik ederim canım💕
Regl oldum bugün ama bir aydır bu eksiyi görmemiştim direnç kilomu kırdım inşallah devamıda gelir
63.80
62.70
-1100
Boncuk2307 Boncuk2307
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Ellssa Ellssa
Tebrik ederim canım harika ötesi bir eksi görmüşsün. Bir yerde kırılacaktı, sabrın sonu selamet oldu.

Back
X