Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

canım ani bir kararla ben de listeye girmek istiyorum çok uzak kaldım buralardan

Ay bak görüyor musun ne varsa bilimde varbyine. Çok sevindim. Hem de aç kalmadin di mi? Güzeldi yani menülerin bence

Menüler ilk 3gun okey ama 30 gün sadece kırmızı et var yumurta hiç yok o zorluyor. Sürekli kırmızı et içimi bunalttı

Kaptanım Boncuk2307 eger takımlarda eksik varsa ben girebilirim

canım ani bir kararla ben de listeye girmek istiyorum çok uzak kaldım buralardan
Yarın sabah tartı fotoğrafını atarsın ablam mavi takıma dahil olabilirsin. fotoyu unutma ama
Ablam senin 1 hafta hazırlık sürecin var. Hem alışma adaptasyon süreci gibi hem de tanışma süreci gibi. 1 hafta sonra takımlara girmeye başlayacaksın. kimisi hafta içinde bırakıyor da o yüzden listelerde varsın zaten menü spor tartı bildirimlerini kaydediyorum senin de sadece takımları etkilemiyor.

Bende bugün diyetisyene msj attım başlangıç 90 bitiş 95.5 yazdım kadın 15dakika sonra cevap yazdı
O da bı şok olmuş
Kimle çalışıyorsun online mı
Bugün benimde serbest günüm
Hiç canım bişey istemiyor dedim. Ben kendime acirken kadın bunu fırsata çevirip detoks yapalım dedi
Serbest bile olamadan detoksa girdim
Selamlar kızlarr

Jelibon yiyim bı kaçamak yapayım dedim oğlum gelip kendime koydugumun yarısını yedi kaçamağı bile yapamadım hakkıyla
Hakkın o kadarmış demekki

Menüm
Sabah çay tabağı kadar mantarlı yumurta domates salatalık 1 TK tahin pekmez 1 kk kadar ekmek 2 çubuk patates kızartması
Öğlen 1 muz yerli
Akşam 2 YK makarna 2 YK mantarlı et sote
2 çatal ayva tatlısı
Su 2 bardak
Adım henüz 6 bin olmamış olunca haber veririm
Ama 20 dk zumba lesli arası bişey yaptım sabah ama adımın içinde
Çok halsizdim o yüzden adım az geldi
bluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa

menü güzelmiş

Kilo bildirimin sabit

Geçen cuma:64.0
Bugün: 64.0
Fark: 0
Ellssa @Azmet5255
Eki Görüntüle 3541284
Sabit candır
Güzel menülerle düzeltirsin merak etme canım
Merhaba kilo bildirimi yapayım hemen ben de

Geçen hafta:89
Bugün:87.3
Fark: 1.7 kg
Eki Görüntüle 3541288
Harika tebrikler
Reglin 2.gunu bugun
Gecen hafta 74.5
Bu hafta 74.4
Fark -100
Ellssa
Boncuk2307
@Azmet5255
Eki Görüntüle 3541290
Tebrikler canım
Ben artıdayım maalesef, wc problemi var 3-4 gündür. Regl de geldi gelecek
Geçen cumartesi :60.05
Bugün : 60.60
+550 gr
Hiç üzülme hemen takıma gir bence
Ellerine emeğine sağlık boncukum
Ellerine sağlık canım
@Ellssa kaptanım da okeylerse başlayalım sen mavi takım kaptanı olarak bluegreeneyes ablayı seçiyorsun değil mi kabul eder inşallah
Ah canım alıntılarımı bile cevap veremedim dışarı çıkmamgerekince

Ellerine sağlık canım
Ellerine emeğine sağlık canım.
70 leri göğüslemişim. İnşallah kurtulurum 70 lerden
Sem2024 Jou bu hafta ayrı düştük
Afiyet olsun balım

İlk hafta tanıyalım kaynaşalım ikinci haftada takımlardasın
Afiyet olsun
Boncuk2307 sabah tartıda 81.9 çıktım ama foto çekmedim. çünkü takıma girmek aklımda değildi. kahvaltı yapıp hemen dışarı çıktım zaten. saat 18.00 e doğru girdim eve
Yarın tartı resmini atıver o halde öyle alalım.
Afiyet olsun

Sorma sizin diyetisyenler benim de oğlum fırsat vermiyo

Kızlarrr bu egzersizi mutlaka denemelisiniz, daha önce kilo verirken de bunu mutlaka yapıyordum çok iyi şekillendiriyor. Bu sefer de sadece 1 haftadır yapıyorum ama vücudumdaki şekillenme inanılmaz. Bununla birlikte 30 dakika da Leslie'nin Boosted Walk videosunu yapıyorum neredeyse her gün

Tamamdır kaptanım ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…