Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tartı önemli. Doğru tartan yer neresi ise orada tartil. 4 ayaktan biri bazen oturmuyor eksi çıkıyor. Geçen yıl koskoca odada tartıyı koyacak uygun yer bulamadım.tarti motivasyonum da gitti. Kilo da aldım.
Önemli olan düz ve sabit bir yer olması. Tartinin ayaklarini da kontrol et ,toz falan yapışabiliyor. Tartidan emin olanazsan da arada eline kilosunu bildiğin bir şeyle örneğin 1.5 kiloluk su şişesi ile cık bir bak , ne kadar değişiyor

Cok gecmis olsun canim
Insalalh daha iyidir
Durumu nasil simdi

Günaydın kızlarrr

Tartı bildirimim
Geçen hafta:87.0
Bugün:85.1
Fark:1.9 kg
Eki Görüntüle 3552073
Vaayy ne yaptın kuzu. Ne yedin ne içtin böyle tatilde. Tebrikler
Geçmiş olsun canım. Şimdi durumu nasil? Bu arada zaten tartıyı düşünme de böyle bir durumda da, yine de gormemiş olabilirsin diye yaziyorum. Acele etme tartı vakti geçe alındı 16:00 a kadar vakit varmis
Sağol kuşum benim çok şükür iyiyim ama niyeyse arada bir vurgun yemiş gibi kötü oluyorum, belki yorgunluk kötü ediyordur. Sen nasılsın canım
İyiyim ben de bu hafta tatil hem iyi geldi hem gelmedi. Okuyacak bir sürü sınav kagidim vardı ama son güne bıraktım
Çok iyi fikir su şişesi. Ya da ikinkiloluk pirinçle filan deniyeyim. Gerçi şimdi bir yer belirledim. Parkede tahtanın böyle koyu renk bir izi var, onun yani

Geçmiş olsun ,Allah acil şifalar versin

Içim sızlamak kim ben mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…