Geçmiş olsun canım cidden çok ağır geçiyor. Tez zamanda şifa diliyorum9 Mart menü
Sabah 3 yk kuymak küçük parça ekmek bir kaç dilim portakal çay
Akşam yarım kase tarhana çorbası 3 çilek 2 dilim armut
Salgına yakalandım ağır geçiyor aralarda ballı süt nane limon ihlamurda içtim
2 litre su
Ellssa Boncuk2307
Allah'tan şifa diliyorum canımBabam kemoterapi alıyor. Huysuzdu zaten daha da huysuz oldu . Anemi de babam çileden çıkarıyor
Menü de adım da harika10 mart menü
Sahur
4 kaşık yoğurt içine ananas yulaf chia keten tohumu bal tahin, 2 dilim peynir, 5 zeytin, yeşillik
İftar
1 kase çorba salata kefir 2 hurma
Ara
1 fincan sütlü kahve, 2 kare çikolata
3 litre su 11.000adım
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Eki Görüntüle 3557189
Canım bu kitap istismarla ilgili bir kitap mıydı, yazarının adını da yazabilir misin rica etsem.9 Mart
Sahur: 1 Muz 1 hurma
Iftar: Izgara et şiş (1 tane), 2 ızgara köfte, 1 ızgara tavuk. 4 yk pilav, salata.
1.5 litre su
Bugün bahar temizliği yaptım, epey efor harcadım.
Kitap: Kardeşini doğurmak (15 sayfa okuyabildim)
Benim öcümü alacak sendenNormalde benim 1 öğünde yediğim kadar yemissinnasıl duruyorsun rakip kaptan
Doğum günün kutlu olsun, yeni yasin sağlık huzur mutluluk getirsin10 Mart
Kahvaltı: Az tahin-pekmez, peynir, 1 dilim ekmek
Öğle: 2 bardak papatya çayı (karın ağrıma iyi geldi)
Akşam: Yarım tabak yeşil fasulye, 4 yk pilav.
Bugün doğum günüm olduğu için bir dilim kek.
Ben genel olarak sorun yaşamıyorum canım ama bence en önemlisi bol su tüketmek ve lifli beslenmek. Kuru meyvelerden de fayda görebilirsin.İyi geceler herkese, Ramazan’da sindirim yavaşlamasına karşın nasıl önlemler alıyorsunuz ?
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
Ah canım benim bende seni soracaktım nasılsın diye Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda çok geçmiş olsunDirekt bodoslama daldım kusuruma bakmayın. Günaydın arkadaşlar, hastalık iyice arttığı için gelemedim. Bu sabah yine doktora gittim, ciğerde hırıltılar başlamış, iğne ve nebuluzator için hava falan verdi. Bu hafta da raporlu ve evdeyım.
Teşekkür ederim canım benimAh canım benim bende seni soracaktım nasılsın diye Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda çok geçmiş olsun
Kesin iner canım, artı 1 regl yüzünden.Kızlar Günaydın tam kuran okudum bi karnım ağrıdığını hissettim bi baktım regl olmuşumaslinda 3 gün erken oldu neyse bakalım hemen tartildim ama tabi arti çıktım
Cumartesi 101.5
Bugun 102.5 inşallah cumartesi ye şişliği iner diye düşünüyorum
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Geçmiş olsun arkecimDirekt bodoslama daldım kusuruma bakmayın. Günaydın arkadaşlar, hastalık iyice arttığı için gelemedim. Bu sabah yine doktora gittim, ciğerde hırıltılar başlamış, iğne ve nebuluzator için hava falan verdi. Bu hafta da raporlu ve evdeyım.
Teşekkür ederim kaptanımMenü de adım da harika
Geçmiş olsun arkedaşımmDirekt bodoslama daldım kusuruma bakmayın. Günaydın arkadaşlar, hastalık iyice arttığı için gelemedim. Bu sabah yine doktora gittim, ciğerde hırıltılar başlamış, iğne ve nebuluzator için hava falan verdi. Bu hafta da raporlu ve evdeyım.
Teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun, yeni yasin sağlık huzur mutluluk getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?