- 18 Mart 2018
- 30.668
- 121.953
- 598
- 35
sahurda tartıl canımSahur, su falan derken inşallah artı çıkmam. :)
Ooyyy kuzum yaaSbah hurmalı yoğurt kürü
Ögle hurmalı kürü
Akşam bozdum açlıktan öldüm
Nohutlu bulgur pilav 5 kaşık ve cacık biraz döner
Su 3 litreBoncuk2307
Ellssa
gezegenfeza
Jou
Yok kızzz yemedimm diyet yapmadığım zamanlardaydıEtme eyleme sen böyle degildin ne oldu sana
Aferemmmmpeki mesela haşlanmış sebzeleri yemeyip ne yedin
Çabalıyorum kendi çapımda
Al benden de o kadar aksi gibi adetime de bir gün var kesin artı çıkarım
SüppeerrAklım fırındaki fırın makarnaydı iyiki gördüm yazdığını
Vallahi bitti de ben de bittim ablacığımEllerine sağlık canım. Yine muhteşemsin
Nasılsın napiyosun, bitti mi ramazan hazırlıkları?
Tartı saatine kalacağını sanmıyorum amaSahur, su falan derken inşallah artı çıkmam. :)
Kaptanım eskiden sahur vakti yiyilip içildigi için bildirimleri bize gün içinde 15.00 en geç 16 da yapılırdı yag yakımı olmaz ve fazla gelebilir erken bildirim yaparsak
Tamamdır kaptanım ramazan dolayısıyla bir ay boyunca en geç 16.00 e kadar yapılsın bildirimlerTamam kızlar öyle yapalım. Oruçlu olanlar 15:00 de tartılınBoncuk2307 16:00 da bitsin tartı bildirimi.
Napiyim canım sıkılıyor biraz benim de, aslında yapicak çok isim var da yapasim yok boncukcum. Oturdum dizi izliyorum yine.Vallahi bitti de ben de bittim ablacığımsn neler yapıyorsun
Tartı saatine kalacağını sanmıyorum ama
Tamamdır kaptanım ramazan dolayısıyla bir ay boyunca en geç 16.00 e kadar yapılsın bildirimler
Buu ara bn de dizilere takmış durumdayım, kızıl goncalara başladım son birkaç bölüm kaldı. Sonra netflixe geçeceğimNapiyim canım sıkılıyor biraz benim de, aslında yapicak çok isim var da yapasim yok boncukcum. Oturdum dizi izliyorum yine.
Yarınki tartıyı da şimdiden merak ediyorum. İlk defa kendim için bir tahminim yok, sürpriz olacak
Afiyet olsun çok iyi bir eksi gelir kessin28 şubat
11:30
1 çorba kasesi Yoğurt, hurma, biraz bal, kuruyemiş
17:30
Bikaç lokma çiko
1,5 çorba kasesi yoğurt, hurma, bal ve kuruyemiş
1,5 lt üzeri su
3 kupa kahve
4 kupa siyah çay
1 kupa anason çayı
Yarım saat fitness
Ellssa Boncuk2307 arke Lavinia_98
Bütün diyet tariflerini yaptım en zoru buydu kıyıdan döndümOoyyy kuzum yaahurma diyeti cok zor
Kuzum sorma yaa iyiyim dedim yatak döşeklik oldum. İçtiğim ilaç da kafa yapıyor resmen, insan sürekli uyur mu. İşimiz dualara kaldı artıkarke kaptişim bize son gün gazı ver biraz
Yarın cuma de çenenizi kapalı sporu sıkı tutun demotivasyona ihtiyacım var
Ha dersen bende de yok, hastalıktan yeni çıktım. Chatgpt ye yazdır bişeyler, kopyala yapıştır buraya gitsin
Canım geçen gün de söyledim ama ellssa kaptan görmedi galiba, çünkü cevap yazmadı. Sahuru sabah yapıp bu saatlerde tartilmak doğru sonuç vermeyecek bence iki saat falan ileri almamız lazım.Sevgili Masterfit ailesi
Yarın tartı bildirimleriniziEllssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 12.30 en geç 13.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, seviyorum sizleri. Bakalım hangi takım kazanacak.
Herkese bol eksiler diliyorum. Öpüyorum sizii
Eksik kalan varsa kusura bakmasın bu hafta çok giren çıkan oldu takibini zor yaptım.
Masterfit 148.Etap
KIRMIZI TAKIM 22.02.2025 01.03.2025 FARK ORAN Jou Kırmızı Takım Kaptanı 69.70 @94bassuk 70.80 @Cicekbocekkaktus (transfer) 79.50 @belmayne 73.80 @bluegreeneyes 62.90 Boncuk2307 60.85 Ellssa 70.80 Lavinia_98 63.30 @Lotus1234 97.80 @yosunlupapatya 49.10 TOPLAM ORAN MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı- 82.20 @Sem2024 84.80 @sibel_84 77.35 gezegenfeza 83.50 I Ilyusa 73.10 FitFiliz 80.60 @Azmet5255 (transfer) 67.75 @Purple58 102.90 @cinecin 85.50 TOPLAM ORAN HAZIRLIK 60kiloyum 82.20 @Asya89 - @bnnu - @gibibiseydi (25.02 bşlngç) - @Nazlimuuu 87.00 Thinkerwoman (25.02 bşlngç) - @Nergis 35 -
Bu mesajı şimdi gördüm, böylesi güzel olmuş. Teşekkürler kaptanımTamam kızlar öyle yapalım. Oruçlu olanlar 15:00 de tartılınBoncuk2307 16:00 da bitsin tartı bildirimi.
Mesajlarda gordum kaptanim en gec 16 da bildirim bitmis olcakCanım geçen gün de söyledim ama ellssa kaptan görmedi galiba, çünkü cevap yazmadı. Sahuru sabah yapıp bu saatlerde tartilmak doğru sonuç vermeyecek bence iki saat falan ileri almamız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?