• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın canım 💙 istersek ve sağlık şartları da elverirse tabiki de olur🥰

Haklısın canım. Benim durumum çok zor ama imkansız değil rabbimjn izni ile. Resmen kısır bir döngüdeyim kilo sağlığımı bozuyor, sağlığım bozulunca kilo alıyorum , kilo alınca psikolojim bozuluyor.. Az yesem vitamin değerlerim düşüyor, çok yesem şekerim çıkıyor . Haraket etmesem kilo aliyorjm çok haraket etsem diger hastalığım ağrılarım azıyor. Doktorumda dedi senin durumundaki hastaların normal kişilere göre kilo verme başarısı 1/5 miş. Çoğu kişi pes ediyor dedi. Ama ben pes etmiyorum

kaptanım sabah kahvaltıyla başladığım günler çok yemek yiyorum o yüzden cumartesi hariç kahvaltı yapmamaya çalışıyorum :KK60:
Anladım canm 🥰 ben kahvaltı yapmazsam hep aç oluyorum da o yüzden kahvaltı kahvaltı diyip duruyorum kusura bakma 😊tekrar aynı şeyi yazarsam hatırlat bana 🤣🤣 b12 de kullanıyorum ama hala düzelmedi sanırım😂

Haklısın canım. Benim durumum çok zor ama imkansız değil rabbimjn izni ile. Resmen kısır bir döngüdeyim kilo sağlığımı bozuyor, sağlığım bozulunca kilo alıyorum , kilo alınca psikolojim bozuluyor.. Az yesem vitamin değerlerim düşüyor, çok yesem şekerim çıkıyor . Haraket etmesem kilo aliyorjm çok haraket etsem diger hastalığım ağrılarım azıyor. Doktorumda dedi senin durumundaki hastaların normal kişilere göre kilo verme başarısı 1/5 miş. Çoğu kişi pes ediyor dedi. Ama ben pes etmiyorum
Pes etme canm vitamin takviyesi al direncin düşmesin

1000005082.jpg
Kahvatısını henüz yapmamış olanlar buyrunuz sofra hazır 🤣

Benim takimdasin kuzum afiyet olsun. Tost hangi ekmek ile yapıldı acaba

Afiyet olsun Boncugum neden yumurta nin sadece sarısı

Ben kayseri liyim sivasta yaşıyorum evlendim 10 senedir burdayım. 35 yaşındayım 1 oğlum vardı üstüne bide ikiz ogullarim oldu şimdi 10 aylıklar 😂 . Öncesinde yine kiloluydum 45 kilo verdim fakat hamilelikte geri aldım sonrasında da tabi . İşte tekrar vermeye çalışıyorum.

Keşke biri beni de yatirsa söyle sabaha kadar 😂 5 te uyanmaya razıyım

Afiyet olsun kaptanim spor da şahane bende başka bise yapabilsem keşke gün içinde o kaşar yoruluyorum ki ne zamanım ne halim kalıyor bise yapmaya
Aaa evet tabii biliyorum ama akşam yazarken el alışkanlığı geçen haftaki kaptanımı yazmışım , :oops: :KK37: afedersin kaptanım elim kaymış
Tost ekmeği de siyezli buğdaylı ekmek ☺️

Anladım canm 🥰 ben kahvaltı yapmazsam hep aç oluyorum da o yüzden kahvaltı kahvaltı diyip duruyorum kusura bakma 😊tekrar aynı şeyi yazarsam hatırlat bana 🤣🤣 b12 de kullanıyorum ama hala düzelmedi sanırım😂
Esatğfurullah kaptanım ne kusuru ya sen istersen dön dolaş etiketle söyle başımın üstünde yeri var her kelimenin :KK68:

ben de kahvaltıyı çok severim aslında ama bende dur noktası yok ağzım açılınca yedikçe yiyorum o yüzden ne kadar geç yersem bana o kadar iyi geliyor :KK23:

Eki Görüntüle 3532088
kaptanımm afiyet olsunnn :KK60:

Esatğfurullah kaptanım ne kusuru ya sen istersen dön dolaş etiketle söyle başımın üstünde yeri var her kelimenin :KK68:

ben de kahvaltıyı çok severim aslında ama bende dur noktası yok ağzım açılınca yedikçe yiyorum o yüzden ne kadar geç yersem bana o kadar iyi geliyor :KK23:

kaptanımm afiyet olsunnn :KK60:
Teşekkür ederim😘💕😘💕 :KK68: :KK68:

Sen başarırsın inanıyorum sana
Bir gün başarı hikayeni anlatacaksın buraya :KK200:
Eki Görüntüle 3532088
8:30 da yaptım kaptanım sana afiyet olsun. Şimdi tarçınlı kahvemi yudumluyorum

Eveet mavi takımın çiçekleri pazartesi tık 💃💃modumuzu yakalayalım yaza ne kaldı şunun şurasında sayılı gün çabuk geçiyor verelim gazı düşelim yollara 👗🩴🏖🏖
I Ilyusa
Boncuk2307 Boncuk2307
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Jasminium84 Jasminium84
kızlar teşekkür ederim menüleriniz tamm eksik yok detayları yorumlarken yazmıştım zaten 🥰🥰
Lavinia_98 Lavinia_98 canm senin cumartesi menünü göremedim müsait olduğunda yaz da menü eksiğin olmasın 😘
Tesnim1903 Tesnim1903 canm en son cumartesi bildirim yapmışsın iyi misin bi ses ver müsait olunca menü ve varsa spor bildir yeni kurala göre haftada 2 menü eksiği olan hazırlığa alınıyor liste dışı kalma 😘🥰

Veeee mavi takım olarak cumartesi tekrar 🏆🏆🏆 kaldırmaya hazır olalım 💙💙🩵🩵🩵

Back