- 9 Temmuz 2024
- 1.316
- 8.429
- 73
- 24
Çok teşekkür ederim kaptanım şifayı kaptık maaileÇok geçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim kaptanım şifayı kaptık maaileÇok geçmiş olsun canım
Yani en çok kilo veren iki kişi kaptan seçilip takımları onlar mı seçiyor? Anlama ozurluyim de bu aralarSeni de ekleyelim hazırlığa ama tartı resmi atmadın yarın sabah aç karnına nick ve tarihli olarak at hazırlığa kaydedeyim
Cumartesi gündüz tartı bildirimlerini yapıyoruz. En çok kilo veren Kaptan oluyor. Mavi Kaptan da seçilip takımlar oluşturuluyor. Karşılıklı seçme yapılıyor
Geçmiş olsun cokÇok teşekkür ederim kaptanım şifayı kaptık maaile
Genelde öyle yapıyoruz ama gönüllülük esas bizde. Kim olmak istiyorsa o oluyor. sen ne zaman hazır hissedersen o zamanYani en çok kilo veren iki kişi kaptan seçilip takımları onlar mı seçiyor? Anlama ozurluyim de bu aralar
Sağolun bu arada ben hazırlık için biraz bekliyeyim çünkü biraz yoğun olucam pazartesinden itibaren. (Ve henüz tarilmaya hazır değilim )
Çok teşekkürlerGeçmiş olsun cok
Afiyet olsun canım şu içmeye devam
Afiyet olsun canım cumartesi olduğu için bise demiyorum ama 4 dilim ekmek fazlaMenüm
Saat 12:00
Klasik kahvaltı
Yumurta
Peynir
Zeytin
Tahin pekmez
4 dilim ekmek
17:30
1 kase ıspanak çorbası
2 pişi
Az peynir
Sporumu eve geçince atıcam boncukum
P Purple58 Boncuk2307
Sormaaa gözüm seni aradı ama sen kendine gel birlikte olacağız inşallahBu hafta seninle yarışmak vardı
Afiyet olsun canım su içmeye özen göster bi de oruclusunMenü paylaşımını yapayım
Sahurda
Küçük bir çörek
1 bardak çay
İftar
Bir kepçe çorba
2servis kaşığı bezelye
1 servis kaşık bulgur pilavı
Ara öğün
1 bardak çay
1 avuç kuruyemiş
Suyu hesaplamadim.
Adım sayım 6700
P Purple58 Boncuk2307
Canım çok geçmiş olsunnÇok teşekkürler
Teşekkür ederim kaptanımCanım çok geçmiş olsunn
Teşekkür ederimmGenelde öyle yapıyoruz ama gönüllülük esas bizde. Kim olmak istiyorsa o oluyor. sen ne zaman hazır hissedersen o zaman
Takımlara girmek istiyorsan tabi ki Ellssa kaptanım ne düşünüyorsun.mavi takımdan eksik varsa katılabilirim eksik olacağını düşünmemistim
Ahh bide bu düşünceyi kocalar anlasa evde kendime vakit bile ayıramıyorum 2 çocuğa koşuyorum sinirliyim evet kendime zaman ayıramıyorum oturup bi kafamı dinleyemiyorum çocuklar uyusa busefer adam tepemde ça ça ça başlıyor kadınların yükü çok fazla evett niye herşey biz göremeyen yaşamayan bunu hiçbirzaman anlamayacak diyorum hep sorguluyorum yani afedersin yatağına varana kadar hersey kadınlar idare ediyor yorgun hargın olsan trip yiyosun bilmiyorum anlatsam sayfslar dolcak pek iyi sayılmam kafam dolu enerjim düşükBazen insanın dengesi bozuluyor canim . Yanlış anlama kuzum biz kadınlarda oluyor. Bende olmuyor diyen yalancı. Bende bazen çok yükseliyorum sonra kendi kendime kızıyorum ne saçma diye. İş , evlilik ,ev düzeni, çocuklar, kadın olmak vs toplumda özelliklede bizim toplumumuzda kadınların yükü çok fazla. Aynı anda birden çok şeyi düşünüp, planlayıp ,yapmak sorumluluğunu kendimize görev ediniyoruz. sonrada arada böyle elektriklenmeler oluyor. Erkeklerde böyle şeyler yok çünkü genişler
Teşekkür ederim canm genel olarak bir kopma vardı yılbaşı rehaveti diyelimbluegreeneyes kaptanım birinciliğini oncrlikle tebrik ederim sonracogima, ben sana hayirli olayim yine kaptanimsin
Bu hafta iyi kotu menümü bildiricem insallah
Regl oncesi haftam ama motivasyonumun iyi veya kotu olmasi da regl kadar etkiliyor beni.sen iyi bir kaptansin sorun bendeydi
Afiyet olsun canm önceki günlere göre çok daha iyi kitap da aynı tarz bi kitap okuyoruzbluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Cumartesi
Sabah kahve
Oglen 12.30
1.5 yumurta
1.5 dilim karisik peynir
1.5 yk kaymak , 3 kayısı
8 d sucuk ,7 zeytin
Salatalik marul
18.
