Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kuzum sorma yaa iyiyim dedim yatak döşeklik oldum. İçtiğim ilaç da kafa yapıyor resmen, insan sürekli uyur mu. İşimiz dualara kaldı artık
Çok geçmiş olsun arkecim meyve yemelisin bolca vitamin seni iyilestirir
Benim cocuklarda hastaydi bu hafta
Ishal ates
Biri iylesmeden digeri hastalandi
Halada hastalik devam ediyor
Cok yorucuydu.iki arada bi derede sporda yapmaya calistim
Geçen hafta bende öyleydim canım ishal hastanelik etti beni tez vakitte iyilesirsin inşallah
Bende tartilmak hiç istemiyorum regl değilim ama artı cikcam belli 3 gibi tartilayim mecbur
Canını sıkma purple cim senin menulerine özellikle dikkat ettim çok iyisin artı olsa bile ödemdir gerçekte kilo vermişsindir sen

Canım kahvaltıyı erken mi yapıyorsun, kalkar kalmaz tartilinca insan sabah şişligini bile atmamış oluyor.

Yeniden başlangıcın hayırlı olsun canım.

Canim 12 saat ara ile şeker ilacı içtiğim için 9 gibi yemem gerekiyor ki aksamki ilaç çok geçe kalmasın.diğer türlü gün içinde hipotermi ani şeker düşmesi yaşıyorum.

Kuzum bende hergün magnezyum complex , d vit+k , omega 3 , b12 komplex içiyorum banamı fayda etmiyor acaba. Birde ben 6aydir içiyorum ara vermek lazım mı yoksa ömür boyumu kullaniyim
Takviyelere 3 ay sonra ara vermek gerekiyor ama eksikse ihtiyacsa da devam ediliyor. En güzeli 3 ay kullanıp tahlil yaptırmak.magnexyum çok ilginç sınır Türkiye'de kandaki sınır 1-6 -2.5 yani 1.5 olmadan tahlillerde düşük denmiyor. Fonksiyonel tıp 2.2 bin uzerinde olsun diyor. Kanda 3.5 ken bile dokuda eksik olabiliyor.
D vitamini depon dolmuyorsa veya adet sancin varrsa veya kaslarda kramp magnezyuma da ihtiyacın devam ediyor demektir. Uzun süre kullanimlarda kullandığın takviyeyi değiştirebilirsin. Mg kompleks biraz biraz farklı çeşit mg içeriyorsa bir diğeri daha yüksek düzeyde mgmalat içeriyor örneğin . (70 kg üzeri günde 2 tablet ). Kullandığın ürünü değiştirirsen hem içindeki katkıları değiştirip onları da vücuduna yüklememis olursun.
B12 de de metil kobalamin olmasına dikkat et ( siyanokobalamin in vücutta dönüşümunu çoğu bünye yapamıyor)

Günaydın kızlar, sabah tartıldım galiba tartım bozuk. Neyse tartı 2 kilodan fazla eksik gösterdi beni. Hatta iki kez tartıldım yine aynı çıktı.
Sonra yerini değiştirdim bir daha tartıldım bu sefer bence doğru olan çıktı adece 100 Gr gitmiş. Sonra yine yerini filan değiştirip 3 -5 kere tartıldım ikinci tartildiğim sonuç oldu hep. Zeminden mi kaynaklandi bilmiyorum. Başka yerde de tartilamam. Bundan sonra yeni takıntı yüklendi yani bana

Buu ara bn de dizilere takmış durumdayım, kızıl goncalara başladım son birkaç bölüm kaldı. Sonra netflixe geçeceğim
Ben de izliyorum onu ama son bölümleri sevemedim pek yeni karakterleri beğenmedim.
Kuzum sorma yaa iyiyim dedim yatak döşeklik oldum. İçtiğim ilaç da kafa yapıyor resmen, insan sürekli uyur mu. İşimiz dualara kaldı artık
Geçmiş olsun canım benim..daha iyi misin şimdi?
Benim cocuklarda hastaydi bu hafta
Ishal ates
Biri iylesmeden digeri hastalandi
Halada hastalik devam ediyor
Cok yorucuydu.iki arada bi derede sporda yapmaya calistim
Çok geçmiş olsun kuzulara.. inşallah hemencecik toparlarlar
Böyle şeyleri bilen insanlara bayılıyorum. Takviyelerden önce fikrini alırız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…