Aç karna 1litre suyumu bitirdim bakkMenü diye biraz darlarım haberin olsun
Kolay gelsin canım .Aynı durum bende de var. Yarın öğle gibi çıkacağız yola inşallah.Günaydın kızlar iyi pazarlar herkeseben bugün valiz hazırlayacağım. Yazın gitmiştim memleke en son iyi gelecek bize inşallah
Ben bu hafta full böyle takılayım istersenYa halledersin canim sali'ya. Bence hatta yarın da bi keupstrasse yapın. Haftasonunu degerlendirin
Kaptanım malesef suyu artırmak benim için çok zor çünkü normal bir insandan çok daha sık gidiyorum tuvalete su içince. Aşırı aktif mesane deniyor. O yüzden sadece sabahtan akşama kadar evde olduğum günlerde bol su icebiliyorum.Afiyet olsun canım, birazcık karbonhidratli olmuş ama senin yarından itibaren yine çok düzgün menüler yazacağını hepimiz biliyoruz.
Afiyet olsun canım açıklama yapmıssın diyecek bir şey yok. Suyu lütfen arttır, kilo vermede çok önemli.
Afiyet olsun canım, karbonhidrat bir tık fazla olmuş toplamda ama asıl sorun su. Bu yediklerin de mi hiç susatmadi seni. Kitap olayı bence de güzel oldu, kimse yazmıyor diye ben de yazmayı bırakmıştım.
Sonradan menüne baktım da aynı gerçekten menülerimizBende ip atlamaya basliycam ama direk iple qpora baslamak istrmedim
2 haftadir eliptik bisiklet yapiyodum
Vucut alismistirartik
ip aylamayada baslayabilirim
geis olsun insallah onemli biseyi yoktur
masalalh kaptanima
Insallah bu haftada kazanan takimdayim:)
Karsi takimin listesini inceleyim
Kilo olarak en ayakin kimse onu gozume kestiricem
Bugun menulerimiz benziyo
Tek fark ben 3 lahmacun yedim ama ev yapimiydi kucuk kucuktu
İyi yolculuklar bizde yarın yolcuyuz.Günaydın kızlar iyi pazarlar herkeseben bugün valiz hazırlayacağım. Yazın gitmiştim memleke en son iyi gelecek bize inşallah
İyi yolculuklar canım şimdidenKolay gelsin canım .Aynı durum bende de var. Yarın öğle gibi çıkacağız yola inşallah.
Sagol canım sana da iyi yolculuklar inşallah güzel geçer tatilimizKolay gelsin canım .Aynı durum bende de var. Yarın öğle gibi çıkacağız yola inşallah.
Iyi yolculuklar canım size deİyi yolculuklar bizde yarın yolcuyuz.
Çünküm ödül ögünümu pazar kahvaltısına sakladımGözlerime inanamıyorum cumartesiye rağmen pizza pide pişi lahmacun mahmacunyok patates bile batmadı gözüme yani o kadar patatessiz bir şekilde güzel bir hafta bekliyorum canm
Anlaşılan bu gün dışarıda geçmişafiyet olsun canm bu hafta da güzel geçecek yarından itibaren tam gaz devam
700 ne kaptanımİyi geceler
Afiyet olsun kaptanımip başta yoruyor ama zamanla kondisyon artıyor bu gün kendi rekorumu 50-60 şeklinde atlayarak 700 yaparak kırdım ilk başlarda 100-200 atlasam ertesi gün bacaklar pert oluyordu
Aylık jübile yapılmış o zmanafiyet olsun canım
İyi yolculuklar diliyorum canım, tatiliniz çok güzel geçsin inşallahGünaydın kızlar iyi pazarlar herkeseben bugün valiz hazırlayacağım. Yazın gitmiştim memleke en son iyi gelecek bize inşallah
Size de iyi yolculuklar canımKolay gelsin canım .Aynı durum bende de var. Yarın öğle gibi çıkacağız yola inşallah.
Geçmiş olsun canım, durumunu bilmiyordum. Muhtemelen unutup birkaç kez daha aynı şeyi söyleyebilirim dikkate almazsınBen bu hafta full böyle takılayım istersen
Kaptanım malesef suyu artırmak benim için çok zor çünkü normal bir insandan çok daha sık gidiyorum tuvalete su içince. Aşırı aktif mesane deniyor. O yüzden sadece sabahtan akşama kadar evde olduğum günlerde bol su icebiliyorum.
Sonradan menüne baktım da aynı gerçekten menülerimizbenimkiler de orta boydu aşırı büyük degildi. Eritmek için de aynı çabayı gösteririz inşallah
Sana da iyi yolculuklar canımİyi yolculuklar bizde yarın yolcuyuz.
Afiyet olsun canım akşamki pasta olmasa çok güzel bir menüymüş zaten, güzel sporun da var. Su miktarını da eklersen sevinirimBugünü yazmak isterim
11:00
1 haşlanmış yumurta
1/2 avokado
4 zeytin 1karabuğday patlağı
1 parça çikolata
50 dk pilates
Ara
1 bardak kefir yulaflı böğürtlenli shake
Akşam 17:00
2 kaşık yoğurt
1 dilim tavuklu börek
4 kaşık kabak sote
3 kaşık kereviz yemeği
20:00 1 dilim bisküvili pasta
Bugün biraz sakinleşmek istedim kontrollü yedim :/
Ama böyle koruma gibi oluyor kilo vermek için daha ciddi olmalıyım
arke Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsun canım, karbonhidrat miktarimiza dikkat etmemiz lazım, toplamda bir tık fazla olmuş artı tatlı var. Cumartesi menüsü için kabul edilebilir diğer günlere dikkat edelimIyi geceler
18 pcak cumartesi
12.00
3zeytin
2dlm ekmek
2 catal biber kizartmasi
2yk yumurtali patates
18.00
3 kucuk lahmacun
Bol yesillik
1dlm tavuk gogsu
Su 2ly
Saatimin sarji bitmis adim sayimi bilmiyorum
Ellssa
Boncuk2307
arke
Canım sabah gayet güzel ama 4ten sonraki kaçamaklar iyi olmamış. Cumartesi deyip yolumuza devam ediyoruzGünooo
Cumartesi menüsü
13.00 kahvaltı
1 dilim peynir
1 yumurta
domates
1 dilim.borek
3_4 zeytin
16.00
Türk kahvesi
Maden suyu
1 mandalina
1 dilim börek
18.00
1 cokoprens
5-6 tahıl Cipsi
Gün kapanis akşam yok
2 lt su
1000 adım
arke Boncuk2307
Şimdiden afiyet olsun canım, plana uyarsan çok güzel menüGün planı
12.00 kahvaltı
Domates
Salatalik
5 zeytin
2 dilim.peynir
14.00 öğle
kahve 1 bardak su
16.00 ara öğün
Tavuk salata
18.00
10 tane fındık + yeşil çay
2.5 lt su
Bol hareket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?