Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tamamdir kaptanım
Yok canim artık olmuyormuş farklı şehir olduğu için gitmeli riske girmek istemiyorum çocuklarla. o yüzden burada başka bir ortopedi doktora gidip sevk verebilirmi diye sorucam çok zor gerçekten.
İnşallah halledebilirsin canım

Buhaftaa kesinlikleee pazartrsi sabah ilk işim leslie elimde olsa spora incem cocukları kimseye bırakamıyorum

Öyle öylee canım ramazana ne kaldı

Teşekkürler günlük paylaşım yapmak benim için de iyi olur. Yakında diyet var diye bu sıra iyice abarttım maleseef
Seni de ekleyelim hazırlığa ama tartı resmi atmadın yarın sabah aç karnına nick ve tarihli olarak at hazırlığa kaydedeyim
Takımlar nasıl oluşuyor peki? Herkes bu grupta ama kendi aranızda ikiye bölünüyor gibi mi?
Cumartesi gündüz tartı bildirimlerini yapıyoruz. En çok kilo veren Kaptan oluyor. Mavi Kaptan da seçilip takımlar oluşturuluyor. Karşılıklı seçme yapılıyor

bugün mutfaktaki tabak dolaplarında düzenleme yaptım. zamanla çeşitli tabaklar, kaseler falan almıştım. en son birşeyler de aldım dedim artık ortaya çıkarayım. eskiyenleri ve artık pek kullanmadıklarımızı da ayırayım vereyim. çok güzel oldu. hem dolapları arındırdık hem de yenilendi. fazlalıkları çıkardık dolaplar rahatladı.
geçen aylarda küçük ve orta boy tencere ve tavalarda, çatal kaşık bıçak takımlarında yapmıştım aynı şeyi. çok iyi olmuştu. motivasyon oldu bana hem

Ben hazırlıkta bile değilim ben kafamı hangi taşlara vurayım dimi. Öyle kutufasilye misali menü paylasiyorum ortalarda . Jou

Amin teşekkür ederim oğlan bir grip oldu hepimize bulaştırdı. Annem Ada çayı getirdi gelirken kendi elleriyle toplamışlar. Limonlu içiyoruz şimdi iyi geldi o biraz
adaçayı da iyi geliyor, bir de karışık kış çayları... ben de geçen aylarda alıp koymuşum kış çayını. onun da içinde adaçayı da var. geçen ondan yaptım çok iyi geldi. bende de hafif bir kırgınlık var.

Vallahii dalgınlığıma geldi o an yoksa birsey yoktu niye öyle ettiysem bianda şok oldum

Bazen insanın dengesi bozuluyor canim . Yanlış anlama kuzum biz kadınlarda oluyor. Bende olmuyor diyen yalancı. Bende bazen çok yükseliyorum sonra kendi kendime kızıyorum ne saçma diye. İş , evlilik ,ev düzeni, çocuklar, kadın olmak vs toplumda özelliklede bizim toplumumuzda kadınların yükü çok fazla. Aynı anda birden çok şeyi düşünüp, planlayıp ,yapmak sorumluluğunu kendimize görev ediniyoruz. sonrada arada böyle elektriklenmeler oluyor. Erkeklerde böyle şeyler yok çünkü genişler

Menü paylaşımını yapayım
Sahurda
Küçük bir çörek
1 bardak çay
İftar
Bir kepçe çorba
2servis kaşığı bezelye
1 servis kaşık bulgur pilavı
Ara öğün
1 bardak çay
1 avuç kuruyemiş
Suyu hesaplamadim.
Adım sayım 6700
P Purple58 Boncuk2307

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-04-21-28-27-596_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 5

Hosgeldin canim . Şifa olsun ve Allah kabul etsin

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…