Hmmmm inşallah bugün bol bol yer dünü telafi edersin kuzum, bağışıklığın düşer bak yememezlik yapmaYiyemedim diyelim
Oooooo o zaman kırmızı takım her gün tartılıyorsunuz aman diyeyim tartılmazsanız gram oynar falan sonra cumartesiye kadar toparlayamazsınızHergün tartılmak stres yapar stres de şişirir
Canımmm kaptanımmmAy hele şükür
Ehhhhh destekçilerimin koskocaman kalbi olunca böyle oluyor azıcıkWaoovvv büyük laf
Süper dönmüşsün kaptanım
Teşekkürler kaptanım inşallahAfiyet olsun. Spor da harika. Gitsin kilolar
Güzel menü kaptanım erken de kapatmışsın afiyet olsun, spor da çok iyiMenüm
9:30
2 haşlanmış yumurta
ıspanak peynirli salta 1 kase
zeytin
tam buğdaydan ince lavaş 1 tane
11:30
2 kare bitter
2 kurabiye
sade kahve
16:30
1 portakal
17:30
yarım kase ıspanak kabak karışımı salata
1 küçük kase fıstık
1 kase yoğurt
Su
2400 ml gösteriyor tel daha içerim yatana kadar
spor
2 defa 30 dk dan 60 dk yürüyüş
500 ip
Boncuk2307 Jasminium84
Çok geçmiş olsun canımKızlar selam bugün çok hastayım spor da yapamadım menüm de iç açıcı değil hastalıktan yattım tüm gün yarına toparlarım inşallah öyle güzel bir menü yazarım
Çok az olmuş sanki kuzum canın mı sıkkındı yemek yapmadın, afiyet olsun15.01.2025
Kahvaltı 13.00
1 sb süt, 3 yk granola
Ara Öğün 16.00
1 muz
Ara Öğn 17.30
Yarım armut
Akşam Yemeği 19.00
2 dilim çavdar ekmeği, omlet, peynr, salatalık ( yemek yapasım yoktu )
2 lt yi geçik su
350 ip atlama resmini atacağım.
Ellssa Jasminium84 @arke
Öncelikle geçmiş olsun kaptanım bugün nasılsın?Muhteşem menümü de yazayım da gözler bayram etsin.
15 Ocak çarşamba menüsü
15.00 sade filtre kahve
15.30 kahvaltı (sabah bulantı ve kusma yüzünden yiyemedim, bu saate kaldı)
2 yumurta ile mantarlı omlet, 1 dilim peynir, 2 kaşık kuru domates salatası, 2 yemek kaşığı pesto sos, 3 dilim çok tahıllı ekmek, şekersiz çay, avuç içi kadar iç kabak çekirdeği.
16.30 akşam
3 tane köfte (spor yapacağım için mecburen yedim)
Su 2.5 lt
Spor
Eki Görüntüle 3537671 7500 adım kabul edilecek
Eki Görüntüle 3537672 pilates (top ve ağırlık ile mat üstü hareketler)
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
Ehhhh kaptanımmm kafamız da çalışıyor vücudumuz da bi yerden kaçarsa öteki taraftan yakalarızVayyyy şike var haa, tarafsız hakemler istiyoruz, tüm kaptanlar karşı takımda haksız rekabet butabelada hile var
Çok çok geçmiş olsun canım sağlıkla gitsin çıksın inşallahKızlar yarın çok yakın bir arkadaşımın kızı ameliyat olacak. Hem dualarınızı esirgemeyin hem de ugrayamazsam haberiniz olsun. Tüm gün onun yanında olacağım büyük ihtimalle. Hepinizi çok öpüyorum
Kuzum o kadar haklısın ki etraf pislik dolu iki tane kızım var aklım çıkıyor ama korkma kızlar anneleri ne yaparsa o yoldan gidiyor, seni örnek alacaktır illa kiHeeee kızz ben bu sıra böyle croplara sardım tabiikide evde yani dışarda biyerde giyemem rahatsız oluyorum insallah benim kızımda bana benzer senelerdir aynı tarzdayım giyecekse evde giysin dışarlara giymesin kimseye özenmesinbu devir çokkötü
Afiyet olsun canım ve geçmiş olsun imkanın varsa dinlenerek geçirGünaydın güzeller
Regl vurdu beni inanılmaz halsizim
SALI MENÜM
Sabah 7.30
1 h yumurta
Öğle
1 kase brokoli çorbası
Yarım p bulgur pilavı
4 izmir köfte (yüzük parmağı kadar :)) )
1 kase yeşillik
Ara 16.30 civarı
1 paket altınbaşak yulaflı
