Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aslında evdeydim kaptanım da dün pazara giderken bugün için kumru almıştım onu yedik oğluşla canımız çekmiş. Bir de bizim ayda bir gün dışarıdan yeme alışkanlığımız var. Onu yaptık bugün
Ayyy kaptanım duygulandırıyorsun beni
İp atlamak zor evet ama iki güne alışıyor bünye ona da. Ben ilk atladığımda arka bacak kaslarım yürütmüyordu bile şimdi alıştı artık. Çok zorlamadan 100 ip falan yeterli başlangıçta. 2. haftaya 150, sonra 200 kademe kademe arttırırsın.

İyi geceler
Afiyet olsun kaptanım ip başta yoruyor ama zamanla kondisyon artıyor bu gün kendi rekorumu 50-60 şeklinde atlayarak 700 yaparak kırdım ilk başlarda 100-200 atlasam ertesi gün bacaklar pert oluyordu
Aylık jübile yapılmış o zman afiyet olsun canım

Kusura bakma kızlar yeni gelebildim.
Mesai arkadaşın kızı apartmandan aşağı düşmüş dümura uğradık resmen. Hastanedeydik. Az önce döndüm.
Siz naptınz kurulmamış sanırım takımlar.
ay içim sızladı okurken. ailesine, hepinize sabırlar diliyorum. bir an önce toparlar umuyorum, çok üzüldüm.
Yok canm daha neler alt tarafı bu gün 700 ip atladım
neyuyyyyyy 700 mü ben de kafamda 100x5 puan falan diye hesap yapıyorum rakip çok güçlü çıktı
kaptanum düşmanlar çok güçlü başlangıçta 100ün yetmesi için bizim bütün takımın her gün ip atlamaya başlaması lazım hsjsj
bu arada söylemeden edemeyeceğim, her hafta spor menü takip hesap kitap tablo yapma vsvs hepsi kocaman bi emek, sırf buna harcanan kocaman emek bile beni takım yarışı kadar motive ediyor. insanlar o kadar uğraşıyor az ye diye, pembe renge de boya kendini diye çaba sarfediyorum ekstradan. ellerinize, emeklerinize sağlık

yarın görüşmek üzere

Kızlar dünkü menüm

Sabah 1 bardak sirkeli su
2 yumurta haşlama 10findik 2diljm peynir 5 zeytin 2dilim füme

Ara 1 portakal

Saat 15.00 1 tabak eksili köfte sulu köfte bol salata

Saat 19.00 1 tabak eksili köfte

Su 2litre
bluegreeneyes

Boncuk2307
Ellssa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…