• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar, sabah tartıldım galiba tartım bozuk. Neyse tartı 2 kilodan fazla eksik gösterdi beni. Hatta iki kez tartıldım yine aynı çıktı.
Sonra yerini değiştirdim bir daha tartıldım bu sefer bence doğru olan çıktı adece 100 Gr gitmiş. Sonra yine yerini filan değiştirip 3 -5 kere tartıldım ikinci tartildiğim sonuç oldu hep. Zeminden mi kaynaklandi bilmiyorum. Başka yerde de tartilamam. Bundan sonra yeni takıntı yüklendi yani bana 😭
Tartı önemli. Doğru tartan yer neresi ise orada tartil. 4 ayaktan biri bazen oturmuyor eksi çıkıyor. Geçen yıl koskoca odada tartıyı koyacak uygun yer bulamadım.tarti motivasyonum da gitti. Kilo da aldım.
Önemli olan düz ve sabit bir yer olması. Tartinin ayaklarini da kontrol et ,toz falan yapışabiliyor. Tartidan emin olanazsan da arada eline kilosunu bildiğin bir şeyle örneğin 1.5 kiloluk su şişesi ile cık bir bak , ne kadar değişiyor

Kızlar kaç gündür giremiyorum. Babam salı gecesi kalp krizi geçirdi yoğun bakıma alındı. Kaç gündür hastane ev arası gidip geliyorum. Bugünün cumartesi olduğunu bile unutmuşum. Eve geçince tartilip atayım hemen. Yarım saat sonra geçmiş olurum inşallah.
Cok gecmis olsun canim
Insalalh daha iyidir
Durumu nasil simdi

Günaydın kızlarrr :KK68: :KK68:

Tartı bildirimim
Geçen hafta:87.0
Bugün:85.1
Fark:1.9 kg
Eki Görüntüle 3552073
Vaayy 🤩🤩 ne yaptın kuzu. Ne yedin ne içtin böyle tatilde. Tebrikler 🙏
Kızlar kaç gündür giremiyorum. Babam salı gecesi kalp krizi geçirdi yoğun bakıma alındı. Kaç gündür hastane ev arası gidip geliyorum. Bugünün cumartesi olduğunu bile unutmuşum. Eve geçince tartilip atayım hemen. Yarım saat sonra geçmiş olurum inşallah.
Geçmiş olsun canım. Şimdi durumu nasil? Bu arada zaten tartıyı düşünme de böyle bir durumda da, yine de gormemiş olabilirsin diye yaziyorum. Acele etme tartı vakti geçe alındı 16:00 a kadar vakit varmis
Sağol kuşum benim çok şükür iyiyim ama niyeyse arada bir vurgun yemiş gibi kötü oluyorum, belki yorgunluk kötü ediyordur. Sen nasılsın canım 💕
İyiyim ben de bu hafta tatil hem iyi geldi hem gelmedi. Okuyacak bir sürü sınav kagidim vardı ama son güne bıraktım 😭😭
Tartı önemli. Doğru tartan yer neresi ise orada tartil. 4 ayaktan biri bazen oturmuyor eksi çıkıyor. Geçen yıl koskoca odada tartıyı koyacak uygun yer bulamadım.tarti motivasyonum da gitti. Kilo da aldım.
Önemli olan düz ve sabit bir yer olması. Tartinin ayaklarini da kontrol et ,toz falan yapışabiliyor. Tartidan emin olanazsan da arada eline kilosunu bildiğin bir şeyle örneğin 1.5 kiloluk su şişesi ile cık bir bak , ne kadar değişiyor
Çok iyi fikir su şişesi. Ya da ikinkiloluk pirinçle filan deniyeyim. Gerçi şimdi bir yer belirledim. Parkede tahtanın böyle koyu renk bir izi var, onun yani 🤣

Kilo bildirimi
Geçen hafta 62.9
Bu hafta 62.25
Fark -650gr
Oran%1.033
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou 1000016634.webp

Geçmiş olsun ,Allah acil şifalar versin

Regl şişkinliği gelmiş canım 💕

Harikasın canım tebrikler🎉🎊 nasıl da kaçırdım seni 🤣

Keyfin yerinde dimi, hiç için sızlamadı mı alırken 🤣🤣

Canin sagolsun canım, 100 gr hiç sıkıntı değil bence.

Tebrik ederim canım💕

Harikasın canım çok muhteşem bir eksi 💕

😢😢
Içim sızlamak kim ben mi 🤪🤪

Back