Akşam:
Yok
Su:2 lt
ÇARŞAMBA MENÜM
sabah:7.30
Yok
Öğle 12.30
1 kase şehriye çorbası
1 kase yeşillik
(Yemek güzel değildi yiyemedim)
Ara16.30
1 altınbaşak yulaflı
Akşam19.30
1 hamburger köftesi
Ekmeğinin yarısı
(Saldırdım resmen regl açlığı vurdu)
Su:2 lt
Jasminium84 Ellssa
Tüm zorluklara rağmen asla kaçırmadım
Evett evett anneden yanada olabilirr dogru diyosun annem ne yoldan gittiyse ben oyle ettimm rabbim kızlarımızı korusun birsekilde ozeniyolar ozensede ozensin ama evde giysin ne kızlar görüyorum şuan kıyamet gibiHmmmm inşallah bugün bol bol yer dünü telafi edersin kuzum, bağışıklığın düşer bak yememezlik yapma
Oooooo o zaman kırmızı takım her gün tartılıyorsunuz aman diyeyim tartılmazsanız gram oynar falan sonra cumartesiye kadar toparlayamazsınız
Canımmm kaptanımmm
Ehhhhh destekçilerimin koskocaman kalbi olunca böyle oluyor azıcık
Teşekkürler kaptanım inşallah
Güzel menü kaptanım erken de kapatmışsın afiyet olsun, spor da çok iyi
Çok geçmiş olsun canım
Çok az olmuş sanki kuzum canın mı sıkkındı yemek yapmadın, afiyet olsun
Öncelikle geçmiş olsun kaptanım bugün nasılsın?
Espri yapmıştım bi önceki mesajımda ama cidden yiyememişsin üzüldüm şu an inşallah toparlarsın bugün sağlıkla beslenebilirsin
Ehhhh kaptanımmm kafamız da çalışıyor vücudumuz da bi yerden kaçarsa öteki taraftan yakalarız
Çok çok geçmiş olsun canım sağlıkla gitsin çıksın inşallah
Kuzum o kadar haklısın ki etraf pislik dolu iki tane kızım var aklım çıkıyor ama korkma kızlar anneleri ne yaparsa o yoldan gidiyor, seni örnek alacaktır illa ki
Afiyet olsun canım ve geçmiş olsun imkanın varsa dinlenerek geçir
Evett bende çokk görüyorum ağzım açık kalıyorr resmen tamam kızlar özgürdürde herseyin bi edebi vardır ki yani tabiki herkesin kendine göre kararı düşündüğümüzden konuşuyoruz rabbim korusun evlatlarımızı heleki kızlarıAynen valla kızlar ne biçim giyiniyor artık çok kötü olmuş etraf şura söyle diyemiyorsun her yer aynı artık Allah çocuklarımızı korusun kötü insanlar dan kotuluklerden
keşke kızlarımız özgürce yaşlarının gereğince giyinebilseler ama canım ülkem öyle bi hale geldi ki kısa şort giydi diye tecavüzü hak ettiye getiren bir grup varEvett evett anneden yanada olabilirr dogru diyosun annem ne yoldan gittiyse ben oyle ettimm rabbim kızlarımızı korusun birsekilde ozeniyolar ozensede ozensin ama evde giysin ne kızlar görüyorum şuan kıyamet gibi
Evet canım nostaljik zamanları boylemi vardı allah sonumuzu hayretsinkeşke kızlarımız özgürce yaşlarının gereğince giyinebilseler ama canım ülkem öyle bi hale geldi ki kısa şort giydi diye tecavüzü hak ettiye getiren bir grup var
Tabiki de anlayacaklardirneyse karartmayalım içimizi, kızlarımız evde ne görürse onu yapacaklar evet belki heves edecekler ama doğruyu yanlışı anlayacaklardır
O gün niyeyse öyle oldu. Aslında şişkinlik yapan birşey değil, bitki tohumu bildiğim kadarıyla canım. Ama var ya işe yaramış galiba. Tartıldım da bugün sonuç iyiydiKinoayi hiç kullanmadım. Şişkinlik yapabilen bir besin mi, yanında yoğurt ya da ayran tükettin mi, onlar da yapmış olabilir.
Vayyy hemen taraf değişti demek, peki oyle olsunyenilmeye hazır olun ama olur mu
Yürüyüş biraz iyi geldi, az önce de ödem çayı içtim yarın da içmeye devam ederim. Spor da yapınca hemen gider diye düşünüyorum.
