- 7 Ağustos 2016
- 4.733
- 18.049
- 208
Ben yapamadım onu yedim 1 saat sonra emzirince işler değiştiBütün diyet tariflerini yaptım en zoru buydu kıyıdan döndüm
Mümkünse küçük bir yürüyüş yap canım. Tartı saatine kadar inmiş olur belki.Günaydın kızlar asla tartilmak istemiyorum bugünkarnım davul dibi .Bu arada bana bildirimler gelmiyor
Canım kahvaltıyı erken mi yapıyorsun, kalkar kalmaz tartilinca insan sabah şişligini bile atmamış oluyor.Kızlar ilk tartı benden gelsin reglinjn 2.günü +1 kg. Oruçlu değilim oyuzden tartıldımEki Görüntüle 3552000
Yeniden başlangıcın hayırlı olsun canım.
Çok geçmiş olsun arkecim meyve yemelisin bolca vitamin seni iyilestirirKuzum sorma yaa iyiyim dedim yatak döşeklik oldum. İçtiğim ilaç da kafa yapıyor resmen, insan sürekli uyur mu. İşimiz dualara kaldı artık
Geçen hafta bende öyleydim canım ishal hastanelik etti beni tez vakitte iyilesirsin inşallahBenim cocuklarda hastaydi bu hafta
Ishal ates
Biri iylesmeden digeri hastalandi
Halada hastalik devam ediyor
Cok yorucuydu.iki arada bi derede sporda yapmaya calistim
Canını sıkma purple cim senin menulerine özellikle dikkat ettim çok iyisin artı olsa bile ödemdir gerçekte kilo vermişsindir senBende tartilmak hiç istemiyorum regl değilim ama artı cikcam belli3 gibi tartilayim mecbur
Hiç canını sıkma başakcim halledersin sengünaydın kızlar, bu tartı da benden.
+1.05, reglime 1 gün var dediğim gibi.
Gitmeeben müsaadenizle izne ayrılmak istiyorum bir süre. moral motivasyon olarak pek iyi değilim bu aralar. biraz kendimi iyi hissedince dönerim.
Canım kahvaltıyı erken mi yapıyorsun, kalkar kalmaz tartilinca insan sabah şişligini bile atmamış oluyor.
Yeniden başlangıcın hayırlı olsun canım.
Takviyelere 3 ay sonra ara vermek gerekiyor ama eksikse ihtiyacsa da devam ediliyor. En güzeli 3 ay kullanıp tahlil yaptırmak.magnexyum çok ilginç sınır Türkiye'de kandaki sınır 1-6 -2.5 yani 1.5 olmadan tahlillerde düşük denmiyor. Fonksiyonel tıp 2.2 bin uzerinde olsun diyor. Kanda 3.5 ken bile dokuda eksik olabiliyor.Kuzum bende hergün magnezyum complex , d vit+k , omega 3 , b12 komplex içiyorum banamı fayda etmiyor acaba. Birde ben 6aydir içiyorum ara vermek lazım mı yoksa ömür boyumu kullaniyim
ŞahanesiinnnnEllssa Boncuk2307
Jou
Günaydın
Uzunca bir zaman sonra eksiyle geldim
Geçen hf 79.5
Bugün 77.3
Fark -2.3 kg
% - 2.893
Eki Görüntüle 3552037
Ben de izliyorum onu ama son bölümleri sevemedim pek yeni karakterleri beğenmedim.Buu ara bn de dizilere takmış durumdayım, kızıl goncalara başladım son birkaç bölüm kaldı. Sonra netflixe geçeceğim
Geçmiş olsun canım benim..daha iyi misin şimdi?Kuzum sorma yaa iyiyim dedim yatak döşeklik oldum. İçtiğim ilaç da kafa yapıyor resmen, insan sürekli uyur mu. İşimiz dualara kaldı artık
Çok geçmiş olsun kuzulara.. inşallah hemencecik toparlarlarBenim cocuklarda hastaydi bu hafta
Ishal ates
Biri iylesmeden digeri hastalandi
Halada hastalik devam ediyor
Cok yorucuydu.iki arada bi derede sporda yapmaya calistim
Böyle şeyleri bilen insanlara bayılıyorum. Takviyelerden önce fikrini alırız artıkTakviyelere 3 ay sonra ara vermek gerekiyor ama eksikse ihtiyacsa da devam ediliyor. En güzeli 3 ay kullanıp tahlil yaptırmak.magnexyum çok ilginç sınır Türkiye'de kandaki sınır 1-6 -2.5 yani 1.5 olmadan tahlillerde düşük denmiyor. Fonksiyonel tıp 2.2 bin uzerinde olsun diyor. Kanda 3.5 ken bile dokuda eksik olabiliyor.
D vitamini depon dolmuyorsa veya adet sancin varrsa veya kaslarda kramp magnezyuma da ihtiyacın devam ediyor demektir. Uzun süre kullanimlarda kullandığın takviyeyi değiştirebilirsin. Mg kompleks biraz biraz farklı çeşit mg içeriyorsa bir diğeri daha yüksek düzeyde mgmalat içeriyor örneğin . (70 kg üzeri günde 2 tablet ). Kullandığın ürünü değiştirirsen hem içindeki katkıları değiştirip onları da vücuduna yüklememis olursun.
B12 de de metil kobalamin olmasına dikkat et ( siyanokobalamin in vücutta dönüşümunu çoğu bünye yapamıyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?