• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım öyle olduğuna emin misin, kilona göre fazla gibi geldi bana. Yanlış biliyor olabilir misin. Diyetisyen tartısı mi, yoksa ölçülerine göre mi hesapladın.
Tarti oyleydi ama bi ara diyetisyene gittigimde bana kaliteli yemissin dedi 🤣 yag miktarin senin kilona gore fazla demisti 🙈
Vucudumdaki yag orani o .Vki 31.2

29 nisan menüm
9 gibi sirkeli su

Öğleden sonra 2 de
1 ceviz tadımlık tarhana

Akşam yemeği 6 buçuk
Bir porsiyon tavuklu soğanlı yemek , salata , 2yk bulgur pilavı

Akşam 22 gibi bir dilim karpuz
Akşam yürüyüşü
15 bin adım 6 bini okula git gel ev ortaminda sayilmistir tempolu degildir 😌
_Zeze _Zeze Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa Screenshot_20250430-155301_Samsung Health.webp

Benim %39 çıktı ve zaten tartım da öyle diyor. Diyetisyenlerin kullandığı tanita nin ev versiyonu . Yağ oranı doğru :cry:
Ben de yaptım %37.7 çıktı, az yiyormuşum diyet halindeyken. Tavuk et de sevmem ne yapacağım protein için yaa:110:

kızlarım bugün menum şu şekilde fakat saatler kaydı bugün biraz

Sabah 10 30 451 cal
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
30 gr süzme peynir
5 zeytin
domates salatalık biber
1 tk tahin pekmez

Ara 13 30 222 cal
23 gr altinbasak Light
Yarim elma

akşam 16 30 750 cal
250 gr yumurtali ispanak kavurmasi
1 kase ev yoğurdu
Yesil salata

toplam yaklaşık 1500 cal yine de dolduramadım 1600 cal bakalım yarın inşallah

Su 3 lt ye tamamlarım
Akşam leslie yapmayı düşünüyorum yapınca yazarım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 _Zeze _Zeze

94bassuk 94bassuk canım makrolara baksana yaa olmadı bugün de yağ niye öyle çok çıktı ki yağlı bise de yok aslında

Eklentiler

• Screenshot_20250430-163843_fatsecret.webp
    Screenshot_20250430-163843_fatsecret.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 4
kızlarım bugün menum şu şekilde fakat saatler kaydı bugün biraz

Sabah 10 30 451 cal
1.5 haşlanmış yumurta
30 gr süzme peynir
5 zeytin
domates salatalık biber
1 tk tahin pekmez

Ara 13 30 222 cal
23 gr altinbasak Light
Yarim elma

akşam 16 30 750 cal
250 gr yumurtali ispanak kavurmasi
1 kase ev yoğurdu
Yesil salata

toplam yaklaşık 1500 cal yine de dolduramadım 1600 cal bakalım yarın inşallah

Su 3 lt ye tamamlarım
Akşam leslie yapmayı düşünüyorum yapınca yazarım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 _Zeze _Zeze

94bassuk 94bassuk canım makrolara baksana yaa olmadı bugün de yağ niye öyle çok çıktı ki yağlı bise de yok aslında
bebişim menünü uygulamaya girdin mi? makroları da hesaplasın sana chat gpt, böylelikle proteinini ne kadar artırman gerektiğini görebiliriz yumurtan falan çok güzel ama sanki az protein var gibi geldi gözüme ondan dedim

bebişim menünü uygulamaya girdin mi? makroları da hesaplasın sana chat gpt, böylelikle proteinini ne kadar artırman gerektiğini görebiliriz yumurtan falan çok güzel ama sanki az protein var gibi geldi gözüme ondan dedim
Fatsecret ten hesapladım kuzum kalori yi makrolari o zaman menumu chat gpt ye mi atim bide . Biraz protein az oldu bugün aynen yumurtadan başka yok bide yoğurt

bence at chatgpt daha pratik eskiden ben de fatsecret kullanıodum da chatgpt kolaylığı dururken ne uğraşcan boşver :D
1580 kcal

