- 14 Şubat 2021
- 1.526
- 9.487
- 108
- 44
Tartı önemli. Doğru tartan yer neresi ise orada tartil. 4 ayaktan biri bazen oturmuyor eksi çıkıyor. Geçen yıl koskoca odada tartıyı koyacak uygun yer bulamadım.tarti motivasyonum da gitti. Kilo da aldım.Günaydın kızlar, sabah tartıldım galiba tartım bozuk. Neyse tartı 2 kilodan fazla eksik gösterdi beni. Hatta iki kez tartıldım yine aynı çıktı.
Sonra yerini değiştirdim bir daha tartıldım bu sefer bence doğru olan çıktı adece 100 Gr gitmiş. Sonra yine yerini filan değiştirip 3 -5 kere tartıldım ikinci tartildiğim sonuç oldu hep. Zeminden mi kaynaklandi bilmiyorum. Başka yerde de tartilamam. Bundan sonra yeni takıntı yüklendi yani bana
Evet canım kesinlikle, diğer türlü tartı moralimizi bozardı.Cuma guruplari varkende ramazanda bu saatlerde tartiliyoduk
Iyi oluyodu
Tmm canim unuttum kusura bakmaAblacım gün gün yazabilir misin sporu sana zahmet tek tek kaydediyorum ya
Sagol ablacimÇok geçmiş olsun canım
Tamam canım, çıkınca fırsat bulursan bize de yaz.Evet hemen çıkıyormuş da bekliyoruz bakalım
Sanada gecmis olsun canimGeçen hafta bende öyleydim canım ishal hastanelik etti beni tez vakitte iyilesirsin inşallah
Sanada gecmis olsun canimGeçen hafta bende öyleydim canım ishal hastanelik etti beni tez vakitte iyilesirsin inşallah
Cok sagol canimok geçmiş olsun kuzulara.. inşallah hemencecik toparlarlar
Cok gecmis olsun canim bu ara herkes hastaEvet hemen çıkıyormuş da bekliyoruz bakalım
Cok gecmis olsun canimKızlar kaç gündür giremiyorum. Babam salı gecesi kalp krizi geçirdi yoğun bakıma alındı. Kaç gündür hastane ev arası gidip geliyorum. Bugünün cumartesi olduğunu bile unutmuşum. Eve geçince tartilip atayım hemen. Yarım saat sonra geçmiş olurum inşallah.
Masallah canimEllssa Boncuk2307
Jou
Günaydın
Uzunca bir zaman sonra eksiyle geldim
Geçen hf 79.5
Bugün 77.3
Fark -2.3 kg
% - 2.893
Eki Görüntüle 3552037
Vaayy
Geçmiş olsun canım. Şimdi durumu nasil? Bu arada zaten tartıyı düşünme de böyle bir durumda da, yine de gormemiş olabilirsin diye yaziyorum. Acele etme tartı vakti geçe alındı 16:00 a kadar vakit varmisKızlar kaç gündür giremiyorum. Babam salı gecesi kalp krizi geçirdi yoğun bakıma alındı. Kaç gündür hastane ev arası gidip geliyorum. Bugünün cumartesi olduğunu bile unutmuşum. Eve geçince tartilip atayım hemen. Yarım saat sonra geçmiş olurum inşallah.
İyiyim ben de bu hafta tatil hem iyi geldi hem gelmedi. Okuyacak bir sürü sınav kagidim vardı ama son güne bıraktımSağol kuşum benim çok şükür iyiyim ama niyeyse arada bir vurgun yemiş gibi kötü oluyorum, belki yorgunluk kötü ediyordur. Sen nasılsın canım
Çok iyi fikir su şişesi. Ya da ikinkiloluk pirinçle filan deniyeyim. Gerçi şimdi bir yer belirledim. Parkede tahtanın böyle koyu renk bir izi var, onun yaniTartı önemli. Doğru tartan yer neresi ise orada tartil. 4 ayaktan biri bazen oturmuyor eksi çıkıyor. Geçen yıl koskoca odada tartıyı koyacak uygun yer bulamadım.tarti motivasyonum da gitti. Kilo da aldım.
Önemli olan düz ve sabit bir yer olması. Tartinin ayaklarini da kontrol et ,toz falan yapışabiliyor. Tartidan emin olanazsan da arada eline kilosunu bildiğin bir şeyle örneğin 1.5 kiloluk su şişesi ile cık bir bak , ne kadar değişiyor
Tebrik ederim canim cok guzel eksi masallah
Geçmiş olsun ,Allah acil şifalar versinKızlar kaç gündür giremiyorum. Babam salı gecesi kalp krizi geçirdi yoğun bakıma alındı. Kaç gündür hastane ev arası gidip geliyorum. Bugünün cumartesi olduğunu bile unutmuşum. Eve geçince tartilip atayım hemen. Yarım saat sonra geçmiş olurum inşallah.
Içim sızlamak kim ben miRegl şişkinliği gelmiş canım
Harikasın canım tebriklernasıl da kaçırdım seni
Keyfin yerinde dimi, hiç için sızlamadı mı alırken
Canin sagolsun canım, 100 gr hiç sıkıntı değil bence.
Tebrik ederim canım
Harikasın canım çok muhteşem bir eksi
Jou kaptanım getcekten sana iyi gelecekse 1 hafta hazırlıkta ol da zaten sen de yeni dönmedin miÇok üzgünüm yaa
Kabızım 2 gündür o etkisi var üstümde buhaftada veremedim
arke Ellssa Boncuk2307 beni hazırlığa alın çiçeklerim yoruldum bisüre kendimle kalayım
Eki Görüntüle 3552049
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?