5 yk tavuk kavurma
Roka, marul
19
10 kabuklu yer fıstığı
Spor
5000 adım
Kitap henuz 13 sayfa
Eki Görüntüle 3531444
Eki Görüntüle 3531443
Afiyet olsun kaptanım haftaya güzel giriş yapmışsın tebrik ederimHemen bugünkü menumu de yazayım
Sabah
Yumurtasiz menemen
2 3 çatal airfryer da kızarmış patates az yağlı
Peynir 5 zeytin
Yeşillik
Ara
Zuber menengic kahvesi
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
3 köfte
2 kaşık patlıcan kızartması
Salata
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes kaptanim haftamız hayırlı olsun güzel bir hafta olsun iki takım içinde bakalim spor da kim yenecek
Bu hafta dikkatli olalım canm o zaman,Bozdum kaptanım morelim al üst oldu
Kaptanım çok teşekkür ederim misafirler anı oldu hemen hazırlık işlerine başladım ettim derken buralarda olamadım hakkını helal et
Kaptanım sabah ekmek biraz fazla kaçmış bu hafta rakibiz ama bol bol eksi görelim listede inşallahMenüm
Klasik kahvaltı
Yumurta
Peynir
Zeytin
Tahin pekmez
4 dilim ekmek
1 kase ıspanak çorbası
2 pişi
Az peynir
P Purple58 Boncuk2307
Afiyet olsun canm cumartesiye göre gayet güzel menü04.01.2025
Kahvaltı 13.30
1 Buçuk dilim çavdar ekmeği, 1 tatlı kaşığı çikolata, 1 kk peynir, 5 yeşil zeytin, salatalık
Ara Öğün 16.00
Tuzlu kurabiye (2 adet), karahindibalı kahve, 3 hurma
Akşam Yemeği 19.00
1 kase mercimek çorbası, booolca marul salatası, 3-4 yk mantı yoğurtlu
2 lt su
Spor şimdilik yok dün geceden beri gribim, oğlum eşim hepimiz hasta olduk.
