- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler
Çok geçmiş olsun
Ellerine sağlık canım
Tebrikler canım
Sen nasıl istersen. Tamam canım yoğunluk geçince gel
Ellerine sağlık canım![]()
Şimdi şöyle kaptanımHoşgeldin canımm![]()
Çok teşekkür ederim canımNeden olmasın
Zaten açık açık teklif geldi kaptandan
Giriş gelişme ve sonuç
Doğum günün kutlu olsun fezacim, yeni yaşın sana sağlık ve mutluluk getirsin![]()
Almanyadaydım, galiba 2 tartı Türkiye saatine göre olurSen nerdesinki
Doğum günün kutlu olsun
Ellerine sağlık canım![]()
HayrolsunKızlar yaa içim acayip sıkılıyor, neden olduğu hakkında fikrim yok. Tek mantıklı açıklamam ikizler burcu olmamyürüyüş yapasım var ama yağmur da yağıyor.
Teşekkür ederim canımTebrik ederim kuzum sizim sayenizde
Çok teşekkür ederim canım
Hadii hayırlı olsun
Gittti gitti kaçırdın beni yaa nasi kaçırırsın
Ayni takımda olamadık uhuuuuu
Hayırlı olsun kaptanim güzel bir hafta olsun bizim için
Cok geçmiş olsun canim yaa
Kizzzz sorma eve yeni geldim neler yedim neler bugün varya ödül öğünü değil resmen ödül günü oldu benim için
Yaa doğum günün kutlu olsun canimm nice mutlu senelere
Yaa bu hafta adım lari yollamayim bence yaa yada gaza geliyorsaniz atim bilemedim . Ama bu hafta evde attığım adım harici biseler yapmak istiyorum yaa
Bu hafta atmayım diyorum ya adım larimi yada spor yapmaya zorlayın beni ne olurr
Hayr olsun canimm inşallah![]()
Çok teşekkür ederim canımDoğum günün kutlu olsun abla
Nice mutlu senelere
Teşekkür ederim canımKızlar bu gün geldim alıntıları yaptım yaptım silindi sonra da yazmaya zaman bulamadım
gezegenfeza abla doğum günün kutlu olsun
P Purple58 tebrik ederim canmseninle yarışmak harikaydı
Ellssa
Boncuk2307 kaptanlarım destekleriniz için teşekkür ederim iyiki varsınız
arke kaptanım
yeni maraton hayırlı olsun güzel sonuçlar bizimle olsun
Veee geçen haftanın mavi kızları hepinize teşekkür ederim hepiniz elinizden geleni yaptınız
rockandroll
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
Jasminium84
Tesnim1903
-Murphy-
Her şeyi tek mesajla hallettim sanırım![]()
delisin sen at tabiki gaza geliyoruzYaa bu hafta adım lari yollamayim bence yaa yada gaza geliyorsaniz atim bilemedim . Ama bu hafta evde attığım adım harici biseler yapmak istiyorum yaa
Evet ya 10 ayliklar diyorum ki onlar yatınca yapim inan öyle yatıp kalıyorum uyumuyorum ama uzanıyorum mutfağa bile geçmek istemiyorum resmendelisin sen at tabiki gaza geliyoruzçoğumuz çocuk peşinde koşuyoruz seninki özel bi emek
ben çocuğu yaptığım spora dahil etmeye çalışıyorum ama benimki 3 yaşında. senin ikizler daha küçüktü sanki. öyle deneyebilirsin belki?