Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellerine sağlık canım
P Purple58 tebrik ederim canım. Kırmızı takım kaptanısın. Mavi takım kaptanını seçer misin canım
Az dışarı çıkıcam görüşürüz kızlar

Tebrikler kaptanim
Teşekkür ederim canm
Günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım,

Geçen hafta:65.1
Bugün: 65.3
Fark:+200 gr
Yüzde: -0.307
Eki Görüntüle 3531204
arke Ellssa
Bu hafta menü ve spora dikkat edersek toparlarız canm
Afiyet olsun kaptanım ben de kitabı yazmayı unuttum bu hafta çok fazla okuyamadım
Tebrikler kaptanım

Harikasın

Oh çok şükür sonunda
Teşekkür ederim canm
Eki Görüntüle 3531207
Geçen Cumartesi 70,9
Bugün 71,9
Fark -1 kilo

1 haftadır evde olunca sonucu çok acı oldu maalesef. Haftaya telafi edicem kendime söz verdim

bluegreeneyes Boncuk2307
Kaptanım bu hafta daha dikkatli olmalıyız
Canm genel olarak vardı bi motivasyon eksikliği ama toparlanma zamanı bundan sonra dikkat etmeliyiz
76.6 kg di geçen
şşimdi76.9
+300 gr bu hafta izniniz istiyorum doktor işlerim var alabilirsem randevu diyestisyene de gideceğim

arke Ellssa
Canm menü paylaşabilirsen ayrılma yoksa artı daha da yukarıya çikiyor maalesef
Teşekkür ederim canm
Haftaya ekşi gelenler listesinde seni de görmek isterim
Menulerimi gördünüz kaptanım ama nasıl olduysa sadece 100 Gr gitmiş galiba direnç kiloya geldim çünkü en son 9 ay önce 63 gördüm .
-100 Gr
64.800
arke
Ellssa
Boncuk2307
Canm direnç kilo olabilir sen sakın bozma
Artık daha düzenli ilerleme zamanı canm artı üstüne eklemeyelim daha fazla
Canm sen hamurişi yapmayı biraz azaltsan çok iyi olacak yoksa ibre yukarı çikiyor maalesef
Eki Görüntüle 3531236
Kilo bildirimi
Geçen hafta 83.9
Bugün 85.5
Fark +1.6 kg
Ellssa Boncuk2307
Kaptanım haftaya orda eksili haneler isteriz
Tekrar başlangıcın hayırlı olsun canm
Geçen cumartesi : 62.90
Bugün : 62.30
-600 gr
Ellssa arke bluegreeneyes
Tebrikler canm
Canım uğraşıp uğraşıp gram gram vermkte insanı yoruyor. Bir hafta sonra kontrolüm var. Bakalım ne çıkacak değerlerim. Ona göre olmazsa bir uzmanla başlayayım dedim. Yoksa tek başıma olmayacak.
Destek gerçekten çok iyi oluyor sen değerlerine göre bak diyetisyen tavsiyesi istersen yazabilirim,
Ellerine sağlık canm
P Purple58 seni de ayrıca tebrik ederim canm
Günaydın kizlar
Geçen hafta:70.8
Bugün:71.2
Fark +400 Gr. arke Ellssa Boncuk2307 canlar ödem mi oldu ne oldu anlamadım Eki Görüntüle 3531247
Çok fazla sayılmaz canm haftaya eksi gelir
Grupça toparlama zamanı ilan ediyorum bu hafta böyle geçmesin artıları gördükçe üzülüyorum
Kızlar günaydın
Gelemedim 2 gündür şimdi de sabah tartıldıktan sonra uyuyakalmışım. Beklediğim bi sonuçtu
Geçen cts:50.1 kg
Bugün:51.8 kg
Fark:+1.7kg

Ellssa
Boncuk2307
Beklediğin sonuçsa nasıl eksiye döneceğini de biliyorsun canm daha dikkatli oluruz bu hafta
Geçen hafta 76.7
Bu hafta 75.9
Fark 800 gr
Tebrik ederim canm

Ellerine emeklerine sağlık

yada o zaman beni hazırlığa alır mısınız arke Ellssa

Ellerine sağlık boncuğumm

bluegreeneyes canım kaptanımmm tebrikler güzel bir haftayı daha bitirdik sayende emeklerin için çok teşekkürler

arke kaptanımm seni de tebrik ediyorum güzel bir yarıştı ama zorlu da bir haftaydı hepimiz için, önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız inşallah

Ben de teşekkür ederim kaptanım önemli olan birbirimizi motive edebilmek senin de emeklerin çok fazla

Hayırlısıyla canım

Sağol canımm insallahh eklemeyecemmm

Eline sağlık kaptanım sondan birinci olmuşum

Kırmızı takım üyeleri çabalarınız için teşekkür ederim, maalesef güzel bir hafta olmadı canımız sağolsun ama bu hafta herkesin toparlanması lazım.

bluegreeneyes kaptanim seni ve tüm takımını kutlarım

Afiyet olsun kaptanım ben de kitabı yazmayı unuttum bu hafta çok fazla okuyamadım 
Benim elimde kitabım yoktu canım, sonra da çantama koymayı unuttum, genellikle yolda okuyorum. Dün acısını çıkardım biraz. Bu kitap da güzel başladı, aklinda bulunsun istersen.
Haftaya ekşi gelenler listesinde seni de görmek isterim 
İnşallah ekşi geleceğim canım
Kaptanım haftaya orda eksili haneler isteriz
İnşallah öyle olacak canım
Destek gerçekten çok iyi oluyor sen değerlerine göre bak diyetisyen tavsiyesi istersen yazabilirim,
Ben de tavsiye isterim canım

Sağlık olsun canm önümüzdeki maçlara bakacaz artık
Teşekkür ederim

Listeme ekleyeyim canm kitabı da sipariş verecem bu hafta kitap önerilerine açığım
Çok ekşimeyelim ama (klavye kurbanı olmuşum ayyy dikkat ediyorum ama )
Tavsiye özelden yazıyorum o zaman burda reklama girer

Kız nerdeyse beş kilo almışım. Benim işim var bu 70 lerle
Gel bak kilo veremem diyorsan hazırlık grubunda ol
Geleyim canım. Şimdi eşimle de konuştuk salı basliyorum yine diyetisyene. Yoksa gidişat iyi degil
Online işe yarıyor mu canım.
Moralin bozulmasın önce sağlık kilo nasılsa gider
Evet önce sağlık sonrasında gider herhalde zaten diyorum.

Yüzyüzeden çok daha iyi geldi canm bana benim burdaki yüzyüze biraz beklentimi karşılamadı online hem listelerim dolu hem de istediklerimi ekliyor yediklerimi takip ediyor yazdığım zaman mümkün olduğunca tez dönüş sağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…