Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar hayırlı cumalar siteyi duzelte duzelte bitiremediler bi
Bende diyet yapmak değilde dikkat ettim diyelim canım mümkün olmadı malesef tam anlamıyla yapmak inşallah cok artı çıkmam yaAynen canim. Sen ne durumdasın diyet yapabildinmj anne evinde. bugün mü geçiyorsun eve. Yarın yarışlara geliyorsun dimi. Ay çok soru sordum![]()
Senin diyetisyen listesi nasıl gidiyor çok farkı var demi senin yediklerinle baya fazlalasti aslinda cok çok az yiyoruz kendimiz benceAynen canim. Sen ne durumdasın diyet yapabildinmj anne evinde. bugün mü geçiyorsun eve. Yarın yarışlara geliyorsun dimi. Ay çok soru sordum![]()
Senin diyetisyen listesi nasıl gidiyor çok farkı var demi senin yediklerinle baya fazlalasti aslinda cok çok az yiyoruz kendimiz bence
İnşallah canım yaa bende yaza kadar en azından 85 i gorsem cok iyi olur 20 kg benim deEvet canim normalde yediğimden çok fazla. 1ay deneyeceğim yinede. Umarım işe yarar. Yaramazsa diyetisyen bırakıp tarzanca kendim debelenip vericem.Cumartesi salı dışında tartı kesinlikle yasakladı diyetisyen bende kendime söz verdim tartilmiyorum.3 gündür tartilmiyorum stres yaptım tartilmak bağımlılık yapmış. Kilo verimi %50 beslenme %50 stres ve spor diyor. Çok artı çıkmazsın menülerin de abartı birsey yok . Belkide çok haraketlj olduğun ve diyet kafasından çıktığın için vermiş bile olabilirsin
. Hertürlü verecek çok kilomuz var yaza kadar hallederiz inşallah. En geç hazirana kadar 70 olmak istiyorum. 4 ayda 20kg vermem lazım ayda 5kg yapar. Şafak 19kg
![]()
Afiyet olsun kuzum yaa kışın gerçekten ağrılar çıkıyor hep yazın sıcakta pamuk gibi oluyoruzKızlarcımmm bugünkü menüm diyetisyen ile 3.gün . Spor yapamiyorum çok üzgünüm geceleri belim ameliyat yerlerim çok ağrıyor. Özellikle gece azıyor . Yazın ağrımıyor kış boyu nedense böyle
Su 3litreBoncuk2307
Ellssa
FitFiliz Eki Görüntüle 3536952
Olalım canımÜzüldüm valla ya ödem işi can sıkıcı. Bromelain tablet denedin mi? Ananasin ham maddesi var içinde ödem atıyor. Belki işe yarar, ama araştır tâbi. Tavsiye değil.
Haftaya aynı takımda olalım kız kaptiş, sevdim ben seni. Çalıştığını bilmiyordum bu arada, tanisamadik doğru düzgün direkt rakip oldukvar mı çoluk çocuk hangi sehirdesin?
Kizz bende kayseriliyim ama sivasta yaşıyorum sivas muhabbeti çok oldu ama kayseriliyim annemlerin yanında kayserideyim şuan hattaOlalım canım
Kayseri deyim ben
2 oğlum var
Sağlık personeliyim
Bende sivasliyim ama Kayseri'de yaşıyorumKizz bende kayseriliyim ama sivasta yaşıyorum sivas muhabbeti çok oldu ama kayseriliyim annemlerin yanında kayserideyim şuan hattabileydim görüşürduk neyse yaza inşallah
Afiyet olsunDers arasında yürüyüş w çıktım. Dünkü menüm güzeldi 29.01.2025
Sabah 9 klasik türk kahvaltısı ekmeksiz
Ara muz+ kahve
Akşam 16.00 yumurta yoğurt, haşlanmış fasulye+ bir avuç fındık
Dün 9bin küsur adım attimMthn83
Ellssa
Boncuk2307
Haha buda güzel olduBende sivasliyim ama Kayseri'de yaşıyorum![]()
![]()
Çok saygı duyuyorum sağlıkçılara canım. İyi ki varsınızOlalım canım
Kayseri deyim ben
2 oğlum var
Sağlık personeliyim
Yok yahu bildiğin taze fasulyenin haşlanmışıydı. Bu sıra sebze haşlamaları denicem bir süreAfiyet olsun
Akşam biraz değişik bir menü. Aşure mi yedin yoksa kız![]()
Bende sivasliyim ama Kayseri'de yaşıyorum![]()
![]()
Artık sevmeyelim öyle şeyleriBen Karadeniz uşağıyım ama siyasin ketesini, kayserinin yağlanmasını çok severim . Sarılalım sıkı sıkı .![]()
Olur canımCanımlar spor menü tablosunu yapamıyorum maalesef. Sayfa düzelmemiş, 2 gün olmadığı için haksızlık olmasın diye 1. seçmeyelim bu haftalık diyorum ne diyorsunuz??