Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın güzeller
Regl vurdu beni inanılmaz halsizim

SALI MENÜM
Sabah 7.30
1 h yumurta

Öğle
1 kase brokoli çorbası
Yarım p bulgur pilavı
4 izmir köfte (yüzük parmağı kadar :)) )
1 kase yeşillik

Ara 16.30 civarı
1 paket altınbaşak yulaflı

Akşam:
Yok

Su:2 lt

ÇARŞAMBA MENÜM
sabah:7.30
Yok

Öğle 12.30
1 kase şehriye çorbası
1 kase yeşillik
(Yemek güzel değildi yiyemedim )

Ara16.30
1 altınbaşak yulaflı

Akşam19.30
1 hamburger köftesi
Ekmeğinin yarısı
(Saldırdım resmen regl açlığı vurdu)

Su:2 lt

Jasminium84 Ellssa
Tüm zorluklara rağmen asla kaçırmadım

Yiyemedim diyelim
Hmmmm inşallah bugün bol bol yer dünü telafi edersin kuzum, bağışıklığın düşer bak yememezlik yapma

Hergün tartılmak stres yapar stres de şişirir
Oooooo o zaman kırmızı takım her gün tartılıyorsunuz aman diyeyim tartılmazsanız gram oynar falan sonra cumartesiye kadar toparlayamazsınız

Ay hele şükür
Canımmm kaptanımmm

Waoovvv büyük laf
Ehhhhh destekçilerimin koskocaman kalbi olunca böyle oluyor azıcık

Süper dönmüşsün kaptanım

Afiyet olsun. Spor da harika. Gitsin kilolar
Teşekkürler kaptanım inşallah

Güzel menü kaptanım erken de kapatmışsın afiyet olsun, spor da çok iyi

Kızlar selam bugün çok hastayım spor da yapamadım menüm de iç açıcı değil hastalıktan yattım tüm gün yarına toparlarım inşallah öyle güzel bir menü yazarım
Çok geçmiş olsun canım

Çok az olmuş sanki kuzum canın mı sıkkındı yemek yapmadın, afiyet olsun

Öncelikle geçmiş olsun kaptanım bugün nasılsın?
Espri yapmıştım bi önceki mesajımda ama cidden yiyememişsin üzüldüm şu an inşallah toparlarsın bugün sağlıkla beslenebilirsin

Vayyyy şike var haa, tarafsız hakemler istiyoruz, tüm kaptanlar karşı takımda haksız rekabet bu tabelada hile var
Ehhhh kaptanımmm kafamız da çalışıyor vücudumuz da bi yerden kaçarsa öteki taraftan yakalarız

Çok çok geçmiş olsun canım sağlıkla gitsin çıksın inşallah

Kuzum o kadar haklısın ki etraf pislik dolu iki tane kızım var aklım çıkıyor ama korkma kızlar anneleri ne yaparsa o yoldan gidiyor, seni örnek alacaktır illa ki

Afiyet olsun canım ve geçmiş olsun imkanın varsa dinlenerek geçir

Evett evett anneden yanada olabilirr dogru diyosun annem ne yoldan gittiyse ben oyle ettimm rabbim kızlarımızı korusun birsekilde ozeniyolar ozensede ozensin ama evde giysin ne kızlar görüyorum şuan kıyamet gibi

Aynen valla kızlar ne biçim giyiniyor artık çok kötü olmuş etraf şura söyle diyemiyorsun her yer aynı artık Allah çocuklarımızı korusun kötü insanlar dan kotuluklerden
Evett bende çokk görüyorum ağzım açık kalıyorr resmen tamam kızlar özgürdürde herseyin bi edebi vardır ki yani tabiki herkesin kendine göre kararı düşündüğümüzden konuşuyoruz rabbim korusun evlatlarımızı heleki kızları

Evett evett anneden yanada olabilirr dogru diyosun annem ne yoldan gittiyse ben oyle ettimm rabbim kızlarımızı korusun birsekilde ozeniyolar ozensede ozensin ama evde giysin ne kızlar görüyorum şuan kıyamet gibi
keşke kızlarımız özgürce yaşlarının gereğince giyinebilseler ama canım ülkem öyle bi hale geldi ki kısa şort giydi diye tecavüzü hak ettiye getiren bir grup var

neyse karartmayalım içimizi, kızlarımız evde ne görürse onu yapacaklar evet belki heves edecekler ama doğruyu yanlışı anlayacaklardır

