Evet kaptanım, güzel bir hafta olsun inşallahBitti sanırımarke kaptanım
Bence de ve ilk yapmam gereken senin spor puanını geçmek olsun inşallahSanırım kaptanımteşekkür ederim harika bir kapışma olacak yine
İlk seçim senindi, niye almadın diye sorarlarBenden önce kaptı seni ablaa ama alcam seni salı günü
O katılmak istediğini söyledi,O daha yeni başladı kaptanım, hazırlıkta
Listenin üst tarafından başlamıştım yoksa kaptırmazdım,Evet kaptanım, güzel bir hafta olsun inşallah
Bence de ve ilk yapmam gereken senin spor puanını geçmek olsun inşallah
İlk seçim senindi, niye almadın diye sorarlarHemen fitne fesat sokayım
O zmn son seçtiklerimizden düzenleme mi yapacaz bende sayıca fazla oluyor sanırım sendenO katılmak istediğini söyledi,Ellssa kaptan da olur yazmıştı ondan seçtim canım. Öyleyse onu çıkarayım mı nasıl yapalım.
Ellssa kaptanım bu mesaja olur yazmışKızlar bütün bu tablolar listeler resmen muhteşem elinize emeğinize sağlık
Ne kadar ayrıntılı ve güzel.
Boncuk2307 Ellssa
Ben akşama doğru gruba yine gelirim. Şu an tüm alıntıları yapamadım. Son bişey; bu hafta hazırlıkta olucam di mi?
Ben bugün yürüyüş yapmıştım ama kalkıp biraz daha yapayım bari, bugün yüzmedim ama diğer günler onu eklerim ohhh missssListenin üst tarafından başlamıştım yoksa kaptırmazdım,neyse iki güne alırım ben onu spor da ufaklığı uyutayım yapcam bişeyler hemen ilk günden sıkı tutmam lazım
ay çocuğu uyutuyodum kaptan seçmeyin diye özellikle yazdım gidiyom diyeHatice abla müsait değil sanırım sen olur musun canm mavi takıma kaptan
ben protein kastığım bi dönemde yapmıştım onu. of o zaman efsane bi fizik yapmıştım ya yine aklıma geldi ağlicamAy bir de şu viral olan haşlanmış yumurtadan yapılan pudding i deneyen var mı? Ben denedim nefis bişey oldu ama şekerli işle
ayyy gurur duyarım bununla sadece
Ayy buna laik olmalıyımBenden önce kaptı seni ablaa ama alcam seni salı günü
İp atlamak çok puan getiriyor kaptanım bilginizeBen bugün yürüyüş yapmıştım ama kalkıp biraz daha yapayım bari, bugün yüzmedim ama diğer günler onu eklerim ohhh missssSeni yenmem lazım çok zor biliyorum ama yapmalıyım.
Bu hafta okullar tatil ekstra yoğunum sporda ben aktif olamayabilirimBen bugün yürüyüş yapmıştım ama kalkıp biraz daha yapayım bari, bugün yüzmedim ama diğer günler onu eklerim ohhh missssSeni yenmem lazım çok zor biliyorum ama yapmalıyım.
Bol bol atlayalım canmİp atlamak çok puan getiriyor kaptanım bilginize
ip atlamak adetle mi sayılıyo dk ile mi o liste nerdeydi ya bi inceliyim ben onuİp atlamak çok puan getiriyor kaptanım bilginize
1 adet ip atlama 5 puan. ipsiz atlama olursa 4 adet 5 puan.ip atlamak adetle mi sayılıyo dk ile mi o liste nerdeydi ya bi inceliyim ben onu
Tamam dır canmSon alınan kişi mavi takıma alındı bilginiz olsun ben şimdi takım lstesini paylaşıyorum .arke bluegreeneyes
Boncuk kaptan ne derse onu yapıcam canım.O zmn son seçtiklerimizden düzenleme mi yapacaz bende sayıca fazla oluyor sanırım senden
Tamam canım ben onu takıma istersen ekleyebiliriz olarak algılamışım. Tamam tesnim bana geliyor öyleyse, bugün de bildirim yapmadı nerelerde acabaEllssa kaptanım bu mesaja olur yazmışarke kaptanım. Tesnim1903 sana gelsin o zaman son seçim oydu zaten
İnşallah bu hafta kazanırız canımay çocuğu uyutuyodum kaptan seçmeyin diye özellikle yazdım gidiyom diyeneyse efsane kaptanım arke yine kaptanım olmuş süper oldu
ayyy gurur duyarım bununla sadece
Kızzz şimdiden gözün başka yere kaymasın dur bakalımAyy buna laik olmalıyım
Hemmen ip atlamaya başlıyorumİp atlamak çok puan getiriyor kaptanım bilginize
Diyorsun ki fırsat bu fırsat, bi daha eline geçmezBu hafta okullar tatil ekstra yoğunum sporda ben aktif olamayabilirim
Ben kalkıp ipimi bulayım hemen1 adet ip atlama 5 puan. ipsiz atlama olursa 4 adet 5 puan.
Afiyet olsun canım, kaçamaklar küçük küçük olmuş sorun olmaz o yüzden. Yarın abartmadan iç tamam mı kuşum.o zaman bugünün menüsü ile geliyim,
12.00 filtre kahve ile yarım cookie (kızımla paylaştım)
15.30 tam buğday lavaş arası airfryer köfte marul
17.00 protein bar, biraz da patlamış mısır tırtıkladım
19.30 yarım tavuk döner
spor: 9500 adım
su: 2 lt
arke Boncuk2307 Ellssa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?