Alıntı kalmış ben bu mesaja vcevap yazmamışmıydımPazar Menusu ve Sporu
8.30Eki Görüntüle 3583475
detoks suyu 1 bardak
10.00
Eki Görüntüle 3583476
13.00 kefir ve kuruyemisEki Görüntüle 3583477
15.00Eki Görüntüle 3583478
18.00
2 tavuk pirzola, 2 kofte, 2 parca kücük kusbasi et , köz salata , 1 kepce mercimek corba, 2 bardak ayran
1.5 saat orman yürüyüşü 350p
3166 adım 316p
_Zeze
Boncuk2307
Ellssa
Saolasın canımmGeçmiş olsun çabucak iyileşir inşaAllah
he yaa zormuş vallaCok geçmiş olsun kuzum cok zor bilirim 20 lik
Vay bıdık vay goruyon mu sen bicirigianaokuluna başlayınca inşallah normale dönüyor hersey oğlum öyle idi
Benim de 1 2 günüm vartoplucane adet oluyoz desenize
Tammdr teşekkür ederimçok geçmiş olsun canım, afiyet olsun
teşekkürler canım
afiyet olsun canım güzel bir menü
iki öğünde de biskvili puding çok olmuş sanki, afiyet olsun
güzel menü afiyet olsun canım
Allah yardımcın olsun canım, büyük kızımla ki babamın desteği çoktur, 1. sınıfta ne cebelleştim bir ben bilirim
afiyet olsun
afiyet olsun kaptanım
afiyet olsun canım, saatleri de yazarsan bir dahaki sefere şahane olur sanki
afiyet olsun, spor şahane
afiyet olsun canım
HuhuvvvvYarın güzel eksin olursa seni kaçırcam kırmızı takıma bavulunu hazırlakazanan belli yanii
çocukken ben de böyleymişim, eski evimiz camiye çok yakınmış sabah ezan okunduğunda çığlık çığlığa uyanırmışımayyyy bütün ebeveynlerin ortak sorunu. benim kız hadi memeden kesince uyur hadi wc işine alışınca uyur diye diye getirdim 3.5 yaşına tam 1hafta deliksiz uyuduk sevindik bu defa da her gece sabah ezanına ben ezandan korkuyorum diye uyanıp yanımıza gelip bizi uyandırıo napcam bilmiyorum
Akşam olsa bebeler uyusa da spor yapsamYapalımm bebeğimm suyun akana kadar yap hemen soğuk duş
Ohhh ne güzel gelmiştir canmGünaydın kızlardün çocuklar yatınca büyük oglanda yuzme dersindeydi babasıyla bi uyumuşum ne hikmetse bebeler de sabaha kadar deliksiz uyumuş bende bi uyumuşum valla gözümü açtığımda sabah olmuştu bu bir ilk neyse az da olsa dinlendim çok şükür
Şimdilik güzel gitti darısı günün geri kalanına canmyaa evet aynen öyle oldu, 3 arkadaşın mesajı nasıl olduysa aynı mesaj olarak alıntılanmış ama hepsinin menü olması gerekiyordu :)
afiyet olsun canım, yeni haftaya güzel bir başlangıç yaparsın eminim
yaa sormaaa, aralarında senin de menünün olduğu bi kısım alıntım saçmaladı bi miktar
He hee kesin aynen devam ederimÇok güzel menüadımını yaz lütfen boş geçmesin.
Oluyor bazen malesef
Ya bir keresinde alıntılarım girmediğim yerlerden bilmediğim insanların mesajlarıydı. Çok şaşırmıştım
Çok beğendim çok güzel Cumartesiye kadar böyle devammm_Zeze
Maşallah diyelim
Vücut alışkın olmayınca ödem yaptı hemen sabah şiş uyandım vicdan yaptımben de bişey sandım üstteki mesajları görünce, baskılar karşısında direnmiş elinden gelen çabayı göstermişsin, çabana sağlık derim bu menüye sadece
ayyyy bütün ebeveynlerin ortak sorunu. benim kız hadi memeden kesince uyur hadi wc işine alışınca uyur diye diye getirdim 3.5 yaşına tam 1hafta deliksiz uyuduk sevindik bu defa da her gece sabah ezanına ben ezandan korkuyorum diye uyanıp yanımıza gelip bizi uyandırıo napcam bilmiyorum
İnşallah kaptanımİnşallah vuvudun şaşırmıştır da bütün ödemi yağları bırakır
Tamam toparla bebeğim, 3 litre su iç gitsin ödemeler
Saolasın canımmGeçmiş olsun çabucak iyileşir inşaAllah
he yaa zormuş vallaCok geçmiş olsun kuzum cok zor bilirim 20 lik
Vay bıdık vay goruyon mu sen bicirigianaokuluna başlayınca inşallah normale dönüyor hersey oğlum öyle idi
Benim de 1 2 günüm vartoplucane adet oluyoz desenize
ben de yaa, 3 gün görünüyor adet olmamaÇok yanlış bir haftada dönmüşüm adet öncesi her yerim şiş
Çok geçmiş olsun. Ben de 3 ay önce 20 lik dişimi ameliyatla çektirmiştim. Çok zordu. İnşallah yarına toparlarbugün 6 saat oldu hala ağzımda tampon var bişi yemedim iyi bişey ama su da içemiyorum yaa akşam ne yesem bilemedim tek öğün olcak gibi
Benim oğlan uyudu hemen yaptımm 45 dkAkşam olsa bebeler uyusa da spor yapsamçok şey mi istedim
Ohhh ne güzel gelmiştir canm
Şimdilik güzel gitti darısı günün geri kalanına canm
He hee kesin aynen devam ederim
Vücut alışkın olmayınca ödem yaptı hemen sabah şiş uyandım vicdan yaptım
İnşallah kaptanım
Çok güzel gidiyorsun canımYediklerime ek olarak
Yağsız sadece limonlu bı kase salata
2 adet karabugday patlağı
Yedim
Ac olunca tatsız tuzsuz karabugday patlağı bile nasıl tatlı geliyor :)
_Zeze
Aslında akşamki menümü de yazayım ekstra bır şey olursa yazarım canım
Akşam
1 tabak kabak patlıcan kızartması(yağsız airfryer da )
Sarımsaklı yoğurtlu
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Akşam musaıt olmayabılırım
Ellssa Boncuk2307
Su 2 ltreyı gecer
Spor olarak ta 45 nöbet Görevımde hep yürüdüm :)
Benim en son 65 di galiba 9 mayısta tekrar gideceğim bakalım ne çıkacakBoncuk2307 kaptanım boy kilon kaçtı insülin direnci kaç çıktı
Bende de var ve kendimi çok zor tutuyorum tutamıyorum desek daha doğru olur yakın zamanda ölçülmesi pazartesi ölçülecek bakalım merakla bekliyorum kaç çıkar
Bencce bir kase çorba iç fazla yormadanbugün 6 saat oldu hala ağzımda tampon var bişi yemedim iyi bişey ama su da içemiyorum yaa akşam ne yesem bilemedim tek öğün olcak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?