Ellssa bluegreeneyes P Purple58
Benim yeni saatin ayarlarını henüz tam beceremedim sanırım sabahtan beri ev işi vs totom yer görmedi 6.000 adım anca oldu kaloriyi fazlasıyla tamamlamış görünüyorum ama adım her hareketi saymıyor bı hafta sporda P Purple58 kaptanım öne geçerÖylesiniz tabi, sizi geçmek ne mümkün. Kendimi dağa bayıra vurmam lazım
Kesinlikleeeee
Haftayı da birlikte cok güzel bitiririz inşallah kaptanım
Tebrik ederim canm adım da menü de güzel bu hafta daha büyük eksiler göreceğiz4.1.2025 Cumartesi
10.00
2 yumurtadan sucuklu yumurta
4 zeytin
3 dilim peynir
2 pişi
15.00
1 kase puding
18.30
8 parça sushi
Su: 2 lt
Spor: 14.016 adım
Ellssa bluegreeneyes Boncuk2307
Eki Görüntüle 3531517
sagol canimTekrar hoş geldin canım
Sagol canimTekrar başlangıcın hayırlı olsun canm
Afiyet olsun cnm cumartesi icin cok guzel menu benceİyi aksamlar kızlar ben hazırlıkta bile değilim ama bugünkü menümü yazıyım
Saat 09.30 3 dilim füme 1 domates 1 biberon tava , 7 8 zeytin 2dilim peynir 1 dilim k.ekmegi
Saat 11.00 papatya çayı
Saat 13.00 1 galeta 1 caybardagi kefir 1 dilim peynir
Saat 15.00 kizilcik suyu 1/2 yesil elma
Saat 17.00 1 tabak menemen 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek yedim
Saat 21.00 gibi ilaç altı olarak 1 kepekli galeta 1 dilim peynir yerim
Afiyet olsun canim guzel menuHemen bugünkü menumu de yazayım
Sabah
Yumurtasiz menemen
2 3 çatal airfryer da kızarmış patates az yağlı
Peynir 5 zeytin
Yeşillik
Ara
Zuber menengic kahvesi
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
3 köfte
2 kaşık patlıcan kızartması
Salata
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes kaptanim haftamız hayırlı olsun güzel bir hafta olsun iki takım içinde bakalim spor da kim yenecek
Afiyet olsun cnm guzel menu4 ocak cumartesi
saat 12.00da yarım Karadeniz pidesi, çay. yalnız pidesi baya inceydi
aksam 17.00da balık, roka ve soğan salatası bir dilim ekmek
ara öğün turk kahvesi , soda
6253 adım atıldı 2 lt su içildi
Boncuk2307 . Ellssa
Bazlamanin boyutunu merak ettim canim
pisi kucukse 2 tane cumartesi menusu olarak guzel benceMenüm
Klasik kahvaltı
Yumurta
Peynir
Zeytin
Tahin pekmez
4 dilim ekmek
1 kase ıspanak çorbası
2 pişi
Az peynir
P Purple58 Boncuk2307
Ara ogunde 3 tane hurma varken kurabiye ye gerek yokmus aslinda04.01.2025
Kahvaltı 13.30
1 Buçuk dilim çavdar ekmeği, 1 tatlı kaşığı çikolata, 1 kk peynir, 5 yeşil zeytin, salatalık
Ara Öğün 16.00
Tuzlu kurabiye (2 adet), karahindibalı kahve, 3 hurma
Akşam Yemeği 19.00
1 kase mercimek çorbası, booolca marul salatası, 3-4 yk mantı yoğurtlu
2 lt su
Spor şimdilik yok dün geceden beri gribim, oğlum eşim hepimiz hasta olduk.
Ellssa bluegreeneyes P Purple58
Kolay gelsin canimbugün mutfaktaki tabak dolaplarında düzenleme yaptım. zamanla çeşitli tabaklar, kaseler falan almıştım. en son birşeyler de aldım dedim artık ortaya çıkarayım. eskiyenleri ve artık pek kullanmadıklarımızı da ayırayım vereyim. çok güzel oldu. hem dolapları arındırdık hem de yenilendi. fazlalıkları çıkardık dolaplar rahatladı.
geçen aylarda küçük ve orta boy tencere ve tavalarda, çatal kaşık bıçak takımlarında yapmıştım aynı şeyi. çok iyi olmuştu. motivasyon oldu bana hem
Pisi ve pudin iki odul cok olmus canim4.1.2025 Cumartesi
10.00
2 yumurtadan sucuklu yumurta
4 zeytin
3 dilim peynir
2 pişi
15.00
1 kase puding
18.30
8 parça sushi
Su: 2 lt
Spor: 14.016 adım
Ellssa bluegreeneyes Boncuk2307
Eki Görüntüle 3531517
COk gecmis olsun canimHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
Ben eskiye göre çok şükür daha iyiyim. Antibiyotik tedavisi gördüm biraz daha iyiyim ama tamamen geçmedi daha. Doktorum bu yıl ki salgın gripler çok inatçı kolay geçmiyor dedi. Bende birde alerji var o dahada zorlaştırıyor işleri
Afiyet olsun4 ocak cumartesi
Oruc tuttum
Sahur yok
Iftarda
1 kepce corba
2tk pirinc pilavi
firinda 1 but
Bol salata
19.00
1 vuc cerez
2 catal kibris tatlisi
Su 1.5 l anca oldu