• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canımsın 😘
Hala şaşkın ve çocuk gibi mutluyum
Evet Türkiye bana iyi geliyor da😂, daha yeni yatağa girdim, bi dünya işim var, dönünce de en az 3 gün cılkım çıkıyor, neyse gülü seviyorsak dikene katlanacağız 🥰
Bu mutluluk o yorgunluğa değer canım, öyle keyifli geçsin ki yorgunluğu hissetme bile.

Ayy haklısın en başta kilolu fotoyu çekmek lazım. Öyle uzun zamandır boydan fotoğraf cektirmiyorum ki 🥲 eskiden göğüs hizamda filandi fotolar, sonra omuz oldu şimdiyse boyundan yukarısı 😂😂🤣
Duzelcek inş.
Bir de aklıma geldi, bundan iki sene önce yine kilo vermeye niyetlenmiştim bir öncesi fotosu çekildim ileride kullnirim diye. Ama 2 senedir o fotodan daha zayıf olamadım hiç 😂
Öyleyse hemen yeni fotolar çekiyorsun canım, çünkü bu sefer burada hep beraber başaracağız. Hepimiz boy boy fotolar koyacağız.

Evet kaldığım yerden devam ediyorum hanımlar. Kendi rızam ile bu hafta hazırlıkta olmayı istiyorum. Güncel kilo bildirimini cumartesi atacağım. Ben özel gereksinimli bir çocuğa sahibim onun hastahanesi okulu vs derken + ikiz kızlarım var 3 yaşındalar yoğunluğun düşüyorum ve ekstra yoğunluğun üstüne yeni bir iş girisimim oldu evet zor değil ama yazamıyorum yada erteliyor unutuyorum .
Beni bu konu maruz görün beni menü bildirimi yapmadı diye hazırlığa almayın çünkü hevesim isteğim gidiyor. Tartı bildirimini yapmazsam alın çünkü bunu unutmam hazirliga alinmak istemedigim icin. Nereye yetisecegimi unutuyorum bu konuda beni lütfen maruz görün. Yeni haftaya iyi bir başlangıç yapalım inşallah 🌼
@Jou 💖 geldum
Canım zorlu yaşantın (3 çocuk büyük koşturmaca çünkü) için kolaylıklar diliyorum, özel yavrun için de güzel gelişmeler diliyorum. Durumunu belirttiğin için anlayış gösterileceğine ben inanıyorum, dönmene çok sevindim. Kilo verirken buradaki desteğe çok ihtiyacımız var.

bak bunu dedin bi miktar üzüldüm çünkü salı tartılarında pek iyi bir iş çıkaramıyorum :KK23:
Valla bu salı beni de korkutuyor canım çünkü pazar gece yatmadan regl oldum. (Aslında geçen hafta olacak gibiydim, 1 haftadır sancı çekiyordum dün oldu) bugün (pazartesi) hep şişkinlikle geçti, az önce yatmadan tüm tuşlara bastım bakalım sabah ne olacak :))

