Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Sonradan katılacak olan kişi varsa önce mavi takıma katılacak. 1 kişi eksik zaten. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim bluegreeneyes sana biraz emrivaki yaptık gibi oldu ama kabul etmezsen takımdaki başka birinden rica ederiz kendini mecbur hissetme. Yapmak istersen de çok mutlu oluruz tabiii

Masterfit 145.Etap

LİG SIRALAMASI

50'LER LİGİ KİLO
aazra 58.40
60'LAR LİGİ KİLO70'LER LİGİ KİLO
Boncuk2307 60.60 Ellssa 71.70
bnnu 64.00 I Ilyusa 74.40
Lavinia_98 64.00 Mthn83 74.90
bluegreeneyes 64.50 B Beklenen2 75.00
D Deltavealfa 67.55 sibel_84 75.00
Azmet5255 68.60 Cicekbocekkaktus 79.50
80' LER LİGİ KİLO
FitFiliz 81.70
Sem2024 85.55
N Nazlimuuu 87.30
ALTIN LİG KİLO
Purple58 103.90

Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (08.02.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda alfabetik sıraya göre yerleştirilmiştir.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim

Sagol canimmm diğer kaptan olarak seni düşünüyorum kaybolma sakın bir yere

Regl den dır canim gider o biliyorsun
Kız ben olmasam diyecektim ki seçilmişim bile elimden geleni yaparım canm çocuğu traşa getirdim sonra da akşama hazırlık yapacam yeğenimin doğum günü için
Regl oldum şimdi canm haftaya daha yüksek oranda eksi bekliyorım
Ellerine emeklerine sağlık canm
Haftaya geliyor eksiler o halde

Tebrikler canım

Çok güzel bir eksi. Tebrik ediyorum canım
Aynn kaptanım haftya eksiyim inş
Ellssa kaptanım da okeylerse başlayalım sen mavi takım kaptanı olarak bluegreeneyes ablayı seçiyorsun değil mi kabul eder inşallah
Olmasam iyidi ama seçtiyseniz başım üstüne
Sabit sayılır canm oda regldendir zaten haftaya daha güzel sonuç alırsın
Aynn kaptanım

Canım Boncukcum, bu nasıl bir emek ellerine sağlık canım benim. Özverin için çok teşekkür ederim tüm takım adına

Hadi hayırlı olsun haftamız konuşma yapmaya sonra geleceğim kızlar inşallah bluegreeneyes canım kabul eder optum hepinizi
Yoğun bir hafta olacak ama elimden geleni yaparım canm teşekkür ederim beni seçtiğin için de
Ellerine sağlık canm elimden geleni yaparım seçmişsin zaten zor kısmı halletmişsin iyiki varsın

Yoğun bir hafta olacak ama elimden geleni yaparım canm teşekkür ederim beni seçtiğin için de

Ellerine sağlık canm elimden geleni yaparım seçmişsin zaten zor kısmı halletmişsin iyiki varsın
Ah canım tesekkur ederim kırmadigin icin seninle yarışmamız güzel oluyor

Bugün öğlen diyetisyene gittim oradada 1.5 kg eksi gorunde yağdan dedi ama su kaybı var dedi.
Kadına geçen hafta 86 kiloydum dedim
Nasıl yani dedi
Ay 76 dedim sonra
Beyin şişman benim

Bende bugün diyetisyene msj attım başlangıç 90 bitiş 95.5 yazdım kadın 15dakika sonra cevap yazdı

Ve eveeet yine bir kırmızı takım macerası ile karşınızdayım kırmızı güller bu hafta çok iyi olacağını yine yine yine biliyorum o yüzden hepimize güzel eksiler diliyorum lütfen bugün kacamaklarimiz bir ogun ile sınırlı olsun kii sonra üzülen biz olmayalım.. hepinizi seviyorum ve boll bolll hareketli geldin haftamız sporlarimizi sularimizi eksik etmeyelim kuzucuklarim
Sem2024
B Beklenen2
Azmet5255
bnnu
D Deltavealfa
FitFiliz
Jou

Canım Boncukcum, bu nasıl bir emek ellerine sağlık canım benim. Özverin için çok teşekkür ederim tüm takım adına
Ayy canım Nazlıkuşum benim ben teşekkür ederim inanın çok severek yapıyorum

Sen de iyi ki varsın canımın içi hiç kırmadın bizi hep kabul ettin kaptanlığı. Seçtim ama bakalım nasıl olacak bu hafta.

Kızlar bugünkü menüm
Diyetisyenime serbest gün yapmak istemediği söyledim. Eğer yapmazsan vücut kendini kitler dedi. Oyuzden bugün serbest gün yaptım.

Sabah 2 omlet yağda 1diljm t.b ekmeği 1dilim peynir 3diljm sucuk

Ara 1mandalina

Saat 15.30 kıymalı pide yaptım tam buğday ucuyla 1 tane yedim ayran ile

Akşam yayla çorbası içerim
Su 3litre
Boncuk2307 Ellssa Purple58

Afiyet olsun canım iyi yapmışsın yarın kaldığın yerden devam

Bende bugün diyetisyene msj attım başlangıç 90 bitiş 95.5 yazdım kadın 15dakika sonra cevap yazdı
Sem kilo bildirimini kaçırdım galiba (ya da dikkat etmemiş olabilirim) diyetisyen muhabbeti açılınca aklıma geldi. Sonuç ne canim dediği kiloya düşmüş müsün? Geriye dönmek zor geldi. Direkt sorayım dedim

Kuzum evet 85.55 e düşmüşüm. . Ana gerim gerim gerildim yani. Hedefinde altında gayet iyi dedi. İlk 10gün daha hızlı gider . Ama ikinci 10 günlük dilimde daha az gider dedi. Aman gitsinler yaza kadar buralardayız nasılsa

Ay bak görüyor musun ne varsa bilimde varbyine. Çok sevindim. Hem de aç kalmadin di mi? Güzeldi yani menülerin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…