Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Spor menü bu hafta kupa bizim

Afiyet olsun canm spor da harika

Hergün tartılmak stres yapar stres de şişirir
Allah Allah demek ki bende bir tuhaflık var, bu sabah tartildigimda yine eksiydim
Haklısın birtanem eşimde annemi arayıp şikayet etmiş camları silecektim bıraktım. Çok uzun zamandır böyle temizlik yapmamıştım içime sine sine. eşim ben silerim dedi camlar ona kaldj
Gerçekten çok yanlış yapıyorsun canım. Bir sürü temizlikle kendini heba ettiğin yetmediği gibi kış günü yağmur yağınca tekrar kirlenecek camları mi siliyorsun bir de. Benim eşim yapsa ciddi sıkıntı çıkarırım zorla kendini hasta edeceksin diye. Ben kızdım şahsen sana.

Ortada çok kızışmış yarış var. Mavilerle kırmızılar. Daha doğrusu mavilerin kazanmasına çok kızaran kırmızılar
Cumartesi hatırlatırım bu sözü

15 ocak menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 haşlanmış yumurta, 12 fındık, bolca yeşillik
13.30 1 kase tavuk suyu çorba
15.30 1 hurma 1 tk fıstık ezmesi
18.00 1 muz 1 kivi 2 dilim peynir 1 avuç yer fıstığı
3 litre su 7.600 adım
Ellssa Boncuk2307 arke

Muhteşem menümü de yazayım da gözler bayram etsin.

15 Ocak çarşamba menüsü

15.00 sade filtre kahve
15.30 kahvaltı (sabah bulantı ve kusma yüzünden yiyemedim, bu saate kaldı)
2 yumurta ile mantarlı omlet, 1 dilim peynir, 2 kaşık kuru domates salatası, 2 yemek kaşığı pesto sos, 3 dilim çok tahıllı ekmek, şekersiz çay, avuç içi kadar iç kabak çekirdeği.

16.30 akşam
3 tane köfte (spor yapacağım için mecburen yedim)

Su 2.5 lt
Spor
7500 adım kabul edilecek

pilates (top ve ağırlık ile mat üstü hareketler)

Ellssa Boncuk2307 Jasminium84

Kızlar selam bugün çok hastayım spor da yapamadım menüm de iç açıcı değil hastalıktan yattım tüm gün yarına toparlarım inşallah öyle güzel bir menü yazarım
Çok geçmiş olsun canım, spor yapıp kendini yormaman iyi olmuş.

Tüm kırmızı takımdakilerin sporları okunmuyor dimi ah tüh vah
Baksana gaza gelip yapıyorlarmış yazııık ama yazdıkları görünmüyoor
Vayyyy şike var haa, tarafsız hakemler istiyoruz, tüm kaptanlar karşı takımda haksız rekabet bu tabelada hile var

Yine 2 kişiyiz biri ben biri nazlimu
119 da ziyaretçi
Ben de yatmaya gideyim o halde sabah erken kalkılcak kırmızı takım kızartılcak çok yorulcaz çoook
Sen erkenden yatarken bu kaptan hunharca spor yapıyordu canım, en fazla spor yüzünden kızarırız biz

Heyy maşallah maşallah da güzel bir menü böyle
Afiyet olsun canım güzel menü, spor harika hep böyle gaza gelelim işte
Afiyet olsun canım akşam canin yemek istemedi galiba. Sporun ve suyun çok güzel

Kızlar yarın çok yakın bir arkadaşımın kızı ameliyat olacak. Hem dualarınızı esirgemeyin hem de ugrayamazsam haberiniz olsun. Tüm gün onun yanında olacağım büyük ihtimalle. Hepinizi çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…