12.01.2025
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurtadan omlet, peynir, salatalık
Ara Öğün 16.00
Karahindibalı kahve 3 hurma
Akşam Yemeği 19.00
Zeytinyağlı taze fasulye (dünden kalan) 2 yk kadar tavuklu pilav, 1 kase cacık
Ellssa Ellssa arke arke Jasminium84 Jasminium84
2 lt su
Afiyet olsun canım, menün çok güzel. Tavuklu pilav canımı çektirdin 2 gündür ama listemde pilav yok.
Pazar günü menüm
Sabah 2 tane mılföy börek
Peynir zeytın
1 haşlanmış yumurta
Akşam
Bır kase kelle paça çorba
4 ymk kaşığı ıspanak
Ara
Şekersız cay
3 hurma 3 cevız
(Hasta oldum çok fenayım mıde bulantısı baş ağrısı yatıyorum valla)
arke arke
Afiyet olsun canım, milföy çok yağlı bir hamur, onun yerine başka bir hamur seçersen güzel olur. Ayrıca çok geçmiş olsun.
Şuradan kapıyı aralayayim azıcık gelen içeri girsin. Dünün menusunu yazayım.
Sabah bir ısırım simit
2 çatal yağda yumurta
1 çatal helva
1 dilim ekmek
1 parça kaşar
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi ve bir incir
Davette
1 servis kaşığı fasulye salatası
1 servis kaşığı kırmızı pancar salatası
1 adet zeytinyağlı sarma
2 çatal da patates salatası
Akşam ara öğün
1 bardak çay uc-dort adet yer fıstığı
Ellssa Ellssa arke arke Boncuk2307 Boncuk2307
Yuruyurek gidip geldim adım sayım 4500
Afiyet olsun canım, misafirliği iyi atlatmışsın. Bu saatte açlık başıma vurdu, senin menünde de en çok simidi canım çekti.
Kızlar fazla giremiyorum evi temizliyorum yatak yorgan kilim ne varsa yıkanıyor.
Dünkü menüm

Sabah 08.30 1dilim k.ekmegi üzerine 2 dilim kızarmış köy peyniri 1/2domates 4 5 dilim salatalık 6 zeytin

Ara 11.00 1 bardak ayran 1 kepekli galeta

Öğle 13.00 3 ceviz hindistancevizi yağlı kahve

Akşam 16.00 6 istavrit 4 kasik kadar zeytinyağlı pırasa bol salata 1 dilim k.ekmegi
2litre şu
Gece 1 barsak süt
arke arke
Ellssa Ellssa
Canım aman kendini çok yorma, tekrar rahatsızlanma.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Selamlar tam listeme uyduğum bir gün çok iyi gidiyordum ama regl im inanılmaz şiş bir gün 😅 yarın tartıda ne olacak acaba artı çıkabilirim ama cumartesiye mutlaka düzelir diye düşünüyorum
Geçici olduğunu biliyoruz canım önemli olan cumartesi günü zaten. Regl mutlaka şişkinlik yapıyor.
Kızlar bugünkü menuyude yazıp cumba yatak yapiyim

Saat 08.30 2 yumurta 2 dilim koy peyniri ile omlet 7 zeytin 1 dilim k.ekmegi

Saat 11.00 şekerim aniden düştü 60 a ilaca alışamadım. 2 küçük bitter 1 kahve

Saat 15.00 1 bardak ayran 8 9 tane çiğ findik

Saat 18.00 1 avuç içi kadar haşlama tavuk göğsü 1 kase yoğurt chia tohumlu

Gece 1 galete yerim ilaç altı

Su 2litre
Afiyet olsun canım, menülerin güzel gidiyor.
İyi akşamlar diyetisyen listesine uydum
Baya da tokum şu an

950 kalori toplam yanlış saymadıysam

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
10 badem
1 dilim peynir yeşillik
1 minik pankek ( diyetisyen tbe dedi tabi evde yoktu 😅)
1 tatlı kaşığı süt reçeli
1 avuç yaban Mersin’i

Ara
Kivili maydaomzulu limonlu Shake
4 kuru kayısı

2.ara
1 activa
1 kaşık frambuaz

Akşam
3 kaşık pilav
2 tavuk but
2 ince dilim fırın patates
Yeşil salata

Spor
40 dk pilates
40 dk bisiklet

Su 1 litre dir, 1 litre daha içicem yatmadan toplam 2 olur

Saatım neden 70 saydı bilmiyorum 😂
40 ar dk yaptım ama hehehe

Afiyet olsun canım menün güzel ama sanki kalori hesaplaması yanlış gibi geldi. Neyle hesaplıyorsun, program mı kullanıyorsun. Suyu mutlaka ikinin altına düşürme canım.

