• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız🥰

Ben eskiye göre çok şükür daha iyiyim. Antibiyotik tedavisi gördüm biraz daha iyiyim ama tamamen geçmedi daha. Doktorum bu yıl ki salgın gripler çok inatçı kolay geçmiyor dedi. Bende birde alerji var o dahada zorlaştırıyor işleri🫣
Geçmiş olsun

sagol canim

Sagol canim

Afiyet olsun cnm cumartesi icin cok guzel menu bence
Ilac altiyi anlamadim
Bide suyu yazmamissin

Afiyet olsun canim guzel menu

Afiyet olsun cnm guzel menu

Bazlamanin boyutunu merak ettim canim
onun disinda baya bi hafif menu olmus

pisi kucukse 2 tane cumartesi menusu olarak guzel bence

Ara ogunde 3 tane hurma varken kurabiye ye gerek yokmus aslinda
Ama cumartesu odulu olsun
Afiyet olsun cnm

Kolay gelsin canim
Evdzki kalabaligi kaldirinca insana bi ferahlik geliyor

Pisi ve pudin iki odul cok olmus canim
Afiyet olsun

Canım o saatlerde insülin direnci için ilaç içiyorum şekerim aniden düşüyor o yüzden ara öğün yapıyorum. Şu 2litre

Olsun canm iyileş toparlarsın 😘

Ben eskiye göre çok şükür daha iyiyim. Antibiyotik tedavisi gördüm biraz daha iyiyim ama tamamen geçmedi daha. Doktorum bu yıl ki salgın gripler çok inatçı kolay geçmiyor dedi. Bende birde alerji var o dahada zorlaştırıyor işleri🫣
Geçmiş olsun 🌼 biran önce toparlan gel özledik 😘
4 ocak cumartesi

Oruc tuttum
Sahur yok
Iftarda
1 kepce corba
2tk pirinc pilavi
firinda 1 but
Bol salata

19.00
1 vuc cerez
2 catal kibris tatlisi
Su 1.5 l anca oldu
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Eki Görüntüle 3531616
Afiyet olsun canm😘 suyu da biraz artırabilirsen iftar sahur arasında çok çok güzel olur 💙
Tebrik ederim kaptanım 👏🥰

4 ocak menü
10.00 2 yumurta ile yeşillikli omlet, 2 dilim peynir, 9zeytin, 1 dilim ekmek, maydanoz roka turp
14.00 6 kaşıl yeşil mercimek salatası
18.00 2 kepçe çorba, 2 parça fırında tavuk but,yarım kase yoğurtlu lahana salatası
20.00 1 porsiyon karışıl meyve tabağı
3 litre su 6400 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58 1000004937.jpg

Şifa olsun canim
Teşekkürler canımm 😍

Nasılsın bugün 🌸

Çok teşekkür ederim kaptanım şifayı kaptık maaile :KK61:
Geçmiş olsun canım ❤️

Tebrik ederim canm 🥰 adım da menü de güzel bu hafta daha büyük eksiler göreceğiz 🤍
İnşallah kaptanımm, teşekkürler 💃🏼🎉🥰

Geçmiş olsun canım 🌸

Pisi ve pudin iki odul cok olmus canim
Afiyet olsun
Evet canımm haklısın ama cumartesileri çok kısmamaya çalışıyorum ki hafta içini rahat geçireyim 🤭🥰

Mavi takımın fitt kızları geçmişi geride bırakıp önümüze bakmalıyız bu gün itibariyle daha dikkatli ve hareketli olup rakiplere fark atmalıyız :sampiyon:
Kupa bizim olmalı 😘
I Ilyusa
Boncuk2307 Boncuk2307
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Jasminium84 Jasminium84
Lavinia_98 Lavinia_98
Tesnim1903 Tesnim1903
Hep birlikte düzenli menü ve spor paylaşımı yapalım 🫂🫂🥰🥰
Bu hafta bizim haftamız olsun kaptanımmm 💙🎈🥳🥰🥰

Günaydın kızlar mutlu pazarlar. Sirkeli su içildi güzel bir hafta olsun. Bende bu hafta biraz dikkat edicem. 6 öğün yerken kilo gidermi hiç bilmiyorum ama bu haftayı deneme haftası yaptım bakalım cumartesi sabahı eve döndüğümde tartı ne gösterecek. . Kilo vermesemde en az hasar ile bu dönemi atlatmak benim icin iyi. Tekrar 3 haneye geçmekten çok korkuyorum.

