Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ya halledersin canim sali'ya. Bence hatta yarın da bi keupstrasse yapın. Haftasonunu degerlendirin
Ben bu hafta full böyle takılayım istersen
Kaptanım malesef suyu artırmak benim için çok zor çünkü normal bir insandan çok daha sık gidiyorum tuvalete su içince. Aşırı aktif mesane deniyor. O yüzden sadece sabahtan akşama kadar evde olduğum günlerde bol su icebiliyorum.
Sonradan menüne baktım da aynı gerçekten menülerimiz benimkiler de orta boydu aşırı büyük degildi. Eritmek için de aynı çabayı gösteririz inşallah

Günooo
Cumartesi menüsü
13.00 kahvaltı
1 dilim peynir
1 yumurta
domates
1 dilim.borek
3_4 zeytin

16.00
Türk kahvesi
Maden suyu
1 mandalina
1 dilim börek

18.00
1 cokoprens
5-6 tahıl Cipsi
Gün kapanis akşam yok
2 lt su
1000 adım
arke Boncuk2307

Bu tatili değerlendirmek istiyorum sahalara dönüs yapacağım.Biraz toparlamak için fırsat olarak görüyorum inşallah güzel sonuçlar alırım.Zararin neresinden dönersek kârdır.

Gün planı
12.00 kahvaltı
Domates
Salatalik
5 zeytin
2 dilim.peynir

14.00 öğle
kahve 1 bardak su

16.00 ara öğün
Tavuk salata

18.00
10 tane fındık + yeşil çay

2.5 lt su
Bol hareket

Günaydın arkadaşlar günümüz güzel geçsin

Sabah aç karnına yürüyüş yapıldı, şimdi kahvaltı vakti. Maviş boncuklarim yiyip ictiklerimize dikkat ediyoruz, haftasonunu güzel kapatıyoruz

Çünküm ödül ögünümu pazar kahvaltısına sakladımve kahvaltida pankek + patates kızartması vardi lahmacun makinesini kutusuna koyup kaldirmisim , tezgah ustunde degilse drmek ki bu bir kac gun hamur isi yapmicam yürüyüşümü yapayım, bugun 2 ogun yapayim bir de ağırlık antremani yapayim da sen bi gör

700 ne kaptanım aman dikkat et kendine.

Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese ben bugün valiz hazırlayacağım. Yazın gitmiştim memleke en son iyi gelecek bize inşallah
İyi yolculuklar diliyorum canım, tatiliniz çok güzel geçsin inşallah

Geçmiş olsun canım, durumunu bilmiyordum. Muhtemelen unutup birkaç kez daha aynı şeyi söyleyebilirim dikkate almazsın

Afiyet olsun canım akşamki pasta olmasa çok güzel bir menüymüş zaten, güzel sporun da var. Su miktarını da eklersen sevinirim
Afiyet olsun canım, karbonhidrat miktarimiza dikkat etmemiz lazım, toplamda bir tık fazla olmuş artı tatlı var. Cumartesi menüsü için kabul edilebilir diğer günlere dikkat edelim
Canım sabah gayet güzel ama 4ten sonraki kaçamaklar iyi olmamış. Cumartesi deyip yolumuza devam ediyoruz
Gün planı
12.00 kahvaltı
Domates
Salatalik
5 zeytin
2 dilim.peynir

14.00 öğle
kahve 1 bardak su

16.00 ara öğün
Tavuk salata

18.00
10 tane fındık + yeşil çay

2.5 lt su
Bol hareket
Şimdiden afiyet olsun canım, plana uyarsan çok güzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…