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Afiyet olsun kaptanım

Cumartesi akşamı yemedim dün gece maalesef küçük porsiyon irmik helva yedim.
Bu aralar moralim çok bozuk. Böyle bozuk olduğumda iştahım müthiş artıyor. Yiyince daha beter moralim bozuluyor.:olamaz:
Çoğumuz moralimiz bozuk olunca ilk önce yemek geliyor aklımıza maalesef. Bu aralar havalardan mıdır nedir bir can sıkıntısı var herkeste. Umarım artık daha iyisindir.

1000004929.jpg Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanım menüyü yazarken pilates fotosu ekledim ama görünmüyor o yüzden tekrar paylaşayım.

iyi akşamlar 🩷 bugünün menüsünü yazayım sonra sohbete dahil olayım az.

12.30
yulaf lapası (muz, 3yk yulaf, 1yk chia tohumu, 1çk fıstık ezmesi, 5 badem, 1 tk akçaağaç şurubu) ve 2 haşlanmış yumurta
16.00
2 kepekli galeta, 2 kuru kayısı, 3 ceviz
18.45
6-7 nohut köftesi (fırında felafel gibi bir şey, boyutları küçük), 1 kase yoğurt içine 1yk tahin, salata, yarım kase ıspanaklı yoğurt çorbası

kapanış

spor: 7700 adım+10 dk karın antrenmanı
su:2.5 lt

arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel. Cumartesi senden güzel bir sonuç bekliyorum.
13 Ocak menü
09.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 haşlanmış yumurta, bolca yeşillik, 12 çiğ fındık
13.30 1 kase çorba
16.00 10 çiğ badem
18.30 1 muz, 1 kivi, 2 dilim peynir, 1 avuç yer fıstığı
3 litre su spor 6.000adım+ 400 ip atlama
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke Eki Görüntüle 3536593
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel olmuş.
13.01.2025
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği, salatalık, omlet, peynir
Ara Öğün 15.00
yarım ayva, 5 fındık
Ara Öğün 17.30
1 muz
Akşam Yemeği 19.00
1 tabak Ispanak dible , fırında karnabahar ekşili
2 lt su
Ellssa Ellssa arke arke Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun canım, dible nasıl bir yemek bilmiyorum ama ıspanak iyidir zaten. Menünü beğendim.

Çok şükür geçmiş bitti, çok uykum geldi. Gidip yatayım sabah iş var ne de olsa. Allahım nolur sabah şişkinlik olmasın, Jasminium84 Jasminium84 takımından güzelliklerden birini alayım :KK70:

Oyy yerim ben onu, küçücük haliyle depresyonlar mı yaşıyormuş.
Annemi otogara bıraktık yol boyunca ağladı kafası dağılsın diye yyeğenlerin yanına götürdük, eve gelince yine ağlamalar iç çekmeler falan birkaç gün sürecek şimdi bu durum:emir_bebek::confused:
Eki Görüntüle 3536650 Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanım menüyü yazarken pilates fotosu ekledim ama görünmüyor o yüzden tekrar paylaşayım.
Ben de onu soracaktım pilates kaç dk diye kaptanım:KK9:
Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel. Cumartesi senden güzel bir sonuç bekliyorum.

Afiyet olsun canım menü de spor da güzel olmuş.

Afiyet olsun canım, dible nasıl bir yemek bilmiyorum ama ıspanak iyidir zaten. Menünü beğendim.
Kaptanım dible sulu yemeğe biraz pirinç ya da bulgur koyuluyor o

Hoşgeldin tekrar, bir öğretmenimiz daha oldu :KK37:

Allah kabul etsin, menülerinde beni ve Ellssa Ellssa kaptanımı etiketlersen daha kolay olur bizim için ablam, takımlara girince takım kaptanını da etiketleyeceksin unutma hemi :KK60:

Ablam sen listelerde misin değil misin çözemedim :KK53:
Tamamdır bundan sonra etiketlerim ☺️
Benim de ilk hedefim 70lere inmek. Pazar günü tartıldım (ki buna bile cesaret edemedim şimdi kimbilir kaç çıkarım diye) 85 kiloyum. İnşallah çabucak veririz bu kiloları canim. Yazın ne kadar kilo almış muhabbetlerini duyasim hiç yok 😔
Yaaa benim de hayalim yaza fit girmek. Annem gelecek yaza doğru,onu şaşırtmak istiyorum.
Kilo koruma dönemi korkutmuyo açıkçası beni. Daha önce çok iyi korumuştum uzun dönem. Yine başarırız 💪💪

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Hayırlı yolculuklar

Yeniden hoşgeldin
Tamam canım öyle yapalım :KK36:
Teşekkür ediyorum cnm hosbuldum💖💖
Canım zorlu yaşantın (3 çocuk büyük koşturmaca çünkü) için kolaylıklar diliyorum, özel yavrun için de güzel gelişmeler diliyorum. Durumunu belirttiğin için anlayış gösterileceğine ben inanıyorum, dönmene çok sevindim. Kilo verirken buradaki desteğe çok ihtiyacımız var.
İyi dileklerin için çok teşekkür ederimm cnm🙏❤️‍🩹🥹

ilk salı tartısı benden geliyor o zaman:
ctesi: 71.95
salı: 70.65
1.3 fark 🥳

kaptanımın müsaadesi olursa bu akşam bi kadeh şarapla kutlamak isterim 😂 1 kadeh şarap için 2 dilim ekmek azaltıcam ama günlük öğünümü olur miiii

Eklentiler

• IMG_4444.jpeg
    IMG_4444.jpeg
    66,7 KB · Görüntüleme: 4
Çoğumuz moralimiz bozuk olunca ilk önce yemek geliyor aklımıza maalesef. Bu aralar havalardan mıdır nedir bir can sıkıntısı var herkeste. Umarım artık daha iyisindir.
Sorduğun için teşekkür ederim. Daha iyi olmaya çalışıyorum en azından moralim bozuk olduğunda elim yemelere gitmesin çalışmalarını unutmam gerekiyor.

Tamamdir. Akşamı unutmuşum kaptanim. Saat 5te yedim akşam. Normalde 16.30 gibi yiyorum artık son öğünü
Bende o saatlerde bitiriyorum yrme işini iyi oluyor iyi geldi bana 🤗
Geçmişe bakma geleceğe bak arke'cim 🥰😄
Gelecekte hepimiz fit görünücez bence. Grubu da kilo koruma grubu olarak kullanicaz mesela 🙏
Hay sen çok yaşa 🥰
Çok şükür geçmiş bitti, çok uykum geldi. Gidip yatayım sabah iş var ne de olsa. Allahım nolur sabah şişkinlik olmasın, Jasminium84 Jasminium84 takımından güzelliklerden birini alayım :KK70:
Kime alcen kimi alcen 🤭
1.3 fark 🥳

kaptanımın müsaadesi olursa bu akşam bi kadeh şarapla kutlamak isterim 😂 1 kadeh şarap için 2 dilim ekmek azaltıcam ama günlük öğünümü olur miiii
Wuhuuu harikasın kuzum
Günaydın güzel kızlar♥️♥️

Ben hala şaşkınım
Kesin artı çıkarım diye diye boşuna kendimi yemişim

Cumartesi 71,8
Bugün 71,7
Fark 100 gr

Tamam fazla gitmemiş ama yinede çok mutlu etti beni😀
Jasminium84 Jasminium84 Boncuk2307 Boncuk2307
Tebrikler kaptanımmm

1.3 fark 🥳

Fındığım mübarek 3 aylardayız. Hem müthiş karaciğer yağlanması yapar alkol.
İlk giden 1 kilo için değmez bence. Sen daha sağlıklı kutlama yap derim.
Ayrıca giden 1.3 kilo için çok tebrik ederim.😍🤩Çok hızlı başlamış oldun
Hedefin kaçtı

Back