Ay ben de. Say desen futbolcuları bilmem ama çok seviyorum Beşiktaş'i. Rahmetli babamın takımıydi bize o aşıladı bu Beşiktaş sevgisiniKırmızı takımda kaptanım
Hey ya rabbi ya niye bu kadar yordun kendini bacım ya yataydın dinleneydin ya şöööylene gerek var yaaaniii
Allah yardımcın olsun vallahi atlattık geçti ya şimdi geri dönüp bakınca insan tuhaf oluyor. 2. çocuğu gözüm kesmiyor o yüzden anca rahata erdik diye
Ben de Beşiktaşlıyım koyu hem de. Mavi takımdayım, safları sıklaştıralımm
O bişey değil de kaptanım ya takıma girersem ve besiktaslidan ayrı düşersem ne olcak. Hangi takımı tutcam ki benBeklediğim mesajdı
Çok azdı
Harikasın
Afiyet olsun kaptanım
Geçmiş olsun canım. Menün güzelmişGünaydın kızlar nasılsınz hâlâ hastalık devam ediyor sanırım biraz surundurecek
Dünkü menü
Sabah
Bır kase mercimek corbası
2 dılım ekmek
Ara
Elma greyfurt
Akşam
Bır kase corba
Biraz yoğurtlu makarna
Ara
Bır tane portakal
Ballı süt
4/5 kuru hurma
1.5 lt su
Jasminium84
Afiyet olsun kaptanımMuhteşem menümü de yazayım da gözler bayram etsin.
15 Ocak çarşamba menüsü
15.00 sade filtre kahve
15.30 kahvaltı (sabah bulantı ve kusma yüzünden yiyemedim, bu saate kaldı)
2 yumurta ile mantarlı omlet, 1 dilim peynir, 2 kaşık kuru domates salatası, 2 yemek kaşığı pesto sos, 3 dilim çok tahıllı ekmek, şekersiz çay, avuç içi kadar iç kabak çekirdeği.
16.30 akşam
3 tane köfte (spor yapacağım için mecburen yedim)
Su 2.5 lt
Spor
Eki Görüntüle 3537671 7500 adım kabul edilecek
Eki Görüntüle 3537672 pilates (top ve ağırlık ile mat üstü hareketler)
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
Teşekkür ederim kaptanım diyetisyenim meyveli öğün olarak yazmıştıHeyy maşallah maşallah da güzel bir menü böyle
Afiyet olsun canım güzel menü, spor harikahep böyle gaza gelelim işte
Afiyet olsun canım akşam canin yemek istemedi galiba. Sporun ve suyun çok güzel
Allah'ım yardımcısı olsun kaptanım umarım iyi geçmiştir ameliyatKızlar yarın çok yakın bir arkadaşımın kızı ameliyat olacak. Hem dualarınızı esirgemeyin hem de ugrayamazsam haberiniz olsun. Tüm gün onun yanında olacağım büyük ihtimalle. Hepinizi çok öpüyorum
Günaydın canımGünaydın kızlar
Afiyet olsun canmGünaydın herkese
İki gündür giremedim. Malum karne haftası olunca ve etkinlik haftası da üzerine eklenince eve bitik halde geliyorum. Sızıp kalıyorum iki gündür.
Oruçlu idim dün bir de...
İki günün menüsünü yazayım da ceza almayayım.
Salı
Sabah küçük bir tost çeyrek ekmek kadar
1 bardak çay
Akşam
1 kase çorba
İki kaşık bulgur pilavı
Canım başka birşey istemedi sızıp kaldım.
Çarşamba menü
Sahurda
Bir yumurta
1 dilim ekmek
Azıcık helva bir çatal da peynir
Akşam
Bir kepçe çorba
Yarım lahmacun
Bolca salata
Ve bbolca çay
Adım sayım iki günde de 4500 civarı idi
Ellssa @arke Boncuk2307
Aynn canm zaten para için yapılmaz gerçekten emek ve zaman istiyor her biri Allah'ım olanlara sağlık versin isteyene nasip etsinAmaaannn nebileyim canım bi 5binden sebep 3cuyu niye yapayim mesele o değil bakmamla gücüm kalması gerek gurbetteyim gelen gidenim sık yok sıkılıyorum butün gün evdeyim hepten bunalırım bilmiyorum allah isteyene nasip etsin çok bekleyene büyük konusmayayım genede
Hem devir kötü hem de aslında sağlığı olumsuz etkileyecek bir moda sektörü türedi maalesefHeeee kızz ben bu sıra böyle croplara sardım tabiikide evde yani dışarda biyerde giyemem rahatsız oluyorum insallah benim kızımda bana benzer senelerdir aynı tarzdayım giyecekse evde giysin dışarlara giymesin kimseye özenmesinbu devir çokkötü
Daha ne kadar kötü olacak derken her geçen gün bir üst modeliyle karşılaşıyoruz Allah bütün çocuklarimızı korusun kötü yola dönenlere de doğruyu göstersin inş.Aynen valla kızlar ne biçim giyiniyor artık çok kötü olmuş etraf şura söyle diyemiyorsun her yer aynı artık Allah çocuklarımızı korusun kötü insanlar dan kotuluklerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?