Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hahahahah ay çatlayacağım gülmekten bakalım ses seda çıkmazsa senden rica ederiz
Tamam kuzum yazarsınız bana. Ben şimdi çıkıyorum eşim çağırıyor biraz işimiz var. Eğer bana kalacak olursa siz seçimi yapın ben takımı gelince devralirim. Nasilsa herkes artı geldi, demek ki herkes kilo verecek

Hahahahah ay çatlayacağım gülmekten bakalım ses seda çıkmazsa senden rica ederiz
Kimse olmazsa ben de olabilirim canm arke kaptanım da bu hafta dinlenmiş olur ona üst üste çok yüklendik ama benim yerime seçimleri biri yaparsa memnun olurum misafir gelecekmiş hazırlığa giriştim

Kimse olmazsa ben de olabilirim canm arke kaptanım da bu hafta dinlenmiş olur ona üst üste çok yüklendik ama benim yerime seçimleri biri yaparsa memnun olurum misafir gelecekmiş hazırlığa giriştim
Harikasın valla hızır gibi yetiştin arke ablayı çok yorduk kaç haftadır zaten sn de yüksek orana sahipsin, hakkındır kaptanlık. Ben seçerim senin yerine

Ay heyecanlandım şimdi kuzum seçmeye baslayacaz fakat biz kayinvalidem deyiz birazdan kalkıyoruz eve geçince yapsak olur mu şimdi yazamıyorum cok
Tamam bekleriiz , hem belki bluegreeneyes kaptanım da o zamana bir müsaitlik bulur, bulamazsa ben ya da ellssa kaptanım seçeriz önemli değil.

5Gün kaynanamda 3 gün evimde ama iş vardı camaşır vardı csrt curk vardı

Vallahii oanki manyaklığıma geldii halbuki hazırlıkta birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…