Günaydın canım ahaha ara tatil hemi kiz susGünaydın herkese ...
Bizim mesai başladı. Ara tatile de epey var.
Hayırlısı olsun inşallah
Biz de önderliğin için teşekkür ederiz kaptanım
Amin kaptanım
Teşekkür ederim canm
Bu gün yoğun geçti biraz da ağır
Yarın sabah itibariyle 3 gün ödem atıcı liste yapıyorum hazırlıklarımı yaptımayrıca yarın yoğun bir spor eklemem lazım
Bu günkü yediklerim yanında dünkü pötibör devede kulak bile olamaz
iyi geceler kaptanım
Afiyet olsun canm02.02.2025
Sabah 10.30 bir dilim ekmek üstüne peynir domates biber zeytin + bir yumurta
13.00 iki parca haşlanmış brokoli
15:30 lahmacun içinde salatasıyla beraber
16.30 Trabzon hurması, bir kuru incir ve bitki çayı
Su 1,5 lt.
Spor yürüyüş
Ellssa Azmet5255 Boncuk2307
Afiyet olsun biraz kacamakli olmuş ama sen toplarsın2 şubat menü
10.00 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 1 dilim tb ekmek çeyrek avokado, yarım tk şekersiz fıstık ezmesi, turp
16.30 1 kase bat, 7-8 tane küçük boy nohutlu sarma, 3 kaşık yoğurtlu patates salatası, 1 dilim peynirli börek
17.30 1 dilim gelin pastası, 1 kurabiye
20.30 1 dilim peynirli börek
3 litre su 8.800 adım
Ellssa Boncuk2307 Azmet5255
Eki Görüntüle 3538308
Bütün kaçamak hakkımı kullandım kaptanımAfiyet olsun biraz kacamakli olmuş ama sen toplarsın
20 dk leslie mi de yaptım sabah sporu bana iyi geliyor şimdi güzel bir kahvaltı zamanıSem2024
Ya gider mi dersin canım ramazana kadar 9 lari gorur muyum kiMasallah canım hızlı gelen hızlı gider cumartesiye 103 104 e dönüş yapar 10 15 güne 99lu seriye geçersin hızlıca. Yaza çıtır olacağız. Benim 70kg ya şafak 17 . Cumartesi şafak 16 demek nasıl olur inşallah
Süpersin canm önemli olan cumartesi güzel eksi gelir artıkBütün kaçamak hakkımı kullandım kaptanımsabah çıkarken yanıma salatamı kahvaltımı alıp çıktım akşama da detox çorbamı yapacam yarına olmaz belki ama cumartesi güzel bir sonuç çıkar diye düşünüyorum
Offf o cok zor ya bunu bende yaşıyorumm hepside ayrı saatlerde farklı yiyo benim kocam kızımda seçicii oğlum.henüs 8 aylıkk o yiyor sindilik ne versemGünaydın kızlar mutlu sabahlar . Bol eksili bir haftamız olsun. Ben 5 den beri ayaktayım okullar açıldı koşturmaca başladı. Evde 4 kişiyiz herkesin menüsü farklı ve herkes farklı saatlerde kahvaltı yapıyor. Henüz bana sıra gelmedi
Ay iyi bari kiz dedim bende hamile mi yoksamOfff o cok zor ya bunu bende yaşıyorumm hepside ayrı saatlerde farklı yiyo benim kocam kızımda seçicii oğlum.henüs 8 aylıkk o yiyor sindilik ne versembuarada regl oldummmmm
Dün ki menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dlm yumurtalı ekmek
Akşam yarım kase yayla çorbası 1 kepçe et sote biraz leblebi
Geç vakitte süt reçeli yedim
Spor 6600 adım
Su 1 lt ye yakın
Sem2024 Boncuk2307 Ellssa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?