• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tam olarak bunu düşünmüştüm ben de :KK70:
😅😂

Ayy canım geçmiş olsun, inşallah daha iyidir artık. sana iyi dinlenmeler.
Sağol tatlımm 🥰
Kulağında ağrı var antibiyotik başladık, gece çok ağladı ağrıyor diye bir de ateşi de çok yüksekti şu an en azından ateşi yok, inşallah kulak ağrısı da çabucak geçer kuzumun 🥹

arke arke keşke kaptan olacağımı önceden sezebilsem, kahvaltıda yine dünyaları yedimm 🤭😅🥲
Çok güldüm buna çünkü her hafta ben de bunu yaşıyorum. Bu sabah tartıdaki eksiyi görünce beyaz ekmek ve patates kızartmasını hak ettiğimi düşündüm. Sonra dedim ki hem oranım iyi hem de kişi sayısı az, kaptanlığın biri yine bana kalabilir (boncuk kaptanım bana ittiriyor (burda boncuğuma takılıyorum) :KK70: ) o yüzden çıldırma dedim. Ara öğünde kek yerim en kötü ihtimalle diye düşündüm. Lafın kısası ben yoldan çıkmadım kahvaltıda, desene 1-0 öndeyim kaptanım :KK49:

😅😂

Sağol tatlımm 🥰
Kulağında ağrı var antibiyotik başladık, gece çok ağladı ağrıyor diye bir de ateşi de çok yüksekti şu an en azından ateşi yok, inşallah kulak ağrısı da çabucak geçer kuzumun 🥹
Muhtemelen iltihaplanma vardır, umarım tekrar ağrımaz canım.

Çok güldüm buna çünkü her hafta ben de bunu yaşıyorum. Bu sabah tartıdaki eksiyi görünce beyaz ekmek ve patates kızartmasını hak ettiğimi düşündüm. Sonra dedim ki hem oranım iyi hem de kişi sayısı az, kaptanlığın biri yine bana kalabilir (boncuk kaptanım bana ittiriyor (burda boncuğuma takılıyorum) :KK70: ) o yüzden çıldırma dedim. Ara öğünde kek yerim en kötü ihtimalle diye düşündüm. Lafın kısası ben yoldan çıkmadım kahvaltıda, desene 1-0 öndeyim kaptanım :KK49:
Yaaaa var ya şu öngörünün binde biri ben de olsaydı ahhh ahhhhhh 🥲🥲😁
Yokkk azıcık 3-0 önde olabilirsin 🙂↔️🫢
Yani abartmıyorum dünyaları yemiş olmamla ilgili 🙄🥴

Yaaaa var ya şu öngörünün binde biri ben de olsaydı ahhh ahhhhhh 🥲🥲😁
Yokkk azıcık 3-0 önde olabilirsin 🙂↔️🫢
Yani abartmıyorum dünyaları yemiş olmamla ilgili 🙄🥴
Fırsat bulup hareket esdersen canım bir de kalan öğünleri hafif geçirirsen hiç kilo yapmaz sana. Neler yediğini de acayip merak ettim :KK70:

Fırsat bulup hareket esdersen canım bir de kalan öğünleri hafif geçirirsen hiç kilo yapmaz sana. Neler yediğini de acayip merak ettim :KK70:
Sabah kahvaltı öncesi 20 dk Leslie yapmıştım akşama doğru da yoga yapmak istiyorum inşallah 🙏🏻

Pişiyle başladım güne o kadarını söyleyeyim sana 😅

Sabah kahvaltı öncesi 20 dk Leslie yapmıştım akşama doğru da yoga yapmak istiyorum inşallah 🙏🏻

Pişiyle başladım güne o kadarını söyleyeyim sana 😅
Sen öncesinden ödemesini yapmışsın canım sorun olmaz bence. Pişi en sevdiklerimden, afiyet olsun. Pişman olmak yok çünkü pişmanlık kilo yapar ödem tutar :KK70:

Alıntılarımı da cevaplayıp kaçıyorum yavrular :KK68:

Ben de yapayım bildirimimi sonra tabloyu oluşturmaya başlayacağım kaptanım.
Geçen cumartesi : 62.30
Bugün : 61.80
Fark - 500 gr
Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes @Purple58
Tebrik ederim kaptanım, çok güzel eksi.
Geçen hafta 75.9
Bu hafta 75.7
Fark 200 gr(kaptanım adet oldum onun etkısı aslında haftanın başlarında guzel eksı görmüştüm )
bluegreeneyes bluegreeneyes
Öyleyse bu hafta güzel gidecektir canım, eksini tebrik ederim.
4.01. 84.7
11.01... 83.7
-1kg
Eki Görüntüle 3535235
@Purple58
Ellssa Ellssa
@Boncuk2307

kaptanlarım bu benim son tartım olsun masterfiten ayrılmak istiyorum bu haftada denedim ama katılım saglayamadım ve bu beni cok uzuyor mahcup oliyorum kimsenin hakkına girmek istemiyorum biraz yogunlugum gecsin yine gelirim insa
Tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmişsin. İnşallah kısa zamanda dönersin, dönene kadar da dikkat et kendine.
Eki Görüntüle 3535242

Tablo hazır deyilse beni hazırlığa alabilirsiniz

Biraz işim var, gelirim sonra🥰

Ellssa Ellssa @Boncuk2307
Başlangıcın hayırlı olsun canım fezam.

Gelelim balkon konuşmasına :KK68:

Canlarım, ballarım, kırmızı kalplerim :KK68:eksiksiz menü, mümkün olduğunca bol hareket, dengeli ve sağlıklı yiyeceklerle çok güzel bir hafta geçiriyoruz, sizlere güveniyorum.

Sem2024 Sem2024
bluegreeneyes bluegreeneyes
94bassuk 94bassuk
sibel_84 sibel_84
D Deltavealfa
Tesnim1903 Tesnim1903
Canimmmm benide takımına layık gördüğün icjn teşekkür ederim. Kendi adıma diş mihrakların diyetimi baltalamak adına yapacağı tüm oyunlara cig köfte olur baklava olur hepsine göğüs gereceğime söz veriyorum. Zafer, zafer bizimdir diyenindir😄:sampiyon::sampiyon:

Sen öncesinden ödemesini yapmışsın canım sorun olmaz bence. Pişi en sevdiklerimden, afiyet olsun. Pişman olmak yok çünkü pişmanlık kilo yapar ödem tutar :KK70:
Pişman değilim, aklım yemediklerimde 🥴 deeermişiiimmmmm 😅😅

Hadi ben kaçtım kızlar, hepinizi çok öpüyorum. Ödül günü değil, ödül öğünü yapmayı unutmayalım lütfen, sonra toparlamak zor oluyor.
Hadi kolay gelsin tatlım ben de kaçayım akşam görüşürüz 👋 💙❤️

Back