Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

mutlu pazarlar herkese

hala kuru öksürük sürüyor ve halsizlik var. bitmedi gitti

iki gündür giyim dolaplarımı düzenliyorum. halsiz olduğumdan parça parça yaptım. aradan çekip alınca dağılmış, kimi de kırışmış ütü istiyor.

Ayyy birkaç defa okudum yazdıklarını mutlu oldum gerçekten, teşekkür ederim.
Karşı takımdaymışsın o yüzden ip işine bir şey diyemeyeceğim. İsterseniz hiç yormayın kendinizi

Gün planı
12.00 kahvaltı
Domates
Salatalik
5 zeytin
2 dilim.peynir

14.00 öğle
kahve 1 bardak su

16.00 ara öğün
15 tuzsuz fıstık
2 cokoprens

18.00 akşam
Tavuk salata

20.00 yeşilçay

2.5 lt su

Iyi akşamlar kizceler menü yazım

Sabah
Omlet
1 dilim tb ekmeği
1 dilim süzme peynir
3 zeytin
Domates biber yeşillik

Ogle
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
2 3 tane lahana sarması

Akşam
Nohut yemeği
Yoğurtlu havuç tarator
2 kaşık pilav

Su 3 lt

Ellssa Boncuk2307

Eklentiler

• 20250119_170508.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 3
dostlar ben bugün menü bildirmicem müsaadenizle, ama salı gübü tartıda eksi olmak için yarın ekstra çaba sarfedicem kaptanım arke
sporu da yatarken yazarım yine de arkadaş bizim karşı takımın kaptanı çok dişli çıktı 700 ip atlamayla bir yarışayım dedim de 300 de tıkandım. devamı gelmiyo sevgili takımım herkes 200 ip atlayabilir mi mümkünse ekstradan anca yakalıyoruz çünkü

Menü niye bildirmiyorsun kız

Kızlar dün bugün baş ağrılarıyla geçti. Migrenden çok yoruldum artık. Allah beterinden saklasın ama yaşam sevinci bırakmıyor. Regl olunca hele her gün herr gün ağrıyor. Bir de artık menülerimi ertesi güne bırakmadan yazmak istiyorum. Yoksa hem unutuyorum hem üşeniyorum
Dünkü menüm:

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Süzme peynir 1 dilim
7 zeytin

Aralarda
2 dilim turp
1 tane ülker çikolalatı gofret , canım çok çikolata istiyor engel olamadım
Sütlü kahve
Şekersiz çay

Akşam:
Çeyrek ekmek kokoreç
Şehriyeli çorba ile ekmek..

Gece yeme atağı geldi çok aç da değildim
Çeyrek ekmeğe kaşar koyup yedim
1 portakal yedim

evdeyim sürekli.bu dönem böyle. Bir süre daha. Yemek yeme isteği geliyor iştahım da açıldı. Çok zorlanıyorum. Su içsem belki hafidifleyecek yeme isteğim ama
Güzel kilo veren canlarımdan tavsiyelere açığım. Kendimi bildim bileli bu kilolardayım. Dönem döneö kendimi frneleyip aynı kiloda kalıyorum ama artık zayıf olmak istiyorum.

Hiç salata da yemiyorum. Salata yapsana yesene bacım, yokk...
Su: 1.2 litre
İçsene mübarek şu suyu içsene işte. Belki migren ataklarım da seyrekleşecek içsem.

Hele spor, iyice yumuşadım. İçimden de hiç spor yapmak gelmiyor. Aslında biraz hareket etsem ve suyu artırsam, salataya ağırlık versem her şey düzene girecek de... neyse
arke Ellssa Boncuk2307

Son düzenleme:
Ayyy birkaç defa okudum yazdıklarını mutlu oldum gerçekten, teşekkür ederim.
Karşı takımdaymışsın o yüzden ip işine bir şey diyemeyeceğim. İsterseniz hiç yormayın kendinizi
Bu ip atlama işi ayri bir kategori olmali
Bundan 7-8 yil once brn de 300-500 arttirarak 3500 e kadar çıkmıştım. Dizimde problem olmasa yine atlarım. cok ip atlayan kazaniyor ve altenatifi yok.Boncuk kaptanım bunun icin bir cozum bulunamaz mi ?
Hadi squat olmasa baska bir hareket yapiyoruz da ip atlamanin alternatifi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…