- 7 Ağustos 2016
- 4.697
- 17.662
- 208
Kaptanım nettin sen aç gezmişsin gün boyu15.01.2025 Çarşamba
17.30
1 kepek ekmeğine marulu beyaz peynirli sandviç
1 ayran
20.00
1 ayva
Su: 2,5 lt
Spor: 50 dk yoga ve 15.791 adım
Ellssa Boncuk2307 arke
Eki Görüntüle 3537738
Bazen hepimiz öyle olabiliyoruzKızlar selamlar, naber nasılsınız bakalım bugün? Dün gelemedim. Tüm gün okuldayim. Sabah 8:15ten aksam 8e kadar biraz canım çıktı ama yorgunluk iyidir di mi?
Aslında enerjik insanlara hayranım. Benim enerjim yetmiyor çoğu zaman günü bitirmeye. Çeşitli takviyeler de kullanıyorum ama hah işe yaradı bu dediğim bişey çıkmadı. İçi enerjik dışı tembel bi insanim
Afiyet olsunGünaydın güzeller
Regl vurdu beni inanılmaz halsizim
SALI MENÜM
Sabah 7.30
1 h yumurta
Öğle
1 kase brokoli çorbası
Yarım p bulgur pilavı
4 izmir köfte (yüzük parmağı kadar :)) )
1 kase yeşillik
Ara 16.30 civarı
1 paket altınbaşak yulaflı
Akşam:
Yok
Su:2 lt
ÇARŞAMBA MENÜM
sabah:7.30
Yok
Öğle 12.30
1 kase şehriye çorbası
1 kase yeşillik
(Yemek güzel değildi yiyemedim)
Ara16.30
1 altınbaşak yulaflı
Akşam19.30
1 hamburger köftesi
Ekmeğinin yarısı
(Saldırdım resmen regl açlığı vurdu)
Su:2 lt
Jasminium84 Ellssa
Tüm zorluklara rağmen asla kaçırmadım
Günaydın canımgünaydın kızlar <3
Afiyet olsun canmGünaydın ballarım.. dünkü menümm
Sabah: 3 kaşık yulafı suda haşladım tuzla. Üstüne yoğurt ve salça döktüm. Kızlar bence yulafın en güzel hali bu
2 de yumurta haşlanmış
Öğlen 10 badem,
1 kase tarhana
İkindi: 1 muz
Akşam : yarım kıymalı pide, 1 bardak ayran, 1 parmak tahin helvası
2 lt su
Adım:4950
Ders:2 saat
Ellssa Boncuk2307
Günlük hedeflerim
Bugün leslie yapacağım
Daha çok ders çalışacağım.
Adım:10 bini geçeceğim.
Öperimmmm oohh
Afiyet olsun canmGünaydın kızlar nasılsınz hâlâ hastalık devam ediyor sanırım biraz surundurecek
Dünkü menü
Sabah
Bır kase mercimek corbası
2 dılım ekmek
Ara
Elma greyfurt
Akşam
Bır kase corba
Biraz yoğurtlu makarna
Ara
Bır tane portakal
Ballı süt
4/5 kuru hurma
1.5 lt su
Jasminium84
afiyet olsun canım ve çok geçmş olsunGünaydın kızlar nasılsınz hâlâ hastalık devam ediyor sanırım biraz surundurecek
Dünkü menü
Sabah
Bır kase mercimek corbası
2 dılım ekmek
Ara
Elma greyfurt
Akşam
Bır kase corba
Biraz yoğurtlu makarna
Ara
Bır tane portakal
Ballı süt
4/5 kuru hurma
1.5 lt su
Jasminium84
canımmmGünaydın mavi kaptanım
dün bi miktar canım sıkkındı, birşey yemek istemedi canım ama eve gidince yemeğe saldırmayayım diye de sandviç yedim tutsun diye, sağol kuzummKaptanım nettin sen aç gezmişsin gün boyuama spor harika
Şuan nasılsın daha iyi misinafiyet olsun canım ve çok geçmş olsun
canımmm
dün bi miktar canım sıkkındı, birşey yemek istemedi canım ama eve gidince yemeğe saldırmayayım diye de sandviç yedim tutsun diye, sağol kuzumm
birazcıkŞuan nasılsın daha iyi misin
Günler ilerledikce değişiyor ve artıyorHem devir kötü hem de aslında sağlığı olumsuz etkileyecek bir moda sektörü türedi maalesefözellikle bel kısmı direkt rahmi etkiliyor ilerdeki nesiller için ciddi problem
AMin kuzummAynn canm zaten para için yapılmaz gerçekten emek ve zaman istiyor her biri Allah'ım olanlara sağlık versin isteyene nasip etsin
Canını sıkanın canını yakarızbirazcıkama iyi olacağım inşallah
Sonumuz hayır olsunGünler ilerledikce değişiyor ve artıyor
Canım sıkkın değil aslında kaptanım ama içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor regl dönemi genelde böyle oluyorHmmmm inşallah bugün bol bol yer dünü telafi edersin kuzum, bağışıklığın düşer bak yememezlik yapma
Oooooo o zaman kırmızı takım her gün tartılıyorsunuz aman diyeyim tartılmazsanız gram oynar falan sonra cumartesiye kadar toparlayamazsınız
Canımmm kaptanımmm
Ehhhhh destekçilerimin koskocaman kalbi olunca böyle oluyor azıcık
Teşekkürler kaptanım inşallah
Güzel menü kaptanım erken de kapatmışsın afiyet olsun, spor da çok iyi
Çok geçmiş olsun canım
Çok az olmuş sanki kuzum canın mı sıkkındı yemek yapmadın, afiyet olsun
Öncelikle geçmiş olsun kaptanım bugün nasılsın?
Espri yapmıştım bi önceki mesajımda ama cidden yiyememişsin üzüldüm şu an inşallah toparlarsın bugün sağlıkla beslenebilirsin
Ehhhh kaptanımmm kafamız da çalışıyor vücudumuz da bi yerden kaçarsa öteki taraftan yakalarız
Çok çok geçmiş olsun canım sağlıkla gitsin çıksın inşallah
Kuzum o kadar haklısın ki etraf pislik dolu iki tane kızım var aklım çıkıyor ama korkma kızlar anneleri ne yaparsa o yoldan gidiyor, seni örnek alacaktır illa ki
Afiyet olsun canım ve geçmiş olsun imkanın varsa dinlenerek geçir
canımsınnnCanını sıkanın canını yakarızsen iyi ol lütfen
regl dönemiyse normal canım ya ben de öyle oluyorum bi bunalımdan diğerine sürükleniyorumaptanım ama içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor regl dönemi genelde böyle oluyor
Evet kaptanım sadece kanama yaşıyoruz sanıyorlar eşler ama aslında binbir çeşit duygudan duyguya geçiyoruzcanımsınnn
regl dönemiyse normal canım ya ben de öyle oluyorum bi bunalımdan diğerine sürükleniyorum
Yaaa evet sorma canımm, bildiğin kendim de dahil herkesten nefret ediyorum o dönem değişik bir ruh halim oluyorEvet kaptanım sadece kanama yaşıyoruz sanıyorlar eşler ama aslında binbir çeşit duygudan duyguya geçiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?