- 31 Ekim 2013
- 21.324
- 71.442
- 798
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmmm ne demeekkkYaaaa yerim sizi cansınız arke
Tam olarak bunu düşünmüştüm ben deYaaaaa alemsiinnnn
Ayy canım geçmiş olsun, inşallah daha iyidir artık. sana iyi dinlenmeler.Ben de biraz uzanmak istiyorum gece küçük kızım çok rahatsızlandı uyuyamadık şimdi azıcık dinleneyim
@Boncuk2307
Tam olarak bunu düşünmüştüm ben de
Sağol tatlımmAyy canım geçmiş olsun, inşallah daha iyidir artık. sana iyi dinlenmeler.
Çok güldüm buna çünkü her hafta ben de bunu yaşıyorum. Bu sabah tartıdaki eksiyi görünce beyaz ekmek ve patates kızartmasını hak ettiğimi düşündüm. Sonra dedim ki hem oranım iyi hem de kişi sayısı az, kaptanlığın biri yine bana kalabilir (boncuk kaptanım bana ittiriyor (burda boncuğuma takılıyorum) ) o yüzden çıldırma dedim. Ara öğünde kek yerim en kötü ihtimalle diye düşündüm. Lafın kısası ben yoldan çıkmadım kahvaltıda, desene 1-0 öndeyim kaptanımarke keşke kaptan olacağımı önceden sezebilsem, kahvaltıda yine dünyaları yedimm
Muhtemelen iltihaplanma vardır, umarım tekrar ağrımaz canım.
Sağol tatlımm
Kulağında ağrı var antibiyotik başladık, gece çok ağladı ağrıyor diye bir de ateşi de çok yüksekti şu an en azından ateşi yok, inşallah kulak ağrısı da çabucak geçer kuzumun
@Purple58
@Ilyusa
@Boncuk2307
Ellssa
@bnnu
Sevgili mavi boncuklarım, bu hafta birlikteyiz inşallah, hareketli, keyifli, sağlıklı, çoooookkkçaaaa yağ yaktığımız bir hafta bizimle olsun
Çok geçmiş olsun canımBen de biraz uzanmak istiyorum gece küçük kızım çok rahatsızlandı uyuyamadık şimdi azıcık dinleneyim
@Boncuk2307
Yaaaa var ya şu öngörünün binde biri ben de olsaydı ahhh ahhhhhhÇok güldüm buna çünkü her hafta ben de bunu yaşıyorum. Bu sabah tartıdaki eksiyi görünce beyaz ekmek ve patates kızartmasını hak ettiğimi düşündüm. Sonra dedim ki hem oranım iyi hem de kişi sayısı az, kaptanlığın biri yine bana kalabilir (boncuk kaptanım bana ittiriyor (burda boncuğuma takılıyorum) ) o yüzden çıldırma dedim. Ara öğünde kek yerim en kötü ihtimalle diye düşündüm. Lafın kısası ben yoldan çıkmadım kahvaltıda, desene 1-0 öndeyim kaptanım
Evet canım maalesef düzelmiyor. Sadece 1 kilo eksiğini yazabiliyorsun, kendi verdiği seçeneklerden birini seçtiriyor sadece.yalnız kilo cetveli bozulmuş. düzenlenmiyor
İnşallah canımmMuhtemelen iltihaplanma vardır, umarım tekrar ağrımaz canım.
Teşekkürler kaptanım
Çok geçmiş olsun canım
Fırsat bulup hareket esdersen canım bir de kalan öğünleri hafif geçirirsen hiç kilo yapmaz sana. Neler yediğini de acayip merak ettimYaaaa var ya şu öngörünün binde biri ben de olsaydı ahhh ahhhhhh
Yokkk azıcık 3-0 önde olabilirsin
Yani abartmıyorum dünyaları yemiş olmamla ilgili
Sabah kahvaltı öncesi 20 dk Leslie yapmıştım akşama doğru da yoga yapmak istiyorum inşallahFırsat bulup hareket esdersen canım bir de kalan öğünleri hafif geçirirsen hiç kilo yapmaz sana. Neler yediğini de acayip merak ettim
Sen öncesinden ödemesini yapmışsın canım sorun olmaz bence. Pişi en sevdiklerimden, afiyet olsun. Pişman olmak yok çünkü pişmanlık kilo yapar ödem tutarSabah kahvaltı öncesi 20 dk Leslie yapmıştım akşama doğru da yoga yapmak istiyorum inşallah
Pişiyle başladım güne o kadarını söyleyeyim sana
Tebrik ederim kaptanım, çok güzel eksi.Ben de yapayım bildirimimi sonra tabloyu oluşturmaya başlayacağım kaptanım.
Geçen cumartesi : 62.30
Bugün : 61.80
Fark - 500 gr
Ellssa bluegreeneyes @Purple58
Öyleyse bu hafta güzel gidecektir canım, eksini tebrik ederim.Geçen hafta 75.9
Bu hafta 75.7
Fark 200 gr(kaptanım adet oldum onun etkısı aslında haftanın başlarında guzel eksı görmüştüm )
bluegreeneyes
Tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmişsin. İnşallah kısa zamanda dönersin, dönene kadar da dikkat et kendine.4.01. 84.7
11.01... 83.7
-1kg
Eki Görüntüle 3535235
@Purple58
Ellssa
@Boncuk2307
kaptanlarım bu benim son tartım olsun masterfiten ayrılmak istiyorum bu haftada denedim ama katılım saglayamadım ve bu beni cok uzuyor mahcup oliyorum kimsenin hakkına girmek istemiyorum biraz yogunlugum gecsin yine gelirim insa
Başlangıcın hayırlı olsun canım fezam.Eki Görüntüle 3535242
Tablo hazır deyilse beni hazırlığa alabilirsiniz
Biraz işim var, gelirim sonra
Ellssa @Boncuk2307
Canimmmm benide takımına layık gördüğün icjn teşekkür ederim. Kendi adıma diş mihrakların diyetimi baltalamak adına yapacağı tüm oyunlara cig köfte olur baklava olur hepsine göğüs gereceğime söz veriyorum. Zafer, zafer bizimdir diyenindirGelelim balkon konuşmasına
Canlarım, ballarım, kırmızı kalplerim eksiksiz menü, mümkün olduğunca bol hareket, dengeli ve sağlıklı yiyeceklerle çok güzel bir hafta geçiriyoruz, sizlere güveniyorum.
Sem2024
bluegreeneyes
94bassuk
sibel_84
D Deltavealfa
Tesnim1903
Pişman değilim, aklım yemediklerimde deeermişiiimmmmmSen öncesinden ödemesini yapmışsın canım sorun olmaz bence. Pişi en sevdiklerimden, afiyet olsun. Pişman olmak yok çünkü pişmanlık kilo yapar ödem tutar
Hadi kolay gelsin tatlım ben de kaçayım akşam görüşürüzHadi ben kaçtım kızlar, hepinizi çok öpüyorum. Ödül günü değil, ödül öğünü yapmayı unutmayalım lütfen, sonra toparlamak zor oluyor.