Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar mutlu sabahlar . Bol eksili bir haftamız olsun. Ben 5 den beri ayaktayım okullar açıldı koşturmaca başladı. Evde 4 kişiyiz herkesin menüsü farklı ve herkes farklı saatlerde kahvaltı yapıyor. Henüz bana sıra gelmedi

Afiyet olsun canm

2 Şubat menü
10.30 4 yk menemen çok az bal tereyağ 5 zeytin 1 çeri domates salatalık 2 küçük dilim kaşar ve beyaz peynir 2 dilim tb ekmek çay
12.30 4 hurma biraz antep fıstık 2 kaju kahve
15.00 1 portakal
16.30 5 hurma çay 2 ceviz bir kayısı
1 litre Dukan içeceği
2 litre su
20 dk Leslie
20 dk kardiyo
Ellssa Boncuk2307

Afiyet olsun biraz kacamakli olmuş ama sen toplarsın

Afiyet olsun biraz kacamakli olmuş ama sen toplarsın
Bütün kaçamak hakkımı kullandım kaptanım sabah çıkarken yanıma salatamı kahvaltımı alıp çıktım akşama da detox çorbamı yapacam yarına olmaz belki ama cumartesi güzel bir sonuç çıkar diye düşünüyorum

20 dk leslie mi de yaptım sabah sporu bana iyi geliyor şimdi güzel bir kahvaltı zamanı Sem2024

Masallah canım hızlı gelen hızlı gider cumartesiye 103 104 e dönüş yapar 10 15 güne 99lu seriye geçersin hızlıca. Yaza çıtır olacağız. Benim 70kg ya şafak 17 . Cumartesi şafak 16 demek nasıl olur inşallah

Ya gider mi dersin canım ramazana kadar 9 lari gorur muyum ki

Süpersin canm önemli olan cumartesi güzel eksi gelir artık

Offf o cok zor ya bunu bende yaşıyorumm hepside ayrı saatlerde farklı yiyo benim kocam kızımda seçicii oğlum.henüs 8 aylıkk o yiyor sindilik ne versem buarada regl oldummmmm

Afiyet olsun canım gün içinde az olmuş oyuzdem süt reçelini tolere eder diye düşünüyorum. Düşünmek istiyorum. Dusunmeliyim . Düşünmeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…