• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçen hafta 76.7
Bu hafta 75.9
Fark 800 gr
Tebrik ederim canım💕
Ellerine sağlık boncuğumm 🎈🥰

bluegreeneyes bluegreeneyes canım kaptanımmm tebrikler güzel bir haftayı daha bitirdik sayende emeklerin için çok teşekkürler 😍🥰

arke arke kaptanımm seni de tebrik ediyorum güzel bir yarıştı ama zorlu da bir haftaydı hepimiz için, önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız inşallah 🙏🏻 😍
İnşallah canım gerçekten zor bir haftaydı ama sağlık olsun.
Ellssa Ellssa kaptanım ve spor kaptanım Boncuk2307 Boncuk2307 sizlere de çok teşekkür ederim iyiki varsınız🤍🤍🤍🌼🌼🌼
arke arke kaptanım seninle yarışmak da güzeldi 😔
Teşekkür ederim kaptanım, hislerimiz aynı 💕
Listeme ekleyeyim canm kitabı da 😘 sipariş verecem bu hafta kitap önerilerine açığım 🥰
Çok ekşimeyelim ama 🤣🤣🤣(klavye kurbanı olmuşum ayyy dikkat ediyorum ama 🤣)
Tavsiye özelden yazıyorum o zaman burda reklama girer 😘
Hahahahha asıl ben ilk mesajda klavye kurbanı olmuşum, sen de bana cevaben yazarken aynı şey olmuş. Ben de sandım ki benim ilk mesajimdaki ekşi lafına gönderme yapıyorsun 🤣🤣 ben de espiriyi devam ettireyim diyerek bilinçli şekilde ekşi yazdım. Oysa ki bizimle maytap geçen klavyeymiş 🤣🤣 biz adamakıllı eksi gelelim en iyisi 🤩
Kız nerdeyse beş kilo almışım. Benim işim var bu 70 lerle
Deme öyle, yakında kurtulacaksın canım 💕

Yok kız olur mu öyle şey her gün paylaştığını biliyorum senin teşekkür ederim onun için de ayrıca. :KK19:
Rica ederim kaptanım ne demek, hiçbirimizin emeği boşa gitmesin mutlaka yazmak lazım. Bu hafta spora da yine eskisi gibi asilacagim :KK60:

Tebrik ederim canım💕

Hahahahha asıl ben ilk mesajda klavye kurbanı olmuşum, sen de bana cevaben yazarken aynı şey olmuş. Ben de sandım ki benim ilk mesajimdaki ekşi lafına gönderme yapıyorsun 🤣🤣 ben de espiriyi devam ettireyim diyerek bilinçli şekilde ekşi yazdım. Oysa ki bizimle maytap geçen klavyeymiş 🤣🤣 biz adamakıllı eksi gelelim en iyisi 🤩

Hadi inşallah. Bir kere yapan ikincisini de yapar.

Çok teşekkür ederim canım sayenizde motive oluyorum 🤗

Yeni gördüm canlarım yapabilir miyim acaba inşallah yapabilirim 🤭 o zaman mavi takım kaptanı rockandroll rockandroll seçiyorum uygunsa
Harika yaparsın sen canım, hem takımına da +1 spor puanı getirirsin, heyecanla seçmeler başlasın diye bekliyorum.

Rica ederim kaptanım ne demek, hiçbirimizin emeği boşa gitmesin mutlaka yazmak lazım. Bu hafta spora da yine eskisi gibi asilacagim :KK60:
Harikasın bu hafta spor birinciliği gelir mi :KK19:
Bende kırgınım leenn gel dedim yorum yazmadın dönmedin hiç 🥲🥲 benim kalbim fesat değill:anne:
O an modum zaten düşüktü iyice bozuldu. Ben de kimse hakkında kötü düşünmedim düşünmem de sadece kırıldım işte söylenen şeylerden dolayı :21:

İzinden çıkayım canım. Hatta listelere ekle beni diyetisyene başlayacağım ya sıkıya alırım belki
İşte bu yaa 👏
Ayy teşekkür ederim 😍

Ellerine sağlık canım 😘

Sağlık içinde olsakta bazı şeyler yuzeyel kalıyor. Yaşayan daha iyi biliyor 👍

Ayy listede görünmek çok güzel 😍
Ellerine sağlık 😍
Evet canım yaşayınca her şeyin ustası oluyorsun.
Kuşum bir şey yok ki istersen motive konuşması yazarsın. Her gün cevap verirsin menülere takip istersen ben her gün atarım sana listeyi.
Sen bal mısın 🍯
Beni hazırlıga almayınnnnn🥵🥵🥵🥵🥵 Ellssa Ellssa
Nerdeydin sen kaç gündür önce onu açıkla 🤣🤣
Kırgınım ama küs değilim :ıslık:
Hadi öpüşüp sarılın 🥰 yaa ikinizi de çok seviyorum💕 bana dert oldu valla.
Harikasın bu hafta spor birinciliği gelir mi 
P Purple58 ve bluegreeneyes bluegreeneyes varken mi 🤣🤣 onları geçmek pek mümkün görünmüyor boncuğum 😍
O an modum zaten düşüktü iyice bozuldu. Ben de kimse hakkında kötü düşünmedim düşünmem de sadece kırıldım işte söylenen şeylerden dolayı :21:
Herkesin sıkıntılı bir anına denk geldi canım bence. Gel ben de öpeyim seni 😘
Mavi kaptanı olmak isteyen varsa biz aramayalım canımlar bir adım öne çıksın :KK19: :confused:
Bu iş yine bana kalmaz dimi boncuğum 🤣🤣

İşte bu yaa 👏

Evet canım yaşayınca her şeyin ustası oluyorsun.

Sen bal mısın 🍯

Nerdeydin sen kaç gündür önce onu açıkla 🤣🤣

Hadi öpüşüp sarılın 🥰 yaa ikinizi de çok seviyorum💕 bana dert oldu valla.

P Purple58 ve bluegreeneyes bluegreeneyes varken mi 🤣🤣 onları geçmek pek mümkün görünmüyor boncuğum 😍

Herkesin sıkıntılı bir anına denk geldi canım bence. Gel ben de öpeyim seni 😘

Bu iş yine bana kalmaz dimi boncuğum 🤣🤣
Valla sana kalırsa çok mutlu oluruz ama kaç haftadır sana iteliyoruz gibi oluyor :confused: şaka bir yana kaptanlık yapmak istemiyor kimse yaa
Bu arada ben de sana çooook kocamaan sarılıyorum. :KK19::KK19:

Eskiden gittiğimde gideyim canım ama cihaza girmeyeceğim.
O zaman bi dene bakalım duruma göre hareket edersin 😘
Tebrik ederim canım💕

Kesinlikle biz eksi olalım klavye bize ekşi demeye devam ediyor hain klavye 🤣🤣🤣

Valla sana kalırsa çok mutlu oluruz ama kaç haftadır sana iteliyoruz gibi oluyor :confused: şaka bir yana kaptanlık yapmak istemiyor kimse yaa
Bu arada ben de sana çooook kocamaan sarılıyorum. :KK19::KK19:
Kusum her zaman yardımcı olurum ben. Eğer yine lazim olursa yaparım dert değil. Yani bu hafta da iteleyebilirsiniz kimse çıkmazsa 🤣🤣

Back