Bu hafta birlikteyiz zaten canım, karşı takıma aman vermek yok. Tüm çabamız onları yenmek içinBu haftaFitFiliz ile rakibiz haftaya kapışalım kaptanım
Ayy ilk kaptanın ben oldum dimi, senin için unutulmaz olurum artık. Bi de biz kazanırsak tadından yenmezHahaha görüşücez canımgerçi ben bugün baya saldım ödül günü yaptık eşimle ama saliya kadar hallederim ben bunu
Kaptanım kaptanım, tüm heyecanımla hazırım. Hadi bakalım hepimiz için güzel bir hafta olsun
Koş canım koş ben de tamamlayıp geldim. Şimdi menü yazıcamAyy 15 dk kalmış ve benim sadece 4bin adimim var hemen kosayim bari
Ellerine emeklerine sağlık canm
Masterfit 145.Etap
KIRMIZI TAKIM bluegreeneyes Kırmızı Takım Kaptanı Boncuk2307 @sibel_84 @Sem2024 @Jou @Azmet5255 @bnnu Ellssa @Cicekbocekkaktus MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı I Ilyusa Mthn83 @94bassuk @rockandroll @Tesnim1903 D Deltavealfa @Lotus1234 @Nazlimuuu HAZIRLIK @Purple58 FitFiliz
Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Sonradan katılacak olan kişi kırmızı takıma katılacak.
Yok canm estağfurullahBoncuk kaptan ne derse onu yapıcam canım.
Tamam canım ben onu takıma istersen ekleyebiliriz olarak algılamışım. Tamam tesnim bana geliyor öyleyse, bugün de bildirim yapmadı nerelerde acaba @Tesnim1903
İnşallah bu hafta kazanırız canım
Kızzz şimdiden gözün başka yere kaymasın dur bakalım
Hemmen ip atlamaya başlıyorum
Diyorsun ki fırsat bu fırsat, bi daha eline geçmez
Menü diye biraz darlarım haberin olsunInşaallahh kaptanımm seni mutlu edicem
Geçmiş olsun kaptanım umarım ciddi bir sıkıntı yoktur okuyunca içim bi tuhaf oldu yaaKusura bakma kızlar yeni gelebildim.
Mesai arkadaşın kızı apartmandan aşağı düşmüş dümura uğradık resmen. Hastanedeydik. Az önce döndüm.
Siz naptınz kurulmamış sanırım takımlar.
Takımdasın canm hemen un çuvalını bulamayacağın bir yere kaldırAnaaa ben takimda miyimhazitlikta devsm ederim diyirdum ,tamam motiveyim de hic sagim solum belli olmuyor
Hep beraber birbirimize destek olarak güzel sonuçlar alacazBu hafta tamamen dikkat haftası canım. Salı en geç çarşamba eve dönüş var. Sonrası daha da sıkı geçecek inşallah.
Gözlerime inanamıyorum cumartesiye rağmen pizza pide pişi lahmacun mahmacunbluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Cumartesi
Sabah 12.00
1 Fincan sekersiz latte
13
3 yk yulaf, 1 yumurta, 1 ck tereyagda pişirdim
2 yk sarimsakli yogurt
Roka
Aksam 19.00
220 g tavuk pirzola
13 parmak patates firinda
1 porsiyon ispanak, 2 yk yogurt
3 yk nar
Salata
Spor: 15.700 adım
Bugun dinlenme , ezneme hareketi günüm.
15 dk roller üzerinde debelendim
Eki Görüntüle 3539347
Anlaşılan bu gün dışarıda geçmiş18.01.2025
Kahvaltı 15.00
1 adet kumru
Ara Öğün 17.00
1 küçük muz, yarım ayva
Akşam Yemeği 19.00
1 et döner dürüm (2/3 ben yedim, 1/3 oğluş yedi), 1 bardak ayran
Ellssa arke bluegreeneyes
2 lt su Bugün spor yok hiç içimden gelmedi
Seni geçmek için turboyu açmaya çalışıcam bakalımYok canm estağfurullahsenin yüzmeler beni sporu döver bi kere
Yok canm daha nelerSeni geçmek için turboyu açmaya çalışıcam bakalım
Ya halledersin canim sali'ya. Bence hatta yarın da bi keupstrasse yapın. Haftasonunu degerlendirinBu haftaFitFiliz ile rakibiz haftaya kapışalım kaptanım
Hahaha görüşücez canımgerçi ben bugün baya saldım ödül günü yaptık eşimle ama saliya kadar hallederim ben bunu
Vayyy tam gaz ileri diyosun, helal olsun.Bi gözüm korkmadi değil
Kaptanım kaptanım, tüm heyecanımla hazırım. Hadi bakalım hepimiz için güzel bir hafta olsun
Afiyet olsun canım, birazcık karbonhidratli olmuş ama senin yarından itibaren yine çok düzgün menüler yazacağını hepimiz biliyoruz.18.01.2025
Kahvaltı 15.00
1 adet kumru
Ara Öğün 17.00
1 küçük muz, yarım ayva
Akşam Yemeği 19.00
1 et döner dürüm (2/3 ben yedim, 1/3 oğluş yedi), 1 bardak ayran
Ellssa arke bluegreeneyes
2 lt su Bugün spor yok hiç içimden gelmedi
Afiyet olsun canım açıklama yapmıssın diyecek bir şey yok. Suyu lütfen arttır, kilo vermede çok önemli.Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim beyaz
Yeşillik
1 kk peynir
Kıymalı yumurta
4 çeri domates
Ara
1 avuç hindistan cevizi kurusu
Akşam
2 lahmacun
Yeşillik
Ayran
Türk kahvesi fincanı boyutunda muhallebi
Su:1.5 lt
Spor: 6400 adım
Akşam bilerek böyleydi. Eşimle beraber diyetteyiz bugün kendimizi odullendirmek istedik.
