• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ayy bu hafta inanılmaz yoğun geçti benim için yaa , geceden geceye girebiliyorum sayfaya. Bugün sabahın köründe kombiyi tamire geldi adam. 4 saatlik uykuylayım, gecenin beşinde anca uyudum, inanılmaz yorgun hissediyorum.
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği, salatalk, peynir
Akşam Yemeği 19.00
1 kase sulu köfte, 3 çatal spagetti, koca kase ssalata ( canım çekmiş baya yedim)
2 lt su
Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes P Purple58
Çok az oldu bugün adım yoğun bir gündü.
Afiyet olsun canım 🥰
Günaydın kızlar
Dün değil önceki gece acildeydim
Öksürükten boğuldum apar topar acile gittik
Antibiyotik verdi toparlamaya çalışıyorum
P Purple58 kaptanım menülerimi yazamadım hemen yazayım

9 ocak perşembe
Sabah 7.30
1 h yumurta

Öğle 12.30
3/4 kase mercimek çorbası
2 yk kadar et haşlama (+pişmiş havuç 2-3 dilim)
1 kase yeşil salata

Ara:
1 tadelle bitter (eyvah regl gelio 5 gün sonra)

Akşam:
4 ızgara köfte
1 kase yoğurt

Su:2.5 lt

8 ocak çarşamba
Sabah :12 civarı
1 avuç içi kadar kaşarlı tost(siyezli ekmekten)
3 yumurtadan omlet
Salatalık -kapya biber

Akşam 19.30 civarı
1 p et döner
Yarım p basmati pilavı
Su:2 lt

Ellssa Ellssa
Afiyet olsun 🥰

9 ocak perşembe menüsü
10.00 şekersiz filtre kahve

13.00 kahvaltı
Öncesinde zerdeçal ve karabiberli ılık su
2 domates, 2 biber, 2 yumurtalı menemen, 2 dilim ekmek, 10 yeşil zeytin, 1 dilim peynir, limonlu marul ve maydanoz, şekersiz çay.

15.00 ara
Kayisili yeşil çay

18.30 akşam
8 kaşık susuz kurufasulye, 4 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek, salata (yarım turp, 1 havuç, marul)

Su 3 lt
Spor
Eki Görüntüle 3534341 kardiyo (adım sayısını 1500 civarı artırdı)

Eki Görüntüle 3534342 pilates (ağırlıkla üst beden çalışması, adım sayısını etkilemedi)

Eki Görüntüle 3534343 7000 olarak kabul edebiliriz (kardiyo yüzünden)
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58
Afiyet olsun kaptanım harika gidiyorsun 👌🧿

Günaydın kızlar
P Purple58 kaptanım menülerimi yazamadım hemen yazayım

9 ocak perşembe
Sabah 7.30
1 h yumurta

Öğle 12.30
3/4 kase mercimek çorbası
2 yk kadar et haşlama (+pişmiş havuç 2-3 dilim)
1 kase yeşil salata

Ara:
1 tadelle bitter (eyvah regl gelio 5 gün sonra)

Akşam:
4 ızgara köfte
1 kase yoğurt

Su:2.5 lt

8 ocak çarşamba
Sabah :12 civarı
1 avuç içi kadar kaşarlı tost(siyezli ekmekten)
3 yumurtadan omlet
Salatalık -kapya biber

Akşam 19.30 civarı
1 p et döner
Yarım p basmati pilavı
Su:2 lt

Ellssa Ellssa
Cok geçmiş olsun canim afiyet olsun

Günaydın kızlar mutlu sabahlar . Evet tatil bitti anne rahatlığı bitiyor yarın eve dönüyoruz. Bir yandanda mutluyum tekrardan diyet rutinimi kurcam. Ev kimbilir ne halde diye düşünmeye başladım 🙄.

İyi geceler kızlar.
Bugün 14:30 dan bu yana korkunç baş ağrısı ile cebelleştim resmen. Hiç gözüm açılmadı. Allah kimsenin başına ağrı vermesin.
Yeni yeni geçti hamdolsun. Duş aldım yatıcam şimdi. Duş almaya bile korktum düşer kalırım diye.
Yarın menümü yazarım.
Yarın da cenazemiz var arkadaşın kardeşi kalp krizi geçirmiş. Ya bu a$ılardan sonra ne kadar çoğaldı böyle gençlerde kalp krizleri. Ben de hamdolsun o badireden geçtim. Göreceğim günler varmış nasip etti Rabbim.
Fırsat buldukça uğramaya çalışırım.
Allah'a emanetsiniz♥️♥️♥️
Canım çok çok geçmiş olsun. Umarım sabah ağrısız uyanmışsındır.