Protein: ~50 g

Yağ: ~52 g

Karbonhidrat: ~76 g

Diye hesapladı oda evet protein az olmuş ama kalorim iyi

1580 kcal

Protein: ~50 g

Yağ: ~52 g

Karbonhidrat: ~76 g

Diye hesapladı oda evet protein az olmuş ama kalorim iyi
proteininin 100e yaklaşması lazım baya daha artırman lazım buna göre ama işte onu da yapmak öyle zor ki millet oyüzden deli gibi protein tozuna abanıyo
ama hep düşük kalori beslenmek zayıflatır sandığım dünyada bugüne kadarki en iyi formumu yüksek proteinli beslendiğim dönemde yakaladığımı bildiğim için YÜKSEK PROTEİNLİ BESLEN baskılarım devam edecek :ıslık:

proteininin 100e yaklaşması lazım baya daha artırman lazım buna göre ama işte onu da yapmak öyle zor ki millet oyüzden deli gibi protein tozuna abanıyo
ama hep düşük kalori beslenmek zayıflatır sandığım dünyada bugüne kadarki en iyi formumu yüksek proteinli beslendiğim dönemde yakaladığımı bildiğim için YÜKSEK PROTEİNLİ BESLEN baskılarım devam edecek :ıslık:
Anam hergun tavuk et köfte nasi yiyem başka yiycezzz

Anam hergun tavuk et köfte nasi yiyem başka yiycezzz
baklagiller olabilir daha önce de demiştim çökelek lor peyniri süper protein kaynağı tohumlar (chia keten tohumu vb.)
mesela benim kafayı kırdığım bi dönem vardı (geçen sene yazın)
her şeyimi nohut unuyla yapıyordum (nohutları öğütüyodum hazır nohut unu almıyordum) nohut unlu kek ekmek vb. proteini artsın diye
yumurta yaparken 1 tam 2 yumurta beyazı yapıyordum (sarıları da kızıma veriyordum yağlı kısmını ona yüksek proteinli kısmını bana gibi yapıyodum) ve buna da çökelek ekleyerek proteini artırıyordum vb.

böyle taktiklerle artırabilirsin proteinini daha farklı taktikler de aklıma geldikçe yazarım
tek sıkıntı nohut unu gaz yapıyo :halay:

baklagiller olabilir daha önce de demiştim çökelek lor peyniri süper protein kaynağı tohumlar (chia keten tohumu vb.)
mesela benim kafayı kırdığım bi dönem vardı (geçen sene yazın)
her şeyimi nohut unuyla yapıyordum (nohutları öğütüyodum hazır nohut unu almıyordum) nohut unlu kek ekmek vb. proteini artsın diye
yumurta yaparken 1 tam 2 yumurta beyazı yapıyordum (sarıları da kızıma veriyordum yağlı kısmını ona yüksek proteinli kısmını bana gibi yapıyodum) ve buna da çökelek ekleyerek proteini artırıyordum vb.

böyle taktiklerle artırabilirsin proteinini daha farklı taktikler de aklıma geldikçe yazarım
tek sıkıntı nohut unu gaz yapıyo :halay:
Harika fikirler çok teşekkür ederim canım bende mercimek ekmek filan yapiyordum bi ara tekrar yapmam lazım sanırım iyi olur hem doyurucu hem protein

Harika fikirler çok teşekkür ederim canım bende mercimek ekmek filan yapiyordum bi ara tekrar yapmam lazım sanırım iyi olur hem doyurucu hem protein
kesinlikle öyle. üzerine düşünmek yorucu mu yorucu ama kendimize emek edelim biraz da be, her şeyi nasıl daha düşük kalori ile proteinini artırırım diye bakmaya çalış 🌸🌸 sporu ihmal etme bak 1ay içinde 95leri görcez tatile kadar 80leri halledicezzz(tatil haziran demiştin diye kalmış aklımda)

kesinlikle öyle. üzerine düşünmek yorucu mu yorucu ama kendimize emek edelim biraz da be, her şeyi nasıl daha düşük kalori ile proteinini artırırım diye bakmaya çalış 🌸🌸 sporu ihmal etme bak 1ay içinde 95leri görcez tatile kadar 80leri halledicezzz(tatil haziran demiştin diye kalmış aklımda)
Ağustos 1 e aldık tatili yaa inşallah o zamana görürüm

Ağustos 1 e aldık tatili yaa inşallah o zamana görürüm
ağustos 1 e çok rahat görürsün

bak mesela mercimekten köfte tarifi bunlar lezzetli de oluyo (youtube gezerken önüme çıktı)
benim blenderım yandı geçen yenisini alana kadar yapamma ama alınca yapıp buzluğa atarım. genelde büyük porsiyon yapıyorum atıyorum buzluğa mis

Ben de yaptım %37.7 çıktı, az yiyormuşum diyet halindeyken. Tavuk et de sevmem ne yapacağım protein için yaa:110:
Yumurta , lor peyniri , baklagil. Ekmek yerine mercimek ekmeği . Fatsrcret programını telefonuna yükleyip oradan da protein sayabilirsin kaptanım 🩷 arada sevdiğin et türleri de vardır, köfte vs lahmacun:KK53:

Back
X