Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tek çürük elma benmiymişim yaa
Hoşbuldum kaptanım
Cumartesi çok güzel eksi ile gelicem Azmet5255 kaptan verdiğine pişman olacak
Çok fena hırs yaptım şu an
Öyle deme kaptanım yaa

Hadi bakalım cumartesi sonucu merakla bekliycem.
Göster ona gününü
El mi yaman bey mi görecek Azmet5255 hanım
Noldu noldu, geçen hafta sen bana aynısını yapmıştın. Bu hafta benim kaptanım seni yenecek (kendim başaramadım başkası yensin diye bekliyorum )

Tek öğün yapacaksan biraz kuruyemiş ile menunu desteklesen iyi olur.
Emziklisin sonuçta kalori ihtiyacın da protein ihtiyacın da daha fazla.
4e kadar acikmiyor musun ?

Kizlaaaaar kızlar mavi kızlar toplaniiiin sataşma var burada
Cumartesiye sen 1.5 kilo alırsın olur biter bizim birşey yapmanıza gerek kalmaz
Mantı ye , iftara git tatlı falan ye olur mu Ekmeksiz doymazsin illa ekmek de ye tamam mı

Tek öğün yapacaksan biraz kuruyemiş ile menunu desteklesen iyi olur.
Emziklisin sonuçta kalori ihtiyacın da protein ihtiyacın da daha fazla.
4e kadar acikmiyor musun ?
Icecekleri içiyorum bi nevi tutuyo benii kocamda evde olunca iştahım olmuyor gidince acıkıyorumm ama kuruyemişide yesem oda iştahımı açıyor

ELin avucunu aç alnına yapıştırr çok beklersin

Iyi dedim dimi kaptanımm Cicekbocekkaktus

Sahurdan buyana tok durabildinmi 3 ceviz 1 maden suyu gercekten nefsine hayran kaldım maşaallahh
Sahurda yemek yemeye üşendim çok uykum vardı bu diyetin özelliği zaten kandaki keton cisimlerin tokluk vermesi.
Enerji kaynağı olarak da yeterli kaloriyi bulamayınca vücuttaki yağı mecbur yakması .
Tam olarak irade değil.

Icecekleri içiyorum bi nevi tutuyo benii kocamda evde olunca iştahım olmuyor gidince acıkıyorumm ama kuruyemişide yesem oda iştahımı açıyor
Ben de ne zaman kocamla dışarı çıksam acikiyorum, eşim beni yedirip icirmeli gibi bir zihinsel kodlamam var sanırım

Ben de ne zaman kocamla dışarı çıksam acikiyorum, eşim beni yedirip icirmeli gibi bir zihinsel kodlamam var sanırım
HAhahaha istee adam evde oldumu yerse ben duramıyorumm ya öyle bi iştahlı yiyorkii yani durmam mümkün değil asla dışarda şu saatte hadi kokoreç yiyelim dese asla yok diyememm yapamam yani oyüzden buhafta nefsime odaklanayayim

Nalet gelsin bu hastalık bende iştahsızlık yaptı 1.5 kilo vermiş olarak geleyim de sen gör (not:yazım yanlışları bilerek yapılmıştır imla kuralları kırmızı çizgimdir yoksa )

Ayyy ben de öyleyim, hele bir de teklif ondan gelirse aslaaaa geri cevirmiyorim. Ne'me lazım bir daha yapmaz falan mazallah

Senin kocayı hemen eve alıyoruz canım, gitmesin işe falan emzikli kadınsın sen can boğazdan gelir

Ooo çok güzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…