Şimdi senle mi seccez
Masterfit 145.Etap Yarışmacı ListesiP Purple58 KIRMIZI TAKIM KAPTANI arke bluegreeneyes @bnnu Boncuk2307 @Cicekbocekkaktus Ellssa @Ilyusa Jasminium84 Jou @Lavinia_98
Güncelleme süresi bitmemiş Allahtan güncelledim şimdi.
Hahahahah ay çatlayacağım gülmekten bakalım ses seda çıkmazsa senden rica ederizKusum her zaman yardımcı olurum ben. Eğer yine lazim olursa yaparım dert değil. Yani bu hafta da iteleyebilirsiniz kimse çıkmazsa
Tamam kuzum yazarsınız bana. Ben şimdi çıkıyorum eşim çağırıyor biraz işimiz var. Eğer bana kalacak olursa siz seçimi yapın ben takımı gelince devralirim. Nasilsa herkes artı geldi, demek ki herkes kilo verecekHahahahah ay çatlayacağım gülmekten bakalım ses seda çıkmazsa senden rica ederiz
Olleeeyyyyİzinden çıkayım canım. Hatta listelere ekle beni diyetisyene başlayacağım ya sıkıya alırım belki
Sağlık olsun dediğin gibi kuzum, yeni bir hafta yeni bir başlangıç bizi bekliyor, no panicİnşallah canım gerçekten zor bir haftaydı ama sağlık olsun.
Kimse olmazsa ben de olabilirim canmHahahahah ay çatlayacağım gülmekten bakalım ses seda çıkmazsa senden rica ederiz
Çok da güzel olur vala, iki spor canavarı yarışırAslındabluegreeneyes benden sonra en çok oran sende kaptan olur musun bu hafta da rica etsek bak çok mağduruz, arke abladan kaç kez rica ettik . Noluuurr ??
Ben de aynı anda yazmışım canmAslındabluegreeneyes benden sonra en çok oran sende kaptan olur musun bu hafta da rica etsek bak çok mağduruz, arke abladan kaç kez rica ettik . Noluuurr ??
Harikasın valla hızır gibi yetiştin arke ablayı çok yorduk kaç haftadır zaten sn de yüksek orana sahipsin, hakkındır kaptanlık. Ben seçerim senin yerineKimse olmazsa ben de olabilirim canmarke kaptanım da bu hafta dinlenmiş olur ona üst üste çok yüklendik ama benim yerime seçimleri biri yaparsa memnun olurum misafir gelecekmiş hazırlığa giriştim
Aaa vallahi hiç o yönden düşünmemiştim mükemmel olacakÇok da güzel olur vala, iki spor canavarı yarışır
 çok mutlu olurum canmHarikasın valla hızır gibi yetiştin arke ablayı çok yorduk kaç haftadır zaten sn de yüksek orana sahipsin, hakkındır kaptanlık. Ben seçerim senin yerine
Ay heyecanlandım şimdi kuzum seçmeye baslayacaz fakat biz kayinvalidem deyiz birazdan kalkıyoruz eve geçince yapsak olur mu şimdi yazamıyorum cok
Benim misafir geliyor hazırlık yapıyorum yerimeAy heyecanlandım şimdi kuzum seçmeye baslayacaz fakat biz kayinvalidem deyiz birazdan kalkıyoruz eve geçince yapsak olur mu şimdi yazamıyorum cok
Tamam bekleriiz , hem belki bluegreeneyes kaptanım da o zamana bir müsaitlik bulur, bulamazsa ben ya da ellssa kaptanım seçeriz önemli değil.Ay heyecanlandım şimdi kuzum seçmeye baslayacaz fakat biz kayinvalidem deyiz birazdan kalkıyoruz eve geçince yapsak olur mu şimdi yazamıyorum cok
5Gün kaynanamda 3 gün evimde ama iş vardı camaşır vardı csrt curk vardıİşte bu yaa
Evet canım yaşayınca her şeyin ustası oluyorsun.
Sen bal mısın
Nerdeydin sen kaç gündür önce onu açıkla
Hadi öpüşüp sarılınyaa ikinizi de çok seviyorum bana dert oldu valla.
P Purple58 vebluegreeneyes varken mi onları geçmek pek mümkün görünmüyor boncuğum
Herkesin sıkıntılı bir anına denk geldi canım bence. Gel ben de öpeyim seni
Bu iş yine bana kalmaz dimi boncuğum
Vallahii oanki manyaklığıma geldii halbuki hazırlıkta birsey yokHarikasın bu hafta spor birinciliği gelir mi
O an modum zaten düşüktü iyice bozuldu. Ben de kimse hakkında kötü düşünmedim düşünmem de sadece kırıldım işte söylenen şeylerden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?