• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım
teşekkürler kaptanımm :KK60:

Eveet mavi takımın çiçekleri pazartesi tık 💃💃modumuzu yakalayalım yaza ne kaldı şunun şurasında sayılı gün çabuk geçiyor verelim gazı düşelim yollara 👗🩴🏖🏖
@Ilyusa
Boncuk2307 Boncuk2307
@Cicekbocekkaktus
Jasminium84 Jasminium84
kızlar teşekkür ederim menüleriniz tamm eksik yok detayları yorumlarken yazmıştım zaten 🥰🥰
@Lavinia_98 canm senin cumartesi menünü göremedim müsait olduğunda yaz da menü eksiğin olmasın 😘
@Tesnim1903 canm en son cumartesi bildirim yapmışsın iyi misin bi ses ver müsait olunca menü ve varsa spor bildir yeni kurala göre haftada 2 menü eksiği olan hazırlığa alınıyor liste dışı kalma 😘🥰

Veeee mavi takım olarak cumartesi tekrar 🏆🏆🏆 kaldırmaya hazır olalım 💙💙🩵🩵🩵
rica ederim kaptanımm, ben ilgin için çok teşekkür ediyorum :KK68:

kızlar bebeğimi kaybettim. kalbi durmuş geçen hafta. kürtajdan çıktım şimdi. birkaç gün toparlanayım, bomba gibi geliyorum geri. bekleyin beni.
haberi ilk sizinle paylaşmıştım, o yüzden size haber vermek boynumun borcu gibi hissediyorum. kendinize iyi bakın.
canımm çok geçmiş olsun çok çok üzüldüm :(

Hoşgeldin canım, hatırlar gibiyim
Hoş buldum canım ben hepinizi hatırlıyorum 🥰 tek tek etiketleyemedim ama sizleri gördüğüme çok sevindim bir tek Elhan kaptanı göremedim
kızlar bebeğimi kaybettim. kalbi durmuş geçen hafta. kürtajdan çıktım şimdi. birkaç gün toparlanayım, bomba gibi geliyorum geri. bekleyin beni.
haberi ilk sizinle paylaşmıştım, o yüzden size haber vermek boynumun borcu gibi hissediyorum. kendinize iyi bakın.
Çok çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demekki
noldu bu topige ya nerde o eski coşku birde ben alındım mi takıma hazirliktamiyim neredeyim ben kimi etiketlim dünün bugünün menülerini paylasicam
Mavi takımdasın dedik ya. Kaptanın bluegreeneyes bluegreeneyes
Menülerini yazabilirsin

Kızlar bugünkü menüm

Sabah sirkeli su
Kahvaltı 09.00 2 haşlama yumurta ,1 dilim k.ekmeği 2 dilim beyaz peynir , 6 zeytin , 1/2 salatalık 1 kaşık fıstık ezmesi( şekersiz %100)

Ara 12.30 1 çay bardağı kefir , 1 galeta 5 fındık

Ara 15.00 yesil çay / 1 fellas protein bar

Saat 19.00 1 tabak zeytinyağlı pırasa 1 kase yoğurt yerim

Saat 21.00 1 çay bardağı süt 1 galeta yerim
Su 2litre

Canım çok ćok geçmiş olsun.

Selam kızlar nasıl geçiyor gününüz ??

Biraz önce fıstık ezmesi yedim (şekersiz züberin tabii ki ) inanılmaz tok tuttu, tavsiye edilir :KK28:

Canım bende kullanıyorum acayip mutluluk hissi veriyor resmen. Benim çocuklarda çok seviyor meyvelerin üzerine de çok yakışıyor .

Bugün ki menüm
Öğleden sonra 14.00 🌸🌸

Kavurmalı yumurta
Peynir
1 avuç kuru üzüm
2 tane karabuğday patlağı
IMG_2349.jpeg
Arada 2 kaşık yayla çorbası tadına baktım

Saat 18:00 🌸🌸
Şekersiz sütlü kahve
IMG_2356.jpeg
Su 1.5 litre
Adım 9200 🌸🌸

Benim takimdasin kuzum afiyet olsun. Tost hangi ekmek ile yapıldı acaba

Afiyet olsun Boncugum neden yumurta nin sadece sarısı

Ben kayseri liyim sivasta yaşıyorum evlendim 10 senedir burdayım. 35 yaşındayım 1 oğlum vardı üstüne bide ikiz ogullarim oldu şimdi 10 aylıklar 😂 . Öncesinde yine kiloluydum 45 kilo verdim fakat hamilelikte geri aldım sonrasında da tabi . İşte tekrar vermeye çalışıyorum.

Keşke biri beni de yatirsa söyle sabaha kadar 😂 5 te uyanmaya razıyım

Afiyet olsun kaptanim spor da şahane bende başka bise yapabilsem keşke gün içinde o kaşar yoruluyorum ki ne zamanım ne halim kalıyor bise yapmaya
Yumurta beyazı sevmiyorum ablam o yüzden 🥰
Kızlar boncuğum nerde sesi yok Boncuk2307 Boncuk2307
Burdayım şekerparem, iki gündür benim kocam beni zorlayacak şeyler istiyor da, dün gözleme bugün sarma 🥴 bittim
Çook üzüldüm, Rabbim her şeyin hayırlısını kolaylıkla sağlıkla versin inşallah 🌸 demek ki en iyisi böyleymiş. Moralini bozma emi ❤️ sen ne zaman iyi hissedersen Biz burdayız 🥰
KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Özlem
Yaşınız : 45
Boyunuz :165
Kilonuz :85.2
Mesleğiniz :öğretmen
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :2
Kilo Alma Nedeniniz : yemek ve abur cubur
Hedef Kilonuz : 65

