Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Online ben bir kere aldım ama çok sanki olmadı gibi geldi bana.

LİG SIRALAMASI

60'LAR LİGİKİLO70'LER LİGİ KİLO
Boncuk2307 62.30@Goklerce71.20
@Jasminium8463.05 Ellssa 71.90
@Lavinia_9864.80 sibel_84 73.70
@bnnu65.30 Tesnim1903 75.90
bluegreeneyes 66.80 Mthn83 76.60
rockandroll 68.70 Cicekbocekkaktus 76.80
Jou 69.40 -Murphy- 76.90
I Ilyusa 78.00
80' LER LİGİKİLO
@Tutku4484.70
arke 85.50
50'LER LİGİ KİLO
@malahit51.80
ALTIN LİG KİLO
P Purple58 104.80

Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (04.01.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda alfabetik sıraya göre yerleştirilmiştir.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim

Online ben bir kere aldım ama çok sanki olmadı gibi geldi bana.
Sanırım diyetisyenden diyetisyene değişiyor canm durum ben de son çalıştığım yüzyüze diyetisyenden memnun kalmamıştım sen bak sağlık durumuna göre nasıl içine sinecekse o şekilde ilerle belki senin orada da vardır yüzyüze elektriğin tutacağı biri o ikili elektrik de çok önemli

P Purple58 canım spor birinciliğini tebrik ederim, sonuç tabiki beni şaşırtmadı, harika gidiyorsun balım
Çok teşekkür ederim canım sayenizde motive oluyorum

Ellerine sağlık canım
P Purple58 tebrik ederim canım. Kırmızı takım kaptanısın. Mavi takım kaptanını seçer misin canım
Az dışarı çıkıcam görüşürüz kızlar
Yeni gördüm canlarım yapabilir miyim acaba inşallah yapabilirim o zaman mavi takım kaptanı rockandroll seçiyorum uygunsa

Aaaaa hoşgeldin tekrar iyiki geldin
Ayy teşekkür ederim
Ellerine sağlık canım
Haklısın canım ilk sefer için sevk gerekiyor. Kendin online alamıyorsun. İlk muayeneden sonra artık online randevu alabiliyorsun, takipli hasta olarak görünüyorsun.
Sağlık içinde olsakta bazı şeyler yuzeyel kalıyor. Yaşayan daha iyi biliyor
Ayy listede görünmek çok güzel
Ellerine sağlık

Eskiden gittiğimde gideyim canım ama cihaza girmeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…