Ay çok şükür kurtuldum siyahtan. Neydi öyle ya. Karanlıkta ilerlemeye çalışmak gibiydi
Evet benimkide siyahti niye oyle oldu ki
Tesekkur ederim
Canım o saatlerde insülin direnci için ilaç içiyorum şekerim aniden düşüyor o yüzden ara öğün yapıyorum. Şu 2litre
Anladim.canim
Afiyet olsun canm😘 suyu da biraz artırabilirsen iftar sahur arasında çok çok güzel olur
Haklisin kaptanim
Misafirim vardi kosusturmacadan pek aklima gelmedi
4 ocak menü
10.00 2 yumurta ile yeşillikli omlet, 2 dilim peynir, 9zeytin, 1 dilim ekmek, maydanoz roka turp
14.00 6 kaşıl yeşil mercimek salatası
18.00 2 kepçe çorba, 2 parça fırında tavuk but,yarım kase yoğurtlu lahana salatası
20.00 1 porsiyon karışıl meyve tabağı
3 litre su 6400 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58 Eki Görüntüle 3531670
Afiyet olsun guzel menu kaptanim

Teşekkürler canımm 😍

Nasılsın bugün 🌸

Geçmiş olsun canım ❤️

İnşallah kaptanımm, teşekkürler 💃🏼🎉🥰

Geçmiş olsun canım 🌸

Evet canımm haklısın ama cumartesileri çok kısmamaya çalışıyorum ki hafta içini rahat geçireyim 🤭🥰

Bu hafta bizim haftamız olsun kaptanımmm 💙🎈🥳🥰🥰
Dün de mavi takım kazandı yani biz 😎😂💙💙
Yine biz kazanacağız 🌼
Günaydın kızlar mutlu pazarlar. Sirkeli su içildi güzel bir hafta olsun. Bende bu hafta biraz dikkat edicem. 6 öğün yerken kilo gidermi hiç bilmiyorum ama bu haftayı deneme haftası yaptım bakalım cumartesi sabahı eve döndüğümde tartı ne gösterecek. . Kilo vermesemde en az hasar ile bu dönemi atlatmak benim icin iyi. Tekrar 3 haneye geçmekten çok korkuyorum.
Dikkat edersen çıkmazsın canm 3 haneye kilonu korumaya çalış 😘
Evet benimkide siyahti niye oyle oldu ki

Tesekkur ederim

Anladim.canim

Haklisin kaptanim
Misafirim vardi kosusturmacadan pek aklima gelmedi

Afiyet olsun guzel menu kaptanim
Misafir varken ben de wc ye çok gitmeyeyim diye çok içmiyorum onlar gidince resmen damacanayı hüpletiyorum 🤣🤣

Mavi takımın fitt kızları geçmişi geride bırakıp önümüze bakmalıyız bu gün itibariyle daha dikkatli ve hareketli olup rakiplere fark atmalıyız :sampiyon:
Kupa bizim olmalı 😘
I Ilyusa
Boncuk2307 Boncuk2307
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Jasminium84 Jasminium84
Lavinia_98 Lavinia_98
Tesnim1903 Tesnim1903
Hep birlikte düzenli menü ve spor paylaşımı yapalım 🫂🫂🥰🥰
Aranızda Beşiktaş logolu birini gördüm. Ben de şu andan itibaren mavi takım destekçisiyim 😂 en büyük Beşiktaş ve bir de mavi takım 👏☺️

Back
X