• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aynen canim. Sen ne durumdasın diyet yapabildinmj anne evinde. bugün mü geçiyorsun eve. Yarın yarışlara geliyorsun dimi. Ay çok soru sordum 😅
Bende diyet yapmak değilde dikkat ettim diyelim canım mümkün olmadı malesef tam anlamıyla yapmak inşallah cok artı çıkmam ya 😔 yarin sabah çıkıyoruz yola inşallah. Ama tartı yi pazar atcam kendi evimdekinde tartilip. Yarışlara alırlar inşallah beni 😂😂 bende ne çok inşallah dedim demi ya .

Aynen canim. Sen ne durumdasın diyet yapabildinmj anne evinde. bugün mü geçiyorsun eve. Yarın yarışlara geliyorsun dimi. Ay çok soru sordum 😅
Senin diyetisyen listesi nasıl gidiyor çok farkı var demi senin yediklerinle baya fazlalasti aslinda cok çok az yiyoruz kendimiz bence

Senin diyetisyen listesi nasıl gidiyor çok farkı var demi senin yediklerinle baya fazlalasti aslinda cok çok az yiyoruz kendimiz bence

Evet canim normalde yediğimden çok fazla. 1ay deneyeceğim yinede. Umarım işe yarar. Yaramazsa diyetisyen bırakıp tarzanca kendim debelenip vericem.😅 Cumartesi salı dışında tartı kesinlikle yasakladı diyetisyen bende kendime söz verdim tartilmiyorum.3 gündür tartilmiyorum stres yaptım tartilmak bağımlılık yapmış. Kilo verimi %50 beslenme %50 stres ve spor diyor. Çok artı çıkmazsın menülerin de abartı birsey yok . Belkide çok haraketlj olduğun ve diyet kafasından çıktığın için vermiş bile olabilirsin🤲. Hertürlü verecek çok kilomuz var yaza kadar hallederiz inşallah. En geç hazirana kadar 70 olmak istiyorum. 4 ayda 20kg vermem lazım ayda 5kg yapar. Şafak 19kg 🤭😅

Kızlarcımmm bugünkü menüm diyetisyen ile 3.gün . Spor yapamiyorum çok üzgünüm geceleri belim ameliyat yerlerim çok ağrıyor. Özellikle gece azıyor . Yazın ağrımıyor kış boyu nedense böyle 😪
Su 3litre Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa FitFiliz FitFiliz Screenshot_20250131-145134_WhatsApp.jpg

Evet canim normalde yediğimden çok fazla. 1ay deneyeceğim yinede. Umarım işe yarar. Yaramazsa diyetisyen bırakıp tarzanca kendim debelenip vericem.😅 Cumartesi salı dışında tartı kesinlikle yasakladı diyetisyen bende kendime söz verdim tartilmiyorum.3 gündür tartilmiyorum stres yaptım tartilmak bağımlılık yapmış. Kilo verimi %50 beslenme %50 stres ve spor diyor. Çok artı çıkmazsın menülerin de abartı birsey yok . Belkide çok haraketlj olduğun ve diyet kafasından çıktığın için vermiş bile olabilirsin🤲. Hertürlü verecek çok kilomuz var yaza kadar hallederiz inşallah. En geç hazirana kadar 70 olmak istiyorum. 4 ayda 20kg vermem lazım ayda 5kg yapar. Şafak 19kg 🤭😅
İnşallah canım yaa bende yaza kadar en azından 85 i gorsem cok iyi olur 20 kg benim de
Kızlarcımmm bugünkü menüm diyetisyen ile 3.gün . Spor yapamiyorum çok üzgünüm geceleri belim ameliyat yerlerim çok ağrıyor. Özellikle gece azıyor . Yazın ağrımıyor kış boyu nedense böyle 😪
Su 3litre Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa FitFiliz FitFiliz Eki Görüntüle 3536952
Afiyet olsun kuzum yaa kışın gerçekten ağrılar çıkıyor hep yazın sıcakta pamuk gibi oluyoruz

Üzüldüm valla ya ödem işi can sıkıcı. Bromelain tablet denedin mi? Ananasin ham maddesi var içinde ödem atıyor. Belki işe yarar, ama araştır tâbi. Tavsiye değil.
Haftaya aynı takımda olalım kız kaptiş, sevdim ben seni. Çalıştığını bilmiyordum bu arada, tanisamadik doğru düzgün direkt rakip olduk 😂😂😂 var mı çoluk çocuk hangi sehirdesin?
Olalım canım
Kayseri deyim ben
2 oğlum var
Sağlık personeliyim

Ders arasında yürüyüş w çıktım. Dünkü menüm güzeldi 29.01.2025
Sabah 9 klasik türk kahvaltısı ekmeksiz

Ara muz+ kahve
Akşam 16.00 yumurta yoğurt, haşlanmış fasulye+ bir avuç fındık

Dün 9bin küsur adım attim Mthn83 Mthn83 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun
Akşam biraz değişik bir menü. Aşure mi yedin yoksa kız 😅

Selamlar bugünki menüm

Kahvaltı 3 karabuğday patlağı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir 1 kırmızı biber

Ara kahve +1 bar

Ara ketenli kefir

Akşam
7-8 kaşık et sote
3 kaşık bulgur pilavı
1 kırmızı biber

Su 2,5 litre bugün spor yok 🥲

Bilmiyorum doymuyorum kilo da veremiyorum böyle bir haldeyim

Direkt aç durmam lazım Böyle az az yeme modeli bana olmuyor ama devam bakalım biraz daha

Mthn83 Mthn83 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Olalım canım
Kayseri deyim ben
2 oğlum var
Sağlık personeliyim
Çok saygı duyuyorum sağlıkçılara canım. İyi ki varsınız 🙏🥰
Afiyet olsun
Akşam biraz değişik bir menü. Aşure mi yedin yoksa kız 😅
Yok yahu bildiğin taze fasulyenin haşlanmışıydı. Bu sıra sebze haşlamaları denicem bir süre

Ben Karadeniz uşağıyım ama siyasin ketesini, kayserinin yağlanmasını çok severim . Sarılalım sıkı sıkı . :KK19:
Artık sevmeyelim öyle şeyleri 😂
Canımlar spor menü tablosunu yapamıyorum maalesef. Sayfa düzelmemiş, 2 gün olmadığı için haksızlık olmasın diye 1. seçmeyelim bu haftalık diyorum ne diyorsunuz??
Olur canım 👍

Back
X