arke Boncuk2307 Ellssa
Afiyet olsun canım, karbonhidrat bir tık fazla olmuş toplamda ama asıl sorun su. Bu yediklerin de mi hiç susatmadi seni. Kitap olayı bence de güzel oldu, kimse yazmıyor diye ben de yazmayı bırakmıştım.Sabah 1 patatesli pişi yumurta 1 tam ceviz ve 2 zeytin
Öğlen 1 TK közlenmiş patates ve 1 YK yer fıstığı
Akşam Sivas köfte5 tane ve 2 parça pide 2 sıkım çiğ köfte
Şu 500 ml
Spor 6042 adım
Kitap dan Brown kayıp sembol yeni başladım. Bası çok sıkıcı gibi ama bu yazarın kitaplarını seviyorum.(Kitap okuma kuralı eski mi yoksa yeni mi geldi bilmiyorum ama hoşuma gitti. 1 sayfa bile olsa hem kişisel gelişim hem kendimize zaman ayırma olarak güzel olmuş)
Gece yarısı geçtiği için dün olarak çıkıyor bir altta tarih var
arke Boncuk2307 Ellssa
harikasın ne mutlu sana
Aminnn canımmmNe özrü canım regl mutlaka artı getiriyor, yapacak bir şey yok.
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksiyle gelmişsin.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.
Tebrik ederim canım, inşallah bu hafta kurtulacaksın.
Sağlık olsun canım, çok artıda değilsin.
Tebrik ederim kaptanım güzel eksiyle gelmişsin. Senin eşin güzel bir dayak istiyor aslında.
Tebrik ederim canım, büyük bir artı değil neyse ki.
Tebrikler kaptanım.
Tebrik ederim fezacım çok güzel eksi.
Sabit olmak da iyidir canım, tebrikler.
Tebrik ederim canım çok iyisin, darısı başımıza.
Başlangıcın hayırlı olsun canım.
Harika bir eksi tebrikler canım.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.
Tebrik ederim kaptanım.
Bende ip atlamaya basliycam ama direk iple qpora baslamak istrmedimİp atlamak çok puan getiriyor kaptanım bilginize
geis olsun insallah onemli biseyi yokturKusura bakma kızlar yeni gelebildim.
Mesai arkadaşın kızı apartmandan aşağı düşmüş dümura uğradık resmen. Hastanedeydik. Az önce döndüm.
Siz naptınz kurulmamış sanırım takımlar.
masalalh kaptanimaMaviş takımın maviş nazar boncukları, yeni bir haftaya hazır mıyız bakalım. Menülerimize dikkat edelim, sporlarımızı eksik etmeyelim. Herkes karşı takımdan birini gözüne kestirip onunla yarışsın, herkes kendini rakibini yenerse takımca kazanmış oluruz, nasıl matematik ama, zehir gibiyim maşallah. Bu hafta benim için elinizden geleni yapın boncuklarım, size güveniyorum
Bugun menulerimiz benziyoBugünkü menüm
Sabah
2 dilim beyaz
Yeşillik
1 kk peynir
Kıymalı yumurta
4 çeri domates
Ara
1 avuç hindistan cevizi kurusu
Akşam
2 lahmacun
Yeşillik
Ayran
Türk kahvesi fincanı boyutunda muhallebi
Su:1.5 lt
Spor: 6400 adım
Akşam bilerek böyleydi. Eşimle beraber diyetteyiz bugün kendimizi odullendirmek istedik.
arke Boncuk2307 Ellssa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?