Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim eline emeğine sağlık ödülümü 21 gün sonraya saklayalım şekersiz beslenmeye başladım çünkü

Seninkinin yaşı küçük, şu an sen ne verirsen onu alışkanlık edinecek. Biz o yaşlarda vermiyorduk ve çok rahattık. Tabi etrafımızda hiç aileden birileri yoktu onun rahatlığı da vardı, kurallarımız bozulmuyordu. Büyüyünce mecburen telefon alıyorsun o da ister istemez senin kullandığını görünce kendine de hak görüyor. Çocuk büyüten herkese Allah kolaylık versin, doğru kararları almayı nasip etsin.
Evettt ister istemezde elimize alıyoruz işte
Bizler de bağımlıyız bence, elimize almayınca ne yapacağımızı bilmiyoruz bazen.
Aynen canım hunileri hazırla. Bir de bizimki uysal uyumlu bir çocuk falan yani ama kısıtlamalar olunca gizli işler çevirmeyi uygun görmüş sağolsun. Mecburen o telefon ona da alınacak canım, bir yerden sonra iletişim kurmak için ciddi anlamda ihtiyaç ama işte orada çocuğun etrafından etkilenmesi de hemen devreye giriyor. Kolay işler değil ama inşallah hepimiz doğru kararlar alıp doğru uygulamalar yaparak çocuklarımızı hem tehlikeden hem de tehlikeli biri olmaktan koruyabiliriz.
Valla örnek anne baba harikasınız keşke hepimiz yapabilsek . Elimden düşmüyor telefon resmen e çocuklar da doğal olarak görüyor istiyor kesinlikle bizimde yapmamız lazım bunu
Estağfurullah canım örnek olmak ne mümkün. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çocuklar bizi çok örnek alıyor orası kesin, o yüzden üzerimize düşeni yapalım dedik. O günden beridir onunla ekstra ilgilenip telefonu o varken hiç kullanmamaya özen gösteriyorum. Buraya daha az gelebilmemin nedeni de bu.

Boncuk2307 hazır burdeyken sorayım benim tartı durumu nasıl olacak?
Ben bugünün sonucu olarak eski tartını baz aldım ama salı tartısına yeni tartınla baz alırız olur mu yani başlangıç gibi bir şey olur. Eski tartın reset oldu yenisiyle devam

Dukan ile aran nasıldı abla ikisi benzer diyetler
Dukan yapıyım dediğim zamanlar Karatay da araştırdım, baktım çok benzer, bizim insanımız olsun dedim Canan teyzemi dinledim
İlk yaptığımda 6 haftada 8 kilo verdim. artık zor gidecek galiba, hayırlısı olsun, fazla kısmadan, açlıklarla olduğu kadar gitsin diyorum artık

Boncuk kaptanim emegine saglik tesekkur ederim
Jou kaptanim seni ve takimini tebrik ederim
Beth18 bizde iyiydik be kaptanim emegine saglik

Boncugum benim eksi 900 gr tablo da 700 yazıyor kuzum

Ben bu hafta takımlara katılmayacağım bu insülin direnci ne meret bir şeymiş canım her şeyi istiyor ve durduramıyorum kendimi. 9 Mayısa randevu aldım bakalım. İlaçlarımı yazdırayım sonra devam edeceğim kaldığım yerden. Bırakmıyorum tabi ki ama devam da edemiyorum gibi

Geçmiş olsun kuzum, migren geçti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…