Gözlerime inanamıyorum cumartesiye rağmen pizza pide pişi lahmacun mahmacun yok patates bile batmadı gözüme yani o kadar patatessiz bir şekilde güzel bir hafta bekliyorum canm
Anlaşılan bu gün dışarıda geçmiş afiyet olsun canm bu hafta da güzel geçecek yarından itibaren tam gaz devam
Aslında evdeydim kaptanım da dün pazara giderken bugün için kumru almıştım onu yedik oğluşla canımız çekmiş. Bir de bizim ayda bir gün dışarıdan yeme alışkanlığımız var. Onu yaptık bugün
Afiyet olsun canım, birazcık karbonhidratli olmuş ama senin yarından itibaren yine çok düzgün menüler yazacağını hepimiz biliyoruz.
Afiyet olsun canım açıklama yapmıssın diyecek bir şey yok. Suyu lütfen arttır, kilo vermede çok önemli.
Afiyet olsun canım, karbonhidrat bir tık fazla olmuş toplamda ama asıl sorun su. Bu yediklerin de mi hiç susatmadi seni. Kitap olayı bence de güzel oldu, kimse yazmıyor diye ben de yazmayı bırakmıştım.
Bende ip atlamaya basliycam ama direk iple qpora baslamak istrmedim
2 haftadir eliptik bisiklet yapiyodum
Vucut alismistirartik
ip aylamayada baslayabilirim
geis olsun insallah onemli biseyi yoktur
masalalh kaptanima
Insallah bu haftada kazanan takimdayim:)
Karsi takimin listesini inceleyim
Kilo olarak en ayakin kimse onu gozume kestiricem
Bugun menulerimiz benziyo
Tek fark ben 3 lahmacun yedim ama ev yapimiydi kucuk kucuktu
İp atlamak zor evet ama iki güne alışıyor bünye ona da. Ben ilk atladığımda arka bacak kaslarım yürütmüyordu bile şimdi alıştı artık. Çok zorlamadan 100 ip falan yeterli başlangıçta. 2. haftaya 150, sonra 200 kademe kademe arttırırsın.
Afiyet olsun kaptanım ip başta yoruyor ama zamanla kondisyon artıyor bu gün kendi rekorumu 50-60 şeklinde atlayarak 700 yaparak kırdım ilk başlarda 100-200 atlasam ertesi gün bacaklar pert oluyordu
Aslında evdeydim kaptanım da dün pazara giderken bugün için kumru almıştım onu yedik oğluşla canımız çekmiş. Bir de bizim ayda bir gün dışarıdan yeme alışkanlığımız var. Onu yaptık bugün
Ayyy kaptanım duygulandırıyorsun beni
İp atlamak zor evet ama iki güne alışıyor bünye ona da. Ben ilk atladığımda arka bacak kaslarım yürütmüyordu bile şimdi alıştı artık. Çok zorlamadan 100 ip falan yeterli başlangıçta. 2. haftaya 150, sonra 200 kademe kademe arttırırsın.
Kusura bakma kızlar yeni gelebildim.
Mesai arkadaşın kızı apartmandan aşağı düşmüş dümura uğradık resmen. Hastanedeydik. Az önce döndüm.
Siz naptınz kurulmamış sanırım takımlar.
kaptanum düşmanlar çok güçlü başlangıçta 100ün yetmesi için bizim bütün takımın her gün ip atlamaya başlaması lazım hsjsj
bu arada söylemeden edemeyeceğim, her hafta spor menü takip hesap kitap tablo yapma vsvs hepsi kocaman bi emek, sırf buna harcanan kocaman emek bile beni takım yarışı kadar motive ediyor. insanlar o kadar uğraşıyor az ye diye, pembe renge de boya kendini diye çaba sarfediyorum ekstradan. ellerinize, emeklerinize sağlık