• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben böyle atışmalı didişmeli çok severim aslında ama herkes sever mi bilemediğimden her kaptanlıkta yapamıyorum. Bence de kesinlikle daha eğlenceli oluyor, hele bir de sonunda yenen taraf olursan :KK49:
Dukanın içine şeker atılıyormuş onu biliyor muydun sen :KK70::KK70:
Aaaaaa hemen bir sen dene kaptanım işe yararsa ben de yaparımmm :KK47: :KK47:
Keyifle iç tabiii cok hoş duruyor 🤭 afiyet eksi olsunnnn

Bencede hatta bugün ödül günü biliyorlar mı acaba bi hatirlatsak mi🤣 Boncuk2307 Boncuk2307
Bak hele ya, siz istediğiniz gün ödül günü yapabilirsiniz şekerler mavişler ödül günü yapmıyorrr:duduk::duduk:

Doğru diyorsun kuzum bu hafta yi atlatayım haftaya tatilde annemlerin yanına gideceğim orda diyetisyen listesi ile ilermeyi düşünüyorum takıma girmem muhtemelen bi deneyeyim bakalım
Bence de iyi yaparsın canım, takım dışı kalıp denersen seni de strese sokmamış olur. Karbonhidrata dikkat ettin mi diyetisyen listesi güzel verdiriyor. Ben kendim yaptığımda ya çok aç geziyordum ya çok saçma yiyordum ve kilo vermek zor oluyordu. İşi bilene bırakmak lazımmış, en azından benim için öyle.
AYnenn dedim öylee bianlık asla kimseye kırgınlığımdan değil tabiikii o anki boşluğumdan kaynaklı neyseki kaptanım yok kiloş almışım kimseyide üzmemiş oldum🤣🤣
Yoğunluğun geçene kadar böyle dev edersin canım, en azından kilolar başını alıp gitmesin yukarılara doğru.
Bu içeceğe de bu bardak yakışırdı, yarasın 🤩
Kizlar selamlar nasılsınız, ben kaç gündür giremedim midem tuhaf, aşırı halsizm işten geliyorum bütün akşam yatıyorum kendime gelemiyorum, midem aşırı sis çok rahatsız ediyor, birşey de yiyemiyorum zaten, yarın diyetisyene gideceğim onunla devam edeceğim biraz inşallah faydası olur...ben bir süre ugrayamayacagim kusura bakmayın
Geçmiş olsun canım, sen bebeğine ve sağlığına odaklan. Kilo verme işi doğumdan sonra daha kolay ve daha hızlı olur.
Keyifle iç tabiii cok hoş duruyor 🤭 afiyet eksi olsunnnn

Bencede hatta bugün ödül günü biliyorlar mı acaba bi hatirlatsak mi🤣 Boncuk2307 Boncuk2307
Evet ya hatırlatmakta fayda var, maviş takım ödülden mahrum kalmasın 🤣
Kızzz bugünmüü dün degilmiydiiiiiiii tartı günü
Oooo sen muhabbetin başını bilmiyorsun 🤣🤣
En son değerlerime baktırdığımda b12 değerlerimin maşallahı var :nazar: :D

baaaaakkkkkkkk :confused: tek kaçtığım şey artı kilolar, hızla uzaklaşıyorum kendilerinden :D

yooooooo, ama hadi aldınız diyelim hadiiiii, bizde ne eksiler olacak ne eksiler bize artı puanlar yağacak :sampiyon:

yarış kızışıyorrr :KK76:
Cumartesiye az kaldı görüşücez kaptancim 💃

Kızlar ben geldim kaç gündür şaftim kaydı halada bitmedi işlerim. Allah şu çamaşır makinesi ve kurutma makinesini icat edenden bin kere razı olsun. Birde katlayan bir makina olsa şöyle makjnaya atsak yikasa kurutma katlasa bize 🙄. Oğlanın sınavları vardı, Kız hiç durmuyor dedesini arayıp ağlıyor beni alın diye, o ağladıkça babamda ağlıyor salya sümük günde 5 kere telefonda görüntülü konuşuluyor 🙈. Diyet devam tartilma fırsatım olmadı sabah dukan içeceği yaptim 1 bardak içtim aç karnına sanırım tansiyonunu düşürdü hala sarhoş gibiyim ve bugün hiçbir iş yapmadım. Sadece çamaşır katılıyorum. Yarın büyük ütü var şimdiden stresine girdim
Canım kendini bu kadar yorman doğru mu sence. Keşke yapmasaydın.
O dede özlenmez mi be, ortam gözümün önünde canlanmıştı sen anlatınca. Kızın çok haklı.

