- 9 Temmuz 2024
- 1.393
- 8.906
- 73
- 24
Masterfit 145.Etap |
KIRMIZI TAKIM |
|
|
|
@Sem2024 |
|
|
@bnnu |
|
|
MAVİ TAKIM |
|
@Ilyusa |
|
|
@rockandroll |
@Tesnim1903 |
@Deltavealfa |
@Lotus1234 |
N Nazlimuuu |
HAZIRLIK |
@Purple58 |
|
Ellerine sağlık kaptanım
Masterfit 145.Etap
KIRMIZI TAKIM bluegreeneyes Kırmızı Takım Kaptanı Boncuk2307 sibel_84 @Sem2024 Jou Azmet5255 @bnnu Ellssa Cicekbocekkaktus MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı @Ilyusa Mthn83 94bassuk @rockandroll @Tesnim1903 @Deltavealfa @Lotus1234 N Nazlimuuu HAZIRLIK @Purple58 FitFiliz
Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Sonradan katılacak olan kişi kırmızı takıma katılacak.
Hahahah kaptanım alemsin. Hem bütün vücudu çalıştırıyor hem de bol bol puan kazandırıyor.Ben kalkıp ipimi bulayım hemen
Inşaallahh kaptanımm seni mutlu edicemKırmızı takıma hoşgeldiniz kızlar hep birlikte harika bir hafta geçireceğimize eminim zaten herkes elinden geleni yapıyor
Boncuk2307
sibel_84
@Sem2024
@bnnu
Ellssa
Cicekbocekkaktus
Jou
Azmet5255
@Tesnim1903
dengelicemmm söz veriyorumAfiyet olsun canım, kaçamaklar küçük küçük olmuş sorun olmaz o yüzden. Yarın abartmadan iç tamam mı kuşum.
Ellerine sağlık canım. Aynı takımdayız yine
Masterfit 145.Etap
KIRMIZI TAKIM bluegreeneyes Kırmızı Takım Kaptanı Boncuk2307 sibel_84 @Sem2024 Jou Azmet5255 @bnnu Ellssa Cicekbocekkaktus MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı @Ilyusa Mthn83 94bassuk @rockandroll @Tesnim1903 @Deltavealfa @Lotus1234 N Nazlimuuu HAZIRLIK @Purple58 FitFiliz
Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Sonradan katılacak olan kişi kırmızı takıma katılacak.
İp atlamakta kilo önemli. Fazla kilolu insana ip önerilmez. Sonra ciddi sağlık sorunu olabilirİp atlamak çok puan getiriyor kaptanım bilginize
Ayyy çok geçmiş olsun, iyidir inşallah.Kusura bakma kızlar yeni gelebildim.
Mesai arkadaşın kızı apartmandan aşağı düşmüş dümura uğradık resmen. Hastanedeydik. Az önce döndüm.
Siz naptınz kurulmamış sanırım takımlar.
dengesini mi kaybetmiş canım kaçıncı kattan düşmüş? çok geçmiş olsun Allah şifa versin. umarım hayati tehlikesi yokturKusura bakma kızlar yeni gelebildim.
Mesai arkadaşın kızı apartmandan aşağı düşmüş dümura uğradık resmen. Hastanedeydik. Az önce döndüm.
Anaaa ben takimda miyimKırmızı takıma hoşgeldiniz kızlar hep birlikte harika bir hafta geçireceğimize eminim zaten herkes elinden geleni yapıyor
Boncuk2307
sibel_84
@Sem2024
@bnnu
Ellssa
Cicekbocekkaktus
Jou
Azmet5255
@Tesnim1903
Bu haftaBu hafta kim benimle yarışmak ister (takım yarışmasının yanında bireysel de yarışmak istiyorum).
Hahaha görüşücez canımBenim de okuduğum tek murakami kitabı. Begeneceğimi düşünmüştüm ama içeriginden dolayı sevmedim. Sonrabaska şans da vermedim başka bir kitabına.
İsterim kaptanım teşekkürler
Bu ikinci haftam olucak daha sağlıklı yemeye başlayalı. Aslında çok kez denemem oldu basladm bıraktım başladım bıraktım. O yüzden temkinliyim bu sefer ama olsun bu seni cumartesi günü ekside geçecegim gerçeğini değiştirmez nazlicim
Vayyy tam gaz ileri diyosun, helal olsun.Bi gözüm korkmadi değilBugünkü durum
Sabah 11 kahvaltı biraz sucuk yarım dilim ekmek, 1 yumurta, 1 muz
Akşam 16.00 salata yeşil yapraklı, tavuk göğsü bir büyük dilim gibiydi
Aralarda çay bitki çayı kafeinsiz kahve
1 buçuk litre su
Spor 18.00 yarım saat yürüyüş
Ellssa Boncuk2307
Kaptanım kaptanım, tüm heyecanımla hazırım. Hadi bakalım hepimiz için güzel bir hafta olsunMaviş takımın maviş nazar boncukları, yeni bir haftaya hazır mıyız bakalım. Menülerimize dikkat edelim, sporlarımızı eksik etmeyelim. Herkes karşı takımdan birini gözüne kestirip onunla yarışsın, herkes kendini rakibini yenerse takımca kazanmış oluruz, nasıl matematik ama, zehir gibiyim maşallah. Bu hafta benim için elinizden geleni yapın boncuklarım, size güveniyorum
Allah şifa versin , durumu nasilKusura bakma kızlar yeni gelebildim.
Sen bu hafta motiveyim regl falan da yok deyince dedim takıma girsinAnaaa ben takimda miyimhazitlikta devsm ederim diyirdum ,tamam motiveyim de hic sagim solum belli olmuyor
Bu hafta tamamen dikkat haftası canım. Salı en geç çarşamba eve dönüş var. Sonrası daha da sıkı geçecek inşallah.Kırmızı takıma hoşgeldiniz kızlar hep birlikte harika bir hafta geçireceğimize eminim zaten herkes elinden geleni yapıyor
Boncuk2307
sibel_84
@Sem2024
@bnnu
Ellssa
Cicekbocekkaktus
Jou
Azmet5255
@Tesnim1903
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?