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Gerçekten aşılar yüzünden korkar olduk, bu kadar sık olması tedirgin ediyor.
Sen de mi kriz geçirmiştin, Allah korumuş gerçekten. Dikkat et sen de kendine.

Ayy bu hafta inanılmaz yoğun geçti benim için yaa , geceden geceye girebiliyorum sayfaya. Bugün sabahın köründe kombiyi tamire geldi adam. 4 saatlik uykuylayım, gecenin beşinde anca uyudum, inanılmaz yorgun hissediyorum.
Canım inşallah bu gece uykunu almışsındır, aman dikkat et yorgunluktan hasta olma.
Afiyet olsun kaptanimm💙

Aifyetler olsun canım ❤️

Yaa Allah rahmet eylesin canım Allah korusun sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine aman ha

Afiyet olsun canım ❤️
Teşekkür ederim kaptanım.
Günaydın kızlar
Çok geçmiş olsun canım, öksürük için doğal yöntemlerle de destekle bence.

Günaydın kızlar mutlu sabahlar . Evet tatil bitti anne rahatlığı bitiyor yarın eve dönüyoruz. Bir yandanda mutluyum tekrardan diyet rutinimi kurcam. Ev kimbilir ne halde diye düşünmeye başladım 🙄.
Günaydın canım, demek eve dönüş vakti geldi. İnsan üzülüyor aile evinden ayrılırken ama dediğin gibi kendi evini düzenini de çok özlüyor. Şikayetlerin nasıl, tamamen düzeldin mi.

Dünkü menum
Sabah 11:00

Menemen
Şekersiz çay
2 dılım tb ekmek
Akşam 18:00
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık bulgur pılavı
Yarım kase yogurt
Su
Yeşil çay
bluegreeneyes bluegreeneyes
(Kaptanım ben evde iş alıp yapıyorum o yüzden ne zaman vakit bulursam o zaman girip menü yazabılıyorum inan sıcak çay bıle ıcmek nımet bana kusuruma bakma önem vermemek olarak algılanmasın)

Dünkü menum
Sabah 11:00

Menemen
Şekersiz çay
2 dılım tb ekmek
Akşam 18:00
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık bulgur pılavı
Yarım kase yogurt
Su
Yeşil çay
bluegreeneyes bluegreeneyes
(Kaptanım ben evde iş alıp yapıyorum o yüzden ne zaman vakit bulursam o zaman girip menü yazabılıyorum inan sıcak çay bıle ıcmek nımet bana kusuruma bakma önem vermemek olarak algılanmasın)
Afiyet olsun canm 💙
Tebrik ederim canm 👏👏 emek verip kazanç sağlamak mükemmel birşey ki sen bunu evde yapıyorsun gerçekten ev meşgalesinden ayrıca vakit ayırmak zor Allah yardımcın olsun 🥰 biz kapıyı kapatıp çıkıyoruz evdeki işleri gözümüz pek görmüyor ama evde olunca hiç iş bitmiyor 😔
Bu şekilde haber verince öğreniyoruz canm biz de o yüzden kim kaptan olursa olsun ilk mesajlarda yaz ki menü eksikliğin sıkıntı olmasın 😘 bir de Ellssa Ellssa ve Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanlarımı da etiketlersen iyi olur asıl takıpleri onlar yapıyor

Kırmızı takımın kırmızı gülleri 🌹🌹 yarın tartı günümüz inşallah güzel sonuçlar alırız veee biz birinci oluruz 🤭🤭 menüler çoğunlukla geldi eksikleri olanlari çok takip edemedim kusuruma bakmayın lütfen ama eksiginiz varsa tamamlayın ki takıma girmede sorun olmasın canlarım. Hepinizi seviyorum ..
arke arke
bnnu bnnu
Jou Jou
sibel_84 sibel_84
I Ilyusa
Tutku44 Tutku44 canım sen özellikle hiç bildirim yapmadin iyi misin bir sorun mu var girmiyorsun

Back