Son düzenleme:
keşke kızlarımız özgürce yaşlarının gereğince giyinebilseler ama canım ülkem öyle bi hale geldi ki kısa şort giydi diye tecavüzü hak ettiye getiren bir grup var
Evet canım nostaljik zamanları boylemi vardı allah sonumuzu hayretsin
neyse karartmayalım içimizi, kızlarımız evde ne görürse onu yapacaklar evet belki heves edecekler ama doğruyu yanlışı anlayacaklardır
Tabiki de anlayacaklardir

Günaydın ballarım.. dünkü menümm

Sabah: 3 kaşık yulafı suda haşladım tuzla. Üstüne yoğurt ve salça döktüm. Kızlar bence yulafın en güzel hali bu
2 de yumurta haşlanmış

Öğlen 10 badem,
1 kase tarhana

İkindi: 1 muz

Akşam : yarım kıymalı pide, 1 bardak ayran, 1 parmak tahin helvası

2 lt su

Adım:4950

Ders:2 saat

Ellssa Boncuk2307

Günlük hedeflerim
Bugün leslie yapacağım
Daha çok ders çalışacağım.
Adım:10 bini geçeceğim.
Öperimmmm oohh

Eklentiler

• IMG_2559.png
    59,9 KB · Görüntüleme: 0
Kinoayi hiç kullanmadım. Şişkinlik yapabilen bir besin mi, yanında yoğurt ya da ayran tükettin mi, onlar da yapmış olabilir.
O gün niyeyse öyle oldu. Aslında şişkinlik yapan birşey değil, bitki tohumu bildiğim kadarıyla canım. Ama var ya işe yaramış galiba. Tartıldım da bugün sonuç iyiydi
Hiçtebile. Mavi takım yenicek bi kere. Arke'cim ama üzülme ben seni de çok seviyorum yenilince ağlayacak gibi olursan da mendil benden arkadasim
Ay ben de. Say desen futbolcuları bilmem ama çok seviyorum Beşiktaş'i. Rahmetli babamın takımıydi bize o aşıladı bu Beşiktaş sevgisini
Beklediğim mesajdı

Çok azdı

Harikasın

Afiyet olsun kaptanım
O bişey değil de kaptanım ya takıma girersem ve besiktaslidan ayrı düşersem ne olcak. Hangi takımı tutcam ki ben

Günaydın kızlar nasılsınz hâlâ hastalık devam ediyor sanırım biraz surundurecek
Dünkü menü
Sabah
Bır kase mercimek corbası
2 dılım ekmek
Ara
Elma greyfurt
Akşam
Bır kase corba
Biraz yoğurtlu makarna
Ara
Bır tane portakal
Ballı süt
4/5 kuru hurma
1.5 lt su
Jasminium84

Kızlar selamlar, naber nasılsınız bakalım bugün? Dün gelemedim. Tüm gün okuldayim. Sabah 8:15ten aksam 8e kadar biraz canım çıktı ama yorgunluk iyidir di mi?

Aslında enerjik insanlara hayranım. Benim enerjim yetmiyor çoğu zaman günü bitirmeye. Çeşitli takviyeler de kullanıyorum ama hah işe yaradı bu dediğim bişey çıkmadı. İçi enerjik dışı tembel bi insanim

Geçmiş olsun canım. Menün güzelmiş

Afiyet olsun kaptanım

Heyy maşallah maşallah da güzel bir menü böyle

Afiyet olsun canım güzel menü, spor harika hep böyle gaza gelelim işte

Afiyet olsun canım akşam canin yemek istemedi galiba. Sporun ve suyun çok güzel
Teşekkür ederim kaptanım diyetisyenim meyveli öğün olarak yazmıştı

Allah'ım yardımcısı olsun kaptanım umarım iyi geçmiştir ameliyat

Afiyet olsun canm son iki gün sonra inş biraz dinlenebilirsin

Aynn canm zaten para için yapılmaz gerçekten emek ve zaman istiyor her biri Allah'ım olanlara sağlık versin isteyene nasip etsin

Reactions: Jou
Hem devir kötü hem de aslında sağlığı olumsuz etkileyecek bir moda sektörü türedi maalesef özellikle bel kısmı direkt rahmi etkiliyor ilerdeki nesiller için ciddi problem

Reactions: Jou
Aynen valla kızlar ne biçim giyiniyor artık çok kötü olmuş etraf şura söyle diyemiyorsun her yer aynı artık Allah çocuklarımızı korusun kötü insanlar dan kotuluklerden
Daha ne kadar kötü olacak derken her geçen gün bir üst modeliyle karşılaşıyoruz Allah bütün çocuklarimızı korusun kötü yola dönenlere de doğruyu göstersin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…