Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun canım cidden çok ağır geçiyor. Tez zamanda şifa diliyorum
Babam kemoterapi alıyor. Huysuzdu zaten daha da huysuz oldu . Anemi de babam çileden çıkarıyor
Allah'tan şifa diliyorum canım

Herkese Günaydın,
Kaptanlarım ben bugün tartılmasam olur mu? Birazdan da evden çıkacağım ve geç gelirim. Çıkmadan da tartılmak istemiyorum çünkü hem sahurda çok su içtim hem adet oldum. Muhtemelen artı gelirim. Moralim bozulur. En azından iftara yakın tartılırım.

Ellssa Boncuk2307 Azmet5255

10 Mart Pazartesi Menü
Sahur: su
İftar: iki tabak nohut pilav (az pilav, çok nohut), salata, ev yapımı yoğurt
Çayın yanında: çiğ fındık, ceviz, bir kaç dilim elma, bir kaç tane kuru dut, 2 tk ev yapımı şekersiz üzüm marmelatı
Spor: 5300 adım
su: 2 lt

Direkt bodoslama daldım kusuruma bakmayın. Günaydın arkadaşlar, hastalık iyice arttığı için gelemedim. Bu sabah yine doktora gittim, ciğerde hırıltılar başlamış, iğne ve nebuluzator için hava falan verdi. Bu hafta da raporlu ve evdeyım.

Canım bu kitap istismarla ilgili bir kitap mıydı, yazarının adını da yazabilir misin rica etsem.

Doğum günün kutlu olsun, yeni yasin sağlık huzur mutluluk getirsin

İyi geceler herkese, Ramazan’da sindirim yavaşlamasına karşın nasıl önlemler alıyorsunuz ?
Ben genel olarak sorun yaşamıyorum canım ama bence en önemlisi bol su tüketmek ve lifli beslenmek. Kuru meyvelerden de fayda görebilirsin.
Tebrik ederim canım
3 gün önce 73.65
Bugün 73.40

-0.250

Ellssa Boncuk2307
Tebrik ederim canım

Ah canım benim bende seni soracaktım nasılsın diye Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda çok geçmiş olsun

9 Mart pazar menüsü
14.00 kahvaltı
2 dilim ekmek, 1 yumurtalı menemen, 2 çatal patates kızartması, 1 dilim süzme peynir, 5 yeşil zeytin, şekersiz çay.

19.30 akşam
1 dilim pide, 3 kaşık süzme yoğurt.

10 Mart pazartesi menüsü
14.30 kahvaltı
Tereyağlı 2 yumurta, 1 dilim süzme peynir, domates salatalık biber, 1 simit, şekersiz çay.

20.00 akşam
1 muz, 3 çilek, yarım greyfurt, 20 tane tuzlu fıstık.

Menüler biraz enteresan farkındayım ama midem çoğu şeyi almıyor. Artık bahtıma ne çıkarsa gibi oluyor ama 400 gr eksiyle geldim, sıfır hareket ve antibiyotik kullanmama rağmen

Ellssa Boncuk2307 Azmet5255

Kızlar Günaydın tam kuran okudum bi karnım ağrıdığını hissettim bi baktım regl olmuşum aslinda 3 gün erken oldu neyse bakalım hemen tartildim ama tabi arti çıktım
Cumartesi 101.5
Bugun 102.5 inşallah cumartesi ye şişliği iner diye düşünüyorum
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

Ah canım benim bende seni soracaktım nasılsın diye Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım benim buna da şükür diyelim, en azından evde dinleyebiliyorum. İğneyle toparlanacagimi düşünüyorum artık..

Kesin iner canım, artı 1 regl yüzünden.

Geçmiş olsun arkedaşımmazcık güldüreyim seni bol bol dinlen kendini ihmal etme modern tıbbın yanında sana bir de kocakarı ilacı söyleyeyim benim komşum hep diyordu çok şükür ihtiyaç olup deneyimlemedim ama sana yazayım bulabilirsen dene mutlaka ciğerler için kara lahana yapraklarını ısıtıp göğüse ve sırta sarınca düzeliyorum hep çocuklara da yapıyorum demişti bilgisine ve tecrübesine güvendiğim komşu ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…