• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ya can sıkıntısından tahin pekmez yedim kahvaltıda bi kaç kaşık 🤣🤣 nasi bi can sikintisiysa

Yaaa sorma sorma anında geliyor hemde kilo olarak bizim de kaderimiz bu be canım
Bende öyleyim ne bulduysam dolapta can sıkintısından atarım ağzıma biyere gidemiyorum zaten kış herkes hasta ben kış boyu biyere gitmem cocuklarım hastalanıyor uğraş dur gerek yok yanii

Afiyet olsun canim guzel menu

Bi sahane menu daha bence
afiyet olsun cnm

Afiyet olsun canim guzel olmus

15 de yediklerin hic olmamis kaptanim ne kadar da ev yapimi olsa

Afiyet olsun canim guzel menu

Sarma ici yemegi nasil oluyo cnm

Bence guzel canm afiyet olsun
Bulgur haşlanıyor, sonra içine salça domates, salatalık, biber, havuç, maydanoz, marul, Taze soğan baharat zeytinyağı çiğden konup karıştırılıyor bu kadar. 🥰
Harika ötesi🤩 yalnız sabah salata neden yağsız. Zeytin yağı ekleyebilirsin. Yağ kilo vermemizi kolaylaştırır kasları besler😋😊

Afiyet olsun kaptanım çok güzel ♥️ yemek olan sarma içi nedir acaba. Bildiğimiz sarmanın içimi yoksa Hatay usulü kısır mı yoksa bsmbaşka bişey mi? Aklımda deli sorular 🤣🤣

Evet canım farkındayım o yüzden günü çok erken kapattım.
Yok Allah korusun. Pazartesi sıcaktan soğuğa çıkarken birden çok üşüdüm. Bir de çok koşturma eklenince kas sıkıntı yaşıyor. 2 gündür korse ile geziyorum. Bel kaslarını korumaya aldım. 😎

Hayırdır canım bi sorun mu var?

Kendini unutma lütfen canım
Kolaylıklar diliyorum sana 😘

Gayet güzel afiyet olsun ♥️

Bir beşiktaşlı bir beşiktaşlıya kek tarifi vermiş çok mu 🤣
Sabah arkadaş yapmış getirmiş kımak istemedim minik 2 dilim tadımlık ekledim.
Dün ne kadar koşturmalı bir gündü benim için çok şükür bitti 🤣 güzel bir gün başlıyor 🤩🤩

Allah kabul etsin ♥️♥️

Kesinlikle haklısın o yüzden erken kapattım canım da istemedi. Dün bitti bugün daha güzel olsun🤩🤩
Aslında Hatay kısırına yakın ama değil kaptanım, yukarıda anlattım 👍

Dün ki menümü yazayım
Kahvaltı
1 adet yumurta
1 parça helva
1 parça kaşar peyniri
2 dilim ekmek
Çay
Ara öğün
1 fincan menengic kahvesi
Akşam
Ekşili kabak yemeği 2 kepçe
1 servis kaşığı bulgur pilavı.

Akşam biraz geç vakite kaldı. Yine saat 7 gibi çıktık kurstan. Eve geç masayı hazırla derken saat sekiz oldu.🫣
Ellssa Ellssa P Purple58 Boncuk2307 Boncuk2307
Adım sayım 5200 civarı idi

Azıcık tadına bakmış ama olsun o kadar ☺️☺️
Biz tanismadim bu arada di mi? Filiz ben yaş 43 olmak üzere. Öğretmenim iki kızım var. Hala tartilmadim ama 80li birşey malesef.
Evet birebir tanışmadık, ben 40 yaşındayım, 1 oğlum var, 12 yaşında. Eğitimciyim, ben yılbaşından önce 83.9 a düşmüştüm ama yılbaşı ve sonrasındaki bir yolculuk (tabiki yediklerim yüzünden) tekrar kilom yükseldi. En son cumartesi 85.5 ile bildirim yapmıştım, bakalım bu cumartesi ne olacak. Kilolarımız yakın demek ki, birbirimizle küçük yarışmalar da yaparız motivasyon olur bize.

Dün ki menümü yazayım
Kahvaltı
1 adet yumurta
1 parça helva
1 parça kaşar peyniri
2 dilim ekmek
Çay
Ara öğün
Akşam

Akşam biraz geç vakite kaldı. Yine saat 7 gibi çıktık kurstan. Eve geç masayı hazırla derken saat sekiz oldu.🫣
Geçte olsa 8 de olması iyi oldu hemde menü şahanee 😘😘

