• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dünkü menümü yazıp tatilin son gunund temizlik işini de bitireyim.oruclu idim dün yine
Sahur
2 yumurta 3 zeytin bir parça küçük ama peynir
2 dilim ekmek-azicik tereyağı ile bal
Akşam
1 tabak pırasa
Ara öğün
2 mandalina
1 bardak yeşil çay
sonrasinda yarım.muz.
Ellssa Ellssa Sem2024 Sem2024 @Boncuk2307
Adım sayım 6000 civarı idi.
Suyum da iki litre

Afiyet şifa olsun canım 🌺

Ben her pazar ekşili ekmek ediyorumm ve ödul günü ediyorum😒🤣

Yaaa mis gibi kokusu burnuma geldi. Ama ben öyle kuru kuruya yiyemem o nimeti. Üzerinde şöyle bol tereyağı bal yada böğürtlen reçeli yada salçada olur . :mad: Offfff. Haftaya cumartesi serbest günüm . Yermiyim YERİMMM

Dün deli gibi istediğin bir şeye bugün iyi ki olmamış diye sevinebilirsin. hayat böyle bir şeydir.
Bazen olmadıkları ile şükrettirir, iyi ki olmamış dedirttirir.
Hayatın akışına güven, belki senin için daha iyi bir planı vardır.
Mutlu bir pazar günü olsun canlarım❤️

01.02.2024 Menüm

Kahvaltı(11.00)
Yarım 🥑
Salatalık
Maydanoz
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday 🍞
5 zeytin

Ara(14.30)
1 avuç kaju
Hindiba kahvesi
Çok az hindistan cevizi kurusu

Akşam(19.00)
Yarım kase tarhana çorbası
Çeyrek dilim tam buğday 🍞
1 kase pırasa yemeği
Yoğurt

Su: 2 lt
Spor: 45 dakika Leslie
@Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Sem2024 Sem2024
Canım akşam menüsündeki çeyrek dilim ekmek olmasa daha süper olurmuş tarhana çorba da ekmek yerine geçiyor çünkü. bidahaya dikkatli ol çünkü rakiplerimiz oldukça dişli :sus: evet ne diyordum ha tamam afiyet olsun canım :KK60:
Ben bildirim yapamadım küçük bir tatile çıktık ama tartı yoktu salı günü bildirim yapsam olur mu zaten daha hazırlıktayim
Olur tabiki
Dünkü menüm sabah tb ekmekli yoğurt

Akşam nohutlu bamya tavuk sote

Bugün ki menü bir gözleme

Akşam balık ızgara salata
Bir dilim tatlı
@Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Menün çok güzel. dünkü tatlı da ödül menüsü olsun afiyet olsun cicim :KK200:
01.02.2025 menüm @Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Azmet5255 Azmet5255
Sabah 11.30 yumurta, beyaz peynir, bir dilim ekmek, 5-6 zeytin, krem peynir. Yarım çay kaşığı bal

Ara 12.30 kahve (kahve kremasi da attım ama içine)
Saat 15:00 bir iki parça haşlanmış brokoli

17.00 3 büyük köfte, biraz ekmek, salata
18.00 iki kuru incir

Adım sayısı 8 bin
45 dk bisiklet sürdüm
Afiyet olsun canım Akşam menüsü sonrası iki kuru inciri iyiki yemişsin yanında da dondurma da ekleseydin daha süper olurmuş :KK53::KK53:
kızlar merhaba ben de aranıza katılmak isterim mümkünse ama takımlara katılmak için ne gerekiyor yardımcı olabilirseniz çokk sevinirim :KK200:
Hoşgeldin canım.:KK200:
Canım kaptanım 😍
Bugün bol kalorili oldu yarın resetliyoruz.
Menüm 11 desabah 1 yumurta zeytin ekmek
Arada 3 YK kadar fındık ezmesi
Akşam 17.30 1 dlm ekmek 1 YK brokoli salatası 1 YK kadar et sote
Saat 7 de 1 dlm e yakın pasta 1 dlm su böreği 1 kurabiye 3 yaprak sarma 1 biber dolma
(Oğlumla ortaklaşa yedik ama baslica hepsinin tadına baktım
Sabah 20 dk lesli yaptım adım sayarım yoktu bugün
Su 1-2 bardak içtim az oldu 🙄
Tam da ödül menüsü olmuş. Telafi edeceğine inanıyorum :KK19:

