Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellerine sağlık kaptanım

Kusura bakma kızlar yeni gelebildim.
Mesai arkadaşın kızı apartmandan aşağı düşmüş dümura uğradık resmen. Hastanedeydik. Az önce döndüm.
Siz naptınz kurulmamış sanırım takımlar.

Ellerine sağlık canım. Aynı takımdayız yine

Maviş takımın maviş nazar boncukları, yeni bir haftaya hazır mıyız bakalım. Menülerimize dikkat edelim, sporlarımızı eksik etmeyelim. Herkes karşı takımdan birini gözüne kestirip onunla yarışsın, herkes kendini rakibini yenerse takımca kazanmış oluruz, nasıl matematik ama, zehir gibiyim maşallah. Bu hafta benim için elinizden geleni yapın boncuklarım, size güveniyorum

Mesai arkadaşın kızı apartmandan aşağı düşmüş dümura uğradık resmen. Hastanedeydik. Az önce döndüm.
dengesini mi kaybetmiş canım kaçıncı kattan düşmüş? çok geçmiş olsun Allah şifa versin. umarım hayati tehlikesi yoktur

Bu hafta kim benimle yarışmak ister (takım yarışmasının yanında bireysel de yarışmak istiyorum).
Bu hafta FitFiliz ile rakibiz haftaya kapışalım kaptanım
Hahaha görüşücez canım gerçi ben bugün baya saldım ödül günü yaptık eşimle ama saliya kadar hallederim ben bunu
Vayyy tam gaz ileri diyosun, helal olsun.Bi gözüm korkmadi değil

Kaptanım kaptanım, tüm heyecanımla hazırım. Hadi bakalım hepimiz için güzel bir hafta olsun

Allah şifa versin , durumu nasil

bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307

Cumartesi
Sabah 12.00

1 Fincan sekersiz latte

13
3 yk yulaf, 1 yumurta, 1 ck tereyagda pişirdim
2 yk sarimsakli yogurt
Roka

Aksam 19.00
220 g tavuk pirzola
13 parmak patates firinda
1 porsiyon ispanak, 2 yk yogurt
3 yk nar
Salata

Spor: 15.700 adım
Bugun dinlenme , ezneme hareketi günüm.
15 dk roller üzerinde debelendim

Bugünkü menüm

Sabah
2 dilim beyaz
Yeşillik
1 kk peynir
Kıymalı yumurta
4 çeri domates

Ara
1 avuç hindistan cevizi kurusu

Akşam
2 lahmacun
Yeşillik
Ayran
Türk kahvesi fincanı boyutunda muhallebi

Su:1.5 lt
Spor: 6400 adım

Akşam bilerek böyleydi. Eşimle beraber diyetteyiz bugün kendimizi odullendirmek istedik.

arke Boncuk2307 Ellssa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…