Kızlar bugünkü menüyü yazmaya yüzüm yok 🙄. Yazmıyorum o yüzden. Sabah öğle akşam berbat berbat ötesi resmen annemle babam diyetimi sabote etti. Ne güzel diyetim iyi gidiyordu. Gideceğiz diye mantı börek tatlı ne varsa yapmış. Benim acligim kesinlikle duygusal açlık, gözüm aç, insan gibi yemeği öğrenmem lazim 1 parça yiyip bırakamıyorum illa çatlayana kadar mideyi dolduruyorum . Acayip vicdan azabı çekiyorum.. Duygusal açlığı yenmedigim sürece ben kilo veremem ,versemde geri alırım. O yüzden eve döndüğümde diyetisyen araştırmam lazım.
Çoğumuzun sorunu bu zaten canım, duygusal olarak sürekli yeme isteğimiz oluyor. Ben sizinle başlamadan önce sabah ne yesem, akşama ne yapsam, çayın yanına ne koysam diye sürekli yemek düşünüyordum. Burada motivasyon kazanınca daha az düşünür oldum ya da sağlıklı ne yiyebilirim diye düşünmeye başladım. Bunlar büyük gelişme.

Senin diyetisyenle devam etmen çok iyi olur, çünkü değerlerinin kötü çıktığını da söylemiştin. Tüm eksiklerini toparlayacak, dengeli ve sağlıklı menüler senin genel sağlık durumun için de gerekli. Bence bu kararından vazgeçme.
Canım benim rahatsizligimı biliyorsun. Benim çok şiddetli ağrılarım oluyor yani migren ağrısının 3 5 katı ağrı gibi düşün. Öncelikle 3litre su şart. Bazen beynin suyu azalirmış . Ağrım olduğunda beni hastanede karanlık odada yastıksız düz bir şekilde yaptırıyorlardi. Beyindeki mevcut su beyne dağılsın diye . Birde ağrı çeşitli oluyor mesela bana hastanede soğuk kahve, kola, bitter cikolata aldiriyorlardı doktorlar . Onları tükenince bana iyi geliyordu. Birde ben tavsiye üzerine mentol taşı aldim. Onu iyice sürünce gözlerden yaş akıyor o da kesiyordu baş ağrısını.
Evet canım biliyorum senin durumunu, Allah şifa versin diye de dua ediyorum. Suyu bol içiyorum ama belki de dediğin gibi yine de susuz kalıyor olabilir. Dün akşam ben de erkenden kendimi karanlık odaya attım, uyuyamasam da orada ışıksız ekransız vakit geçirdim. Kafein işe yarar mı bilmiyordum ama akşam çay, bu sabah da kahve içtim. Mentol taşını bilmiyordum canım onu alayım bari evde bulunsun.
çok çok geçmiş olsun canımm
Teşekkür ederim canım benim :KK200:
dün gece itibariyle hastalığa adım attım. 2 haftadır zorluyordu ama önünü kestim. en sonunda dün gece patladı. evdeyim adaçayı içiyorum :hasta::kahve:
Çok geçmiş olsun canım, umarım çabuk toparlanırsın.
Kaptanım ben Gruptan ayrılıyorum kendimi toparladiktan sonra gelmek istiyorum hem kafa hem fiziksel bu iki hafta çok yoruldum Ellssa Ellssa yerime hazirlakti bir arkadaşi alırmısiniz.
Canım çabuk toparlan, bugüne kadarki emeklerin boşa gitmesin. İnşallah daha iyi döneceksin.
Selam kizlaf iki gündür giremedim çok halsizm uyumusm akşam
Hamilelik ister istemez yapıyor canım, bol bol dinlen bence.

Harikasın :KK200:

Afiyet olsun :KK200:

Geçmiş olsun canım. Hacamat yaptırmayı düşünür müsün migrene çok iyi geliyor
Sağol kaptanım, hiç hacamat yaptırmadım. Migren için yapıldığını da bilmiyordum, iyi bir yer bulmak lazım. Aslında ben çok sık ağrı yaşamıyorum, bu kadar da uzun sürmüyor o yüzden çok fazla yöntem araştırmadım.

Ah canım benim ya dinlen iyice yat da inşallah sabaha toparlarsin
Sağol canım kaptanım :KK200:, en azından uzun bir uyku uyumuş oldum. Gerçi saatimin ölçümüne göre pek iyi bir uyku değilmiş ama olsun.
geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim canım :KK200:
Ayy canım ablam çok zor vallahi geçmiş olsun. :dua:
Çok sağol boncuk kaptanım :KK200:

Spor demişken bir salona üye olmuştum ama baktım gidemiyorum iptal ettirdim en son Ekim sonu gittim oraya. Şimdi yeniden spor yapmak istiyorum çünkü bırakınca pantolonlar dar gelmeye başladı söylemesi ayıp 😅
Ama kronik yorgunluk var resmen. Hiç canım istemiyor spor yapmak. Müzik dinleyip yürüyüş mü yapsm bir süre, yoksa sizce gözümü karartıp yine spora mi yazilayim. Ya gidemezsem yine🥲
Yerinde olsam müzik dinleyeerek yürüyüş yaparım ya da evde videolar açıp yaparım. İnsan spor salonuna hazırlanıp gitmeye üşeniyor çünkü. Okulun evine yakın mı, gidip gelirken yürümen mümkün mü. Kendi aracınla gitmiyorsan birkaç durak önce inip yürümek de bir seçenek canım.
Canım lütfen nöroloji muayene ol.
Olacağım canım, dersler bitiyor çok şükür. Birkaç bölüm için randevu alacağım, tiroitlerimin kontrol zamanı da geldi. Hepsini bir araya getirip genel muayene olacağım. Ayyy bak yazınca aklıma KETEM geldi, meme ve rahim kontrollerim de bekliyor. Sizler de ihmal etmeyin kızlar.
Geçmiş olsun canm yoğun bir kıvamda filtre iyi gelebilir bir de suyu artır yeni bir diyet sürecine başladın ilk günlerde uyum sağlarken ağrı olabilir kendi düzeninden ister istemez ufak tefek değişiklikler oluyor 😘
Evet canım dün çok az su içmişim ben de şimdi farkettim. Bugün suyu arttıracam, sabah kahve de içtim, çok şükür daha iyiyim. Çok hafif bir ağrım var.

Benim canim sıkıldı kaptanim yaa sabah sabah keşke tartilmasaydim artı geldim hemde baya tursudan mi acep
Kesinlikle turşudan can kaptanım, ciddi ödem tutuyor. Yarına etkisi geçer, yarın da ödem yapacak bir şey tüketmezsen cumartesi eksiyle gelirsin.
Günaydın kızlar mutlu sabahlar. Dün yediklerimin sonucunda resmen bir günde 5 kilo almış gibi elim yüzüm şişti. Gram gram gidiyor melet kilo kilo geliyor. Sirkeli suyumu içtim . Cumartesiye son 2 gün .:KK17:. Yanlız evdekileride strese soktum hatta teyzeler bile tartı sonucumu bekliyor 😄. En son 88.20 idim benim tahminim 90kg 🤲
Dünden bugüne gelen kilo değil aslında canım sadece ödem. Bu iki gün dikkat edersen ödem gider, inşallah çok fazla artı gelmeyeceksin.
Ya can sıkıntısından tahin pekmez yedim kahvaltıda bi kaç kaşık 🤣🤣 nasi bi can sikintisiysa

Yaaa sorma sorma anında geliyor hemde kilo olarak bizim de kaderimiz bu be canım
Bu kısır döngüye girmemek lazım işte, aslında neden artı olduğunu biliyorsun kaptanım. Bu artının geçici olduğunu da biliyorsun, şimdi günün geri kalanında nasılsa sabah yedim diye yemeye devam etme.

Bak sana güzel haber vereyim, ben cumartesiye göre eksi gördüm bu sabah. Ben bu kadarını böyle hızlı attıysam sen de atarsın, ayrıca takıma en çok zarar verebilecek kişi bendim (en fazla artı bendeydi çünkü). Takımı düşünüp bugünün kalanını ve yarını düzgün geçirelim kaptanım, zaten tahin pekmez seni artı getirmez.

Dün ki menümü yazayım
Kahvaltı
1 adet yumurta
1 parça helva
1 parça kaşar peyniri
2 dilim ekmek
Çay
Ara öğün
Akşam

Afiyet olsun canim
Bugün orucluyum yine.
Sahurda 2 dilim kaşar peyniri
1 parça helva aldım
Akşama kabak yemeği var biraz onunla gecistiririm.
Allah kabul etsin
Günaydın dostlar, muhteşem bir gün olsun inşallah 💕
Nasıl oldun canım daha iyisin demi inşallah
Kesinlikle turşudan can kaptanım, ciddi ödem tutuyor. Yarına etkisi geçer, yarın da ödem yapacak bir şey tüketmezsen cumartesi eksiyle gelirsin.

Dünden bugüne gelen kilo değil aslında canım sadece ödem. Bu iki gün dikkat edersen ödem gider, inşallah çok fazla artı gelmeyeceksin.

Bu kısır döngüye girmemek lazım işte, aslında neden artı olduğunu biliyorsun kaptanım. Bu artının geçici olduğunu da biliyorsun, şimdi günün geri kalanında nasılsa sabah yedim diye yemeye devam etme.