Mthn83 Mthn83 Ellssa Ellssa @Boncuk2307

Salı günüde böyle almıştım ama şiştim veremiyorum regliyim kabızım reglim gecikti bitürlü olamadım 😒 hava beni etkuledi sanırımm

Eki Görüntüle 3537864
Hiç canını sıkma stres yapma canım. Kabızlık için çözü vardır sende. Gel yamacıma kırmızı takıma. (kırmzı takım sırası çünkü yanlış anlaşılmasın)
Günaydın kızlar mutlu pazarlar 🌼
Dün site berbat olmuş ya bir süre bildirim kısmı hiç görünmüyordu sonra da ben fırsat bulup mesajlara dönüş yapamadım tüm arkadaşlarımızı tebrik ederim 🤍 bu gün kalabalık misafirim var hemen dünkü menüyü yazıp çocuklardan fırsat bıldukça hazırlık yapacam 🤲
Kur'an okutacam çay menümü yazayım size 😊
Nohutlu sarma
Tokat batı
Turşu kavurması
Gelin pastası

Gelenlerden yapacak olanlar da
Islak kurabiye
Tuzlu kurabiye
Peynirli börek
Açma
Yoğurtlu patates salatası

Zorlu bir gün bekliyor beni dua edin bana da canım hiçbirini istemesin salata grubuyla geçiştireyim 🤣🤣
Allah kabul etsin. :KK200:
1 şubat menü
10.00 2 kaşık kıymalı yumurta, 2 dilim peynir, çeyrek avokado, 5 zeytin 2 dilim ekmek yeşillik turp havuç
14.30 1 fincan sütlü kahve 3 gün kurusu
18.30 4-5 kaşık tavuk sote, turp havuç, 1 bardak kefir
20.30 3 tane pötibör
3 litre su 7.000adım
Ellssa Ellssa @Boncuk2307 Azmet5255 Azmet5255
Eki Görüntüle 3537867
Afiyet olsun canım. Akşam pötibörü daha fazla yesen olurdu mavi takımda olanlar bu hafta kilo almicakmış :süslü::KK53:
EVettt ins korktuğum başıma gelmez
Ayy yoksaa :KK57::KK57::KK57:
Günaydın kızlar tabiki beklediğim bir sonuç ama bu kadar da artı beklemiyordum son hafta dikkat ettim özellikle saatlerine yediklerimin biz özel zamanlarda da yiyemeyecek miyiz bilmiyorum ömür boyu diyete mahkumum belli
Biliyorum gerçekten kilo değil belki salı ya bile bir çoğu gidecek ama can sıkıyor tartıda o rakamı görmek. Neyseeee diyip önümüze bakıyoruz bu hafta bomba gibi geliyorum 😘😘
Ellssa Ellssa @Boncuk2307 Sem2024 Sem2024
Napıyoruz önümüze bakıyoruz kaçamaksız ilerliyoruzz :KK5::rolleyes:
Günaydın grubun sultanları.💞💞💞💞 Bugün pazar kaçak et kesmeyelim 🚫👈marula rokaya devam . :confused: Ben evdekilere kaşarlı ve çikolatalı krep yaptım. Ama artık onlarada dikkat ediyorum siyez unu kullandım
:KK200::KK200::KK200:
Dünkü menümü yazıp tatilin son gunund temizlik işini de bitireyim.oruclu idim dün yine
Sahur
2 yumurta 3 zeytin bir parça küçük ama peynir
2 dilim ekmek-azicik tereyağı ile bal
Akşam
1 tabak pırasa
Ara öğün
2 mandalina
1 bardak yeşil çay
sonrasinda yarım.muz.
Ellssa Ellssa Sem2024 Sem2024 @Boncuk2307
Adım sayım 6000 civarı idi.
Suyum da iki litre
Allah kabul etsin canım. En son yediğin muz sadece fazla gibi geldi :KK66: .