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz :
Boncuk2307 Boncuk2307
Aaa bir öğretmen ablamız daha geldi hoşgelmiş 🌸menülerini bekliyoruz ❤️
noldu bu topige ya nerde o eski coşku birde ben alındım mi takıma hazirliktamiyim neredeyim ben kimi etiketlim dünün bugünün menülerini paylasicam
Sen mavi takıma alındın kaptanın bluegreeneyes bluegreeneyes . Beni Ellssa Ellssa kaptanı ve Bluegreeneyes ı etiketlemen gerekiyor.
İlk önce üslubunu düzelt sonra bana cevap ver ok. Karşında çocuğun yok azarlar gibi geç şuraya der gibi!
Lütfen biraz sakin olalım. 🙏Kimse kimseyi azarlamıyor, ama biraz topiği ve mesajları takip edersek daha güzel olur.

Yumurta beyazı sevmiyorum ablam o yüzden 🥰

Burdayım şekerparem, iki gündür benim kocam beni zorlayacak şeyler istiyor da, dün gözleme bugün sarma 🥴 bittim

Çook üzüldüm, Rabbim her şeyin hayırlısını kolaylıkla sağlıkla versin inşallah 🌸 demek ki en iyisi böyleymiş. Moralini bozma emi ❤️ sen ne zaman iyi hissedersen Biz burdayız 🥰

Aaa bir öğretmen ablamız daha geldi hoşgelmiş 🌸menülerini bekliyoruz ❤️

Sen mavi takıma alındın kaptanın bluegreeneyes bluegreeneyes . Beni Ellssa Ellssa kaptanı ve Bluegreeneyes ı etiketlemen gerekiyor.

Lütfen biraz sakin olalım. 🙏Kimse kimseyi azarlamıyor, ama biraz topiği ve mesajları takip edersek daha güzel olur.

Lütfen boncuk ben kimseyle böyle konuşmuyorum burada ne olursa olsun,neyin ne olduğunu anlıyoruz elbet. Tabi olur demiş bende tamamdir yazmışım en son sonra Kaptanı etiketler bundan sonra bu kişiyse etiketlersin demesini bekledim tabloyuda göremedim o an yada hepsini geçtim insanız yani gözden kaçırmışta olabiliriz. Bu şekilde cevap vermeye gerek yok.

Yaa inanmiyorumm canım çok ama cok uzuldum inan kalbimden uzuldum cok gecmis olsun Allah başka göstermesin inşallah. Hayırlısı olsun
Kaptanlarim hastamiz var, onun için bir koşturmaca halindeyiz ama akşam mutlaka geleceğim
Cok geçmiş olsun canim benim
Kızlar bugünkü menüm

Sabah sirkeli su
Kahvaltı 09.00 2 haşlama yumurta ,1 dilim k.ekmeği 2 dilim beyaz peynir , 6 zeytin , 1/2 salatalık 1 kaşık fıstık ezmesi( şekersiz %100)

Su 2litre
Afiyet olsun kuzum benim bide 1. Sinif bebesi oğlum var malesef 😂😂 ilk zamanlar coook zordu ama şimdi okumaya geçti rahatladık şükür bebeklerle de daha bi zor tabi
Selam kızlar nasıl geçiyor gününüz ??

Biraz önce fıstık ezmesi yedim (şekersiz züberin tabii ki ) inanılmaz tok tuttu, tavsiye edilir :KK28:
Evettt bende direkt fıstık olarak yiyorum baya tok tutuyor

Girmişken menü de yazım bari

Sabah
1.5 haşlama yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates yeşillik

Ara
1 avuç fıstık
1 elma

Akşam
Tavada mısır unlu istavrit çok az yağlı
Sanırım biraz fazla yedim balığı yaa bide geç yedim her zaman 4 30 5 gibi kapatıyorum şimdi 6 oldu yarın artı gelmesem iyi
Bolca salata

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Boncugum yarin kime tarti fotosu atacam ben bluegreeneyes bluegreeneyes

Eklentiler

• 20250106_190525.jpg
    20250106_190525.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 3
Girmişken menü de yazım bari

Sabah
1.5 haşlama yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates yeşillik

Ara
1 avuç fıstık
1 elma

Akşam
Tavada mısır unlu istavrit çok az yağlı
Sanırım biraz fazla yedim balığı yaa bide geç yedim her zaman 4 30 5 gibi kapatıyorum şimdi 6 oldu yarın artı gelmesem iyi
Bolca salata

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Boncugum yarin kime tarti fotosu atacam ben bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun kaptanım💙 stres yapma canm rahat ol menülerin oldukça iyiydi 😘

herşey nasip canım. sen de kendine iyi bak

Kızlar bugünkü menüm

Sabah sirkeli su

Su 2litre
sağlığın nasıl canım?

Menüm

8:30
Siyah ve yeşil zeytin
Yeşil soğan
Peynir
3 ceviz

12:00
1 portakal
1 elma
1 armut

13:00
1 porsiyon fırınlanmış patates
1 kase yoğurt

16:00
1 kuru incir
Bilaçtane kuru üzüm

16:30
1 elma
1 armut

19:00
2.5 kefal
1 gümüş

Su
3 litre
Yatana kadar içerim daha

Spor malesef yapamicam Boncuk2307 Boncuk2307
Belimi incittim sanırım çok kötüyüm. Şu an kımıldamadan oturuyorum.

P Purple58

Back