Bak sana güzel haber vereyim, ben cumartesiye göre eksi gördüm bu sabah. Ben bu kadarını böyle hızlı attıysam sen de atarsın, ayrıca takıma en çok zarar verebilecek kişi bendim (en fazla artı bendeydi çünkü). Takımı düşünüp bugünün kalanını ve yarını düzgün geçirelim kaptanım, zaten tahin pekmez seni artı getirmez.
Aynen öyle canım önceden olsa nasılsa bozdum diyip önüme ne gelse yerdim ama şimdi öyle değil sabah yedim ama o sabahta kaldı akşama hafif bi şekilde atlatacagim inşallah sadece bu can sıkıntılarından yeme ataklarim oluyor bazen onu asmam lazım işte

Evet birebir tanışmadık, ben 40 yaşındayım, 1 oğlum var, 12 yaşında. Eğitimciyim, ben yılbaşından önce 83.9 a düşmüştüm ama yılbaşı ve sonrasındaki bir yolculuk (tabiki yediklerim yüzünden) tekrar kilom yükseldi. En son cumartesi 85.5 ile bildirim yapmıştım, bakalım bu cumartesi ne olacak. Kilolarımız yakın demek ki, birbirimizle küçük yarışmalar da yaparız motivasyon olur bize.
Memnun oldum çok. Bizim yaşlar biraz daha mı zor bana mı öyle geliyor bilmiyorum :110:
Bir de hem iş hem ev, insanın koşturmaktan kendine vakti kalmıyor. Okul çok vaktimi alıyor bu sene. Sen de öğretmen misin peki? Yoksa idareci filan mı? Geçen öğrenciler bana kilolu dedi dolaylı şekilde ay çok üzüldüm. Yani kasıtlari filan yoktu safiyane konuştular ama sanki o zamana kadar şişman olduğumu bir ben biliyomusun gibi geliyordu. Dışardan da göze batmasına gıcık oldum 😂😂
Hala tartilamadim. Sabahları çok şiş uyanıyorum, karanlıkta kalkıyorum erken çıkıyorum evden. O şekilde tartıasim gelmiyor. Biraz da moralimi bozmak istemiyorum aslında. Ağlarım çünkü biliyorum.

Neyse niye şimdi bunları böyle bir anda döküldüm bir fikrim yok ☺️ sen nasıl oldun baş ağrısı geçti mi? Bugün daha güzel bir günn olsuunn 🙏🩷

Canım benim rahatsizligimı biliyorsun. Benim çok şiddetli ağrılarım oluyor yani migren ağrısının 3 5 katı ağrı gibi düşün. Öncelikle 3litre su şart. Bazen beynin suyu azalirmış . Ağrım olduğunda beni hastanede karanlık odada yastıksız düz bir şekilde yaptırıyorlardi. Beyindeki mevcut su beyne dağılsın diye . Birde ağrı çeşitli oluyor mesela bana hastanede soğuk kahve, kola, bitter cikolata aldiriyorlardı doktorlar . Onları tükenince bana iyi geliyordu. Birde ben tavsiye üzerine mentol taşı aldim. Onu iyice sürünce gözlerden yaş akıyor o da kesiyordu baş ağrısını.
Geçmiş olsun zor bir durummuş. Acil şifalar diliyorum 🙏

Kaptanım iki gündür dolma kete tatlı görüyorum menüde bu gün yeme bari biliyorum bi başlayınca bitinceye kadar yemek istiyoruz ama artı gelince de motivasyon düşüklüğü yaşiyoruz hemen bir mod yükseltmesi yapıp iki günü daha dikkatli geçirelim 😘😘

Geçmiş olsun canm yoğun bir kıvamda filtre iyi gelebilir bir de suyu artır yeni bir diyet sürecine başladın ilk günlerde uyum sağlarken ağrı olabilir kendi düzeninden ister istemez ufak tefek değişiklikler oluyor 😘

Afiyet olsun💙 dediğim gibi şu biraz daha artmalı 😘

Afiyet olsun canm patates de karb börek de eğer dilimi küçükse sıkıntı olmaz 😘

Bu gün daha planlı ilerlersen olacak bu iş 🥰

Afiyet olsun💙 akşamları daha zengin içerikli şeyler eklersen daha güzel olur 😘 sebze yemekleri salata yoğurt vs
Haklısın kendim için yemekleri önceden hazırlamam lasim böylece acıkınca ne bulursam yememe engel olur. Ama ay öyle bunaldım ki, her gün mutfak işi -kahvaltısı çayı çorbası vs + çocuklara beslenme. Yemin ederim mutfağa giresim yok bu sıralar. Sizde de öyle mi kızlar? Halbuki diyet şeyler (aslında sağlıkli şeyler diyeyim) hazırlaması basit olan şeyler genelde. Halbuki hazirla dursun di mi.. Biri vardı açlığı yangına benzeten. Aciktigimda az su döksem yangın soncek ama işte o az su ortada olmayınca yangın büyüyor. Artık Allah ne verdiyse yeme moduna geçiş oluyor 🤣 (gerçi o uzman bu benzetmeyi az az sık sık yeme için kullanmıştı, ben biraz farklı aktarmış olabilirim)

Back