• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Takviyelere 3 ay sonra ara vermek gerekiyor ama eksikse ihtiyacsa da devam ediliyor. En güzeli 3 ay kullanıp tahlil yaptırmak.magnexyum çok ilginç sınır Türkiye'de kandaki sınır 1-6 -2.5 yani 1.5 olmadan tahlillerde düşük denmiyor. Fonksiyonel tıp 2.2 bin uzerinde olsun diyor. Kanda 3.5 ken bile dokuda eksik olabiliyor.
D vitamini depon dolmuyorsa veya adet sancin varrsa veya kaslarda kramp magnezyuma da ihtiyacın devam ediyor demektir. Uzun süre kullanimlarda kullandığın takviyeyi değiştirebilirsin. Mg kompleks biraz biraz farklı çeşit mg içeriyorsa bir diğeri daha yüksek düzeyde mgmalat içeriyor örneğin . (70 kg üzeri günde 2 tablet ). Kullandığın ürünü değiştirirsen hem içindeki katkıları değiştirip onları da vücuduna yüklememis olursun.
B12 de de metil kobalamin olmasına dikkat et ( siyanokobalamin in vücutta dönüşümunu çoğu bünye yapamıyor)

Canım satır satır yazmışsın ellerin dert görmesin . Bu hafta nöroloji doktoruna kendi hastalığım ile ilgili randevum vardı gitmişken kanda baktiracaktim. Nöroloji doktoru gitmiş benim randevu yalan oldu. Dahiliye doktoruna randevu alıp ramazan ertesi baktiricam.

Günaydınlar herkese erkenciler vardı sibel_84 sibel_84 hala erkencimisin
Jou Jou sen nasılsın canım bebis nasıl
@Mthn83 sen nasılsın
Daha aklıma gelmeyenler herkez iyidir umarım 🥰 bol eksili kacamaksiz gün diliyorum
Canım hoş geldin. Seni görmek ne kadar güzelmiş buralarda

Günaydın kızlarrr :KK68: :KK68:

Tartı bildirimim
Geçen hafta:87.0
Bugün:85.1
Fark:1.9 kg
1000106109.webp

ben müsaadenizle izne ayrılmak istiyorum bir süre. moral motivasyon olarak pek iyi değilim bu aralar. biraz kendimi iyi hissedince dönerim.
Üzüldüm canım yaa, buradan uzaklaşma yine de, sohbet edelim belki iyi gelir 💕

Çok geçmiş olsun arkecim meyve yemelisin bolca vitamin seni iyilestirir☺️

Geçen hafta bende öyleydim canım ishal hastanelik etti beni tez vakitte iyilesirsin inşallah 🙏

Canını sıkma purple cim senin menulerine özellikle dikkat ettim çok iyisin artı olsa bile ödemdir gerçekte kilo vermişsindir sen🥳
Teşekkür ederim papatyacım, meyve konusunda da çok eksiğim, kolay kolay aklıma gelmez. Bugu iftardan sonra biraz yemeye çalışayım.

Canim 12 saat ara ile şeker ilacı içtiğim için 9 gibi yemem gerekiyor ki aksamki ilaç çok geçe kalmasın.diğer türlü gün içinde hipotermi ani şeker düşmesi yaşıyorum.
Anladım canım öyleyse yapacak bir şey yok. Her şeyden önce senin sağlığın önemli 💕

Ben de izliyorum onu ama son bölümleri sevemedim pek yeni karakterleri beğenmedim.

Geçmiş olsun canım benim..daha iyi misin şimdi?

Çok geçmiş olsun kuzulara.. inşallah hemencecik toparlarlar 🙏

Böyle şeyleri bilen insanlara bayılıyorum. Takviyelerden önce fikrini alırız artık 🙏🧡
Bildiklerime yardımcı olurum 😊

Günaydın kızlar, sabah tartıldım galiba tartım bozuk. Neyse tartı 2 kilodan fazla eksik gösterdi beni. Hatta iki kez tartıldım yine aynı çıktı.
Sonra yerini değiştirdim bir daha tartıldım bu sefer bence doğru olan çıktı adece 100 Gr gitmiş. Sonra yine yerini filan değiştirip 3 -5 kere tartıldım ikinci tartildiğim sonuç oldu hep. Zeminden mi kaynaklandi bilmiyorum. Başka yerde de tartilamam. Bundan sonra yeni takıntı yüklendi yani bana 😭
Bence bozulmamıştır canım, ilk durduğu yerde zemin yüzünden öyle olmuştur.

Ben de izliyorum onu ama son bölümleri sevemedim pek yeni karakterleri beğenmedim.

Geçmiş olsun canım benim..daha iyi misin şimdi?

Çok geçmiş olsun kuzulara.. inşallah hemencecik toparlarlar 🙏

Böyle şeyleri bilen insanlara bayılıyorum. Takviyelerden önce fikrini alırız artık 🙏🧡
Sağol kuşum benim çok şükür iyiyim ama niyeyse arada bir vurgun yemiş gibi kötü oluyorum, belki yorgunluk kötü ediyordur. Sen nasılsın canım 💕

Evet canım 3 4 gündür kötüler hastane gidip geliyoruz bise demiyorlar bugün daha ınfluanza testi yaptılar düşün . Düşmüyor ateşleri ağla ağla bi hal oldular kaç gündür
Kıyamam kuzulara, test sonucu hemen belli oluyor mu. İnşallah çabucak iyileşirler 🙏

Kızlar kaç gündür giremiyorum. Babam salı gecesi kalp krizi geçirdi yoğun bakıma alındı. Kaç gündür hastane ev arası gidip geliyorum. Bugünün cumartesi olduğunu bile unutmuşum. Eve geçince tartilip atayım hemen. Yarım saat sonra geçmiş olurum inşallah.
Canım çok geçmiş olsun, şimdi durumu nasıl. Kendindedir inşallah, Allah'ım yardımcınız olsun tez zamanda şifa versin inşallah💕

günaydın kızlar, bu tartı da benden.
+1.05, reglime 1 gün var dediğim gibi.
Regl şişkinliği gelmiş canım 💕
Ellssa Ellssa @Boncuk2307
Jou Jou
Günaydın
Uzunca bir zaman sonra eksiyle geldim🥳

Geçen hf 79.5
Bugün 77.3
Fark -2.3 kg
% - 2.893
:halay::halay::halay:
Eki Görüntüle 3552037
Harikasın canım tebrikler🎉🎊 nasıl da kaçırdım seni 🤣
Keyfin yerinde dimi, hiç için sızlamadı mı alırken 🤣🤣
Çok üzgünüm yaa 🥲🥲🥲
Kabızım 2 gündür o etkisi var üstümde buhaftada veremedim 😔😔

arke arke Ellssa Ellssa @Boncuk2307 beni hazırlığa alın çiçeklerim yoruldum bisüre kendimle kalayım 🥹

Eki Görüntüle 3552049
Canin sagolsun canım, 100 gr hiç sıkıntı değil bence.
Günaydin
1 Mart - Ramazan ayimiz baharimiz hayırlı olsun.🌸🌹🌙🙏🏻♥️
Gece hafta :98.7kg
Bugün : 98.4kg
Fark:- 300 gr
Jou Jou @Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Tebrik ederim canım💕
Günaydın kızlarrr :KK68: :KK68:

Tartı bildirimim
Geçen hafta:87.0
Bugün:85.1