Aaaaaa hemen bir sen dene kaptanım işe yararsa ben de yaparımmm :KK47: :KK47:

Bak hele ya, siz istediğiniz gün ödül günü yapabilirsiniz şekerler mavişler ödül günü yapmıyorrr:duduk::duduk:
Denemez miyim kaptanım eski biracilardan (dukan birası) kim kaldı. Sen de yap ne demek istediğimi anlayacaksın 🤣🤣

Bence de iyi yaparsın canım, takım dışı kalıp denersen seni de strese sokmamış olur. Karbonhidrata dikkat ettin mi diyetisyen listesi güzel verdiriyor. Ben kendim yaptığımda ya çok aç geziyordum ya çok saçma yiyordum ve kilo vermek zor oluyordu. İşi bilene bırakmak lazımmış, en azından benim için öyle.

Yoğunluğun geçene kadar böyle dev edersin canım, en azından kilolar başını alıp gitmesin yukarılara doğru.
Evet evett öyle yapmaya çalışıyorumm yoksa uğraştığım boşa
😘😘
Geçmiş olsun canım, sen bebeğine ve sağlığına odaklan. Kilo verme işi doğumdan sonra daha kolay ve daha hızlı olur.

Anoovvvvv çok geride kaldımmmmm

Kızzz bugünmüü dün degilmiydiiiiiiii tartı günü
Kizzz amaan diyim sen kanma 🤣 kafalar bi milyon senin dukan birası etkisini göstermiş
Kızlar ben geldim kaç gündür şaftim kaydı halada bitmedi işlerim. Allah şu çamaşır makinesi ve kurutma makinesini icat edenden bin kere razı olsun. Birde katlayan bir makina olsa şöyle makjnaya atsak yikasa kurutma katlasa bize 🙄. Oğlanın sınavları vardı, Kız hiç durmuyor dedesini arayıp ağlıyor beni alın diye, o ağladıkça babamda ağlıyor salya sümük günde 5 kere telefonda görüntülü konuşuluyor 🙈. Diyet devam tartilma fırsatım olmadı sabah dukan içeceği yaptim 1 bardak içtim aç karnına sanırım tansiyonunu düşürdü hala sarhoş gibiyim ve bugün hiçbir iş yapmadım. Sadece çamaşır katılıyorum. Yarın büyük ütü var şimdiden stresine girdim
Ah canım benimm kendini çok zorluyorsun keşke zamana yaysaydin dinlen biraz kendine gelmeden ise koyuldun yeter daha yapma

Aynen canım yaa biraz öyle aç geziyorum aslına bakarsan benim kilomdaki biri için biraz az kalori alıyorum farkındayım bunu düzeltmem lazım yoksa hiç veremeyecek duruma gelecem biliyorum o yüzden haftaya inşallah toparlayacagim

Sen ablaya sopa mı kaldırdın, taş olur o eller taş :KK70: :KK70:
Kizzz amaan diyim sen kanma 🤣 kafalar bi milyon senin dukan birası etkisini göstermiş

Ah canım benimm kendini çok zorluyorsun keşke zamana yaysaydin dinlen biraz kendine gelmeden ise koyuldun yeter daha yapma

Aynen canım yaa biraz öyle aç geziyorum aslına bakarsan benim kilomdaki biri için biraz az kalori alıyorum farkındayım bunu düzeltmem lazım yoksa hiç veremeyecek duruma gelecem biliyorum o yüzden haftaya inşallah toparlayacagim
Aç gezmek yanlış işte canım, hele bizim gibi yüksek kilolarda gerekli besini almamız lazım. Yoksa vücut geleni depoluyor.

Kızzz deliii benim hiçbirseyden haberim yok hahahaha salı günü dündü

Menü de yazayım

Sabah
2 yumurta ile omlet
1 dilim tb ekmeği
Peynir 5 zeytin
Domates biber
1 tk tahin pekmez

Ara
1 portakal
1 avuç fıstık

Akşam