Yaaa mis gibi kokusu burnuma geldi. Ama ben öyle kuru kuruya yiyemem o nimeti. Üzerinde şöyle bol tereyağı bal yada böğürtlen reçeli yada salçada olur . :mad: Offfff. Haftaya cumartesi serbest günüm . Yermiyim YERİMMM
Abooo hayallerine dur de kaptanım . Öyle anlatmışsınki canım çekti. Öyle şeyler yapmıyalım lütfen :stop:
Sevgili mavi takımım bu hafta güzel bir hafta olsun hepimiz için, hepimiz dikkat edip güzel eksilerimiz olsun ipleri sıkı tutalım 😂🩵 🩵🩵 🥰💪🏻
FitFiliz FitFiliz
bluegreeneyes bluegreeneyes
bnnu bnnu
I Ilyusa
D Deltavealfa
Kaptanım benden 1 tepsi baklava gelsin mavi takıma afiyet olsunn :kk77::KK53::KK53::KK53:

Dün deli gibi istediğin bir şeye bugün iyi ki olmamış diye sevinebilirsin. hayat böyle bir şeydir.
Bazen olmadıkları ile şükrettirir, iyi ki olmamış dedirttirir.
Hayatın akışına güven, belki senin için daha iyi bir planı vardır.
Mutlu bir pazar günü olsun canlarım❤️

Çok cokkk doğru canım . Mesela kuzenim 4 yıl bebek tedavisi gördü. çocuğu olmadı diye üzülürdü. Sürekli dua ederdi, çokta iyi bir kızdı. Sonra eşinin dolandırıcı olduğunu duydu , eşi hapse girdi ailecek şok olduk . Tek celsede boşandı. 2 yıl sonra şimdiki eşi ile tanıştı evlendi. Evlenirken benim çocuğum olmuyor diye anlattı, eşi sorun etmedi. Evlendiği ilk ay doğal yolla hamile kaldı şimdi 2 çocuğu var ve çok mutlu. Şimdi diyorki; çok şükür ilk evliliğimde olmamış, çocuğum olsaydı o da ziyan olacaktı. Eğer gecikiyor ise vardır bir nedeni, bizim için en iyisini bizi yaradan bilir

Abooo hayallerine dur de kaptanım . Öyle anlatmışsınki canım çekti. Öyle şeyler yapmıyalım lütfen :stop:

Kaptanım benden 1 tepsi baklava gelsin mavi takıma afiyet olsunn :kk77::KK53::KK53::KK53:

Sorma kaptanım valla içimden birsey geçti resmen alev aldım. 2 bardak su ile ateşini söndürdüm 🤭

Çok cokkk doğru canım . Mesela kuzenim 4 yıl bebek tedavisi gördü. çocuğu olmadı diye üzülürdü. Sürekli dua ederdi, çokta iyi bir kızdı. Sonra eşinin dolandırıcı olduğunu duydu , eşi hapse girdi ailecek şok olduk . Tek celsede boşandı. 2 yıl sonra şimdiki eşi ile tanıştı evlendi. Evlenirken benim çocuğum olmuyor diye anlattı, eşi sorun etmedi. Evlendiği ilk ay doğal yolla hamile kaldı şimdi 2 çocuğu var ve çok mutlu. Şimdi diyorki; çok şükür ilk evliliğimde olmamış, çocuğum olsaydı o da ziyan olacaktı. Eğer gecikiyor ise vardır bir nedeni, bizim için en iyisini bizi yaradan bilir
başı üzücü olsa da muhteşem bir örnek

Hiç canını sıkma stres yapma canım. Kabızlık için çözü vardır sende. Gel yamacıma kırmızı takıma. (kırmzı takım sırası çünkü yanlış anlaşılmasın)

Afiyet olsun canım. Akşam pötibörü daha fazla yesen olurdu mavi takımda olanlar bu hafta kilo almicakmış :süslü::KK53:

Geldimm gitti jırmızı takım kimduuu

Sus kıaazzz😀😀

Geldimm gitti jırmızı takım kimduuu

Sus kıaazzz😀😀
Sem2024 Sem2024 kaptanın canım
Kızlar buraya not düşmüş olayım . Şuan 87.80 kg yum. Şubat sonu hedefim 83kg . Gerçi şimdiye kadar hiç hedef tutturamadım ama olsun hayal dünyası 🙈🤭
Ay ben de tutturamadım.Ocak ayı hedefini. Şu an 73.4 üm. 70 diyeyim Şubat hedefimi. Mthn83 Mthn83
Merhaba hanimlar nasilsiniz sayfanin ismi degismis gelmeyeli uzun zaman oldu tekrar aranizda olmak istiyorum tek basima birsey yapamiyorum
Neler yapiyorduk hatirlatirmisiniz tarti gunleri hangi gunlerdi
Merhaba canım
İlk sayfada kurallarımız. Salı ve Cumartesi tartı günlerimiz

Dışarı çıktım yürüdüm biraz. Eve gelince canım tatlı bişi istedi. Onu yemeseydim pastayı yiyecektim

Back
X