Tamamdir kaptanımVe eveettt kırmızı takımın kırmızı gülleribu güller size . Güzel bir hafta olacağını umuyorum lütfen hafta içinde menülerinizi eksiksiz yazmaya özen gösterelim. Bir de su lariniza özellikle bakacağım güzel güzel 2.5 lt sularimizi icelimmm su gibi güzel olalimmmm
arke
Ellssa
Jou
@rockandroll
@bnnu
sibel_84
@Tutku44
İnşallah halledebilirsin canımYok canim artık olmuyormuş farklı şehir olduğu için gitmeli riske girmek istemiyorum çocuklarla. o yüzden burada başka bir ortopedi doktora gidip sevk verebilirmi diye sorucam çok zor gerçekten.
Amin teşekkür ederim oğlan bir grip oldu hepimize bulaştırdı. Annem Ada çayı getirdi gelirken kendi elleriyle toplamışlar. Limonlu içiyoruz şimdi iyi geldi o birazgeçmiş olsun canım Allah şifa versin
Buhaftaa kesinlikleee pazartrsi sabah ilk işim leslie elimde olsa spora incem cocukları kimseye bırakamıyorumVe eveettt kırmızı takımın kırmızı gülleribu güller size . Güzel bir hafta olacağını umuyorum lütfen hafta içinde menülerinizi eksiksiz yazmaya özen gösterelim. Bir de su lariniza özellikle bakacağım güzel güzel 2.5 lt sularimizi icelimmm su gibi güzel olalimmmm
arke
Ellssa
Jou
@rockandroll
@bnnu
sibel_84
@Tutku44
Öyle öylee canım ramazana ne kaldıAslında evet hazırlıkta bir şey yok hazırlıktakiler de menü spor tartı paylaşıyor sadecee kendine yarışıyor takım etkilenmiyor. Amaaan neyse üç aylara girdik uzatmayalım
Tamamdır güncel listede hazırlığa eklerim.
Seni de ekleyelim hazırlığa ama tartı resmi atmadın yarın sabah aç karnına nick ve tarihli olarak at hazırlığa kaydedeyimTeşekkürler günlük paylaşım yapmak benim için de iyi olur. Yakında diyet var diye bu sıra iyice abarttım maleseef
Cumartesi gündüz tartı bildirimlerini yapıyoruz. En çok kilo veren Kaptan oluyor. Mavi Kaptan da seçilip takımlar oluşturuluyor. Karşılıklı seçme yapılıyorTakımlar nasıl oluşuyor peki? Herkes bu grupta ama kendi aranızda ikiye bölünüyor gibi mi?
Insallah hepimiz burada hedeflrrimize mutlu mutlu yürüyeceğizAy ismin yanında yazan açıklama bölümümüzü cok begendim. Resmen süreç gibi tebrik ederim epey kilo vermişsinizDarısı basima
Ve eveettt kırmızı takımın kırmızı gülleribu güller size . Güzel bir hafta olacağını umuyorum lütfen hafta içinde menülerinizi eksiksiz yazmaya özen gösterelim. Bir de su lariniza özellikle bakacağım güzel güzel 2.5 lt sularimizi icelimmm su gibi güzel olalimmmm
arke
Ellssa
Jou
@rockandroll
@bnnu
sibel_84
@Tutku44
Aslında evet hazırlıkta bir şey yok hazırlıktakiler de menü spor tartı paylaşıyor sadecee kendine yarışıyor takım etkilenmiyor. Amaaan neyse üç aylara girdik uzatmayalım
Tamamdır güncel listede hazırlığa eklerim.
Amin teşekkür ederim oğlan bir grip oldu hepimize bulaştırdı. Annem Ada çayı getirdi gelirken kendi elleriyle toplamışlar. Limonlu içiyoruz şimdi iyi geldi o biraz
Vallahii dalgınlığıma geldi o an yoksa birsey yoktu niye öyle ettiysem bianda şok oldumBen hazırlıkta bile değilim ben kafamı hangi taşlara vurayım dimi. Öyle kutufasilye misali menü paylasiyorum ortalarda. Jou
adaçayı da iyi geliyor, bir de karışık kış çayları... ben de geçen aylarda alıp koymuşum kış çayını. onun da içinde adaçayı da var. geçen ondan yaptım çok iyi geldi. bende de hafif bir kırgınlık var.Amin teşekkür ederim oğlan bir grip oldu hepimize bulaştırdı. Annem Ada çayı getirdi gelirken kendi elleriyle toplamışlar. Limonlu içiyoruz şimdi iyi geldi o biraz
Vallahii dalgınlığıma geldi o an yoksa birsey yoktu niye öyle ettiysem bianda şok oldum
Menü paylaşımını yapayım
Sahurda
Küçük bir çörek
1 bardak çay
İftar
Bir kepçe çorba
2servis kaşığı bezelye
1 servis kaşık bulgur pilavı
Ara öğün
1 bardak çay
1 avuç kuruyemiş
Suyu hesaplamadim.
Adım sayım 6700
P Purple58Boncuk2307
Ben de kurtulcam sandım şu simsiyahı gitmedi malesefTema renkleri sayfanın een altından degisebiliyor fırça gibi olan yerde. Ben yine mavi yaptım. İştah kapatan renk
Eskiden sarı da vardı onu kaldırmışlar artik
Çok geçmiş olsun canım04.01.2025
Kahvaltı 13.30
1 Buçuk dilim çavdar ekmeği, 1 tatlı kaşığı çikolata, 1 kk peynir, 5 yeşil zeytin, salatalık
Ara Öğün 16.00
Tuzlu kurabiye (2 adet), karahindibalı kahve, 3 hurma
Akşam Yemeği 19.00
1 kase mercimek çorbası, booolca marul salatası, 3-4 yk mantı yoğurtlu
2 lt su
Spor şimdilik yok dün geceden beri gribim, oğlum eşim hepimiz hasta olduk.
Ellssa bluegreeneyes P Purple58
Hoşbulduk canım. AminHosgeldin canim . Şifa olsun ve Allah kabul etsin
4.1.2025 Cumartesi
10.00
2 yumurtadan sucuklu yumurta
4 zeytin
3 dilim peynir
2 pişi
15.00
1 kase puding
18.30
8 parça sushi
Su: 2 lt
Spor: 14.016 adım
Ellssa bluegreeneyes Boncuk2307
Eki Görüntüle 3531517
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?