Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa hayırlı olsunn canım istiyorsanız çok güzel ha 1 ay sonra ha 1 ay önce ne güzel bekletmemis sizi gelmiş hemen bak Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin yeni yıla güzel giriyorsun

Aslında sevinmem lazım ,mantık olarak istiyorduk hatta zamanlama falan da uygun gibi ama ne bileyim işte anlamadım çok şükür maddi manevi bir engel yok
Kuzumm o zaman hayırlı olsunn, madem istiyorsunuz çok sevindim sizin adınıza

ilk yazdığında acaba istemiyor muydu da böyle üzüldü diye düşünüp birşey yazamamıştım

Kaptanim regl ödemim vardı o gitti cumartesi srti çıkmıştım ama gitmiş çok şükür

Teşekkür ederim

Günaydınn Kızlarrr
Cts: 50.1kg
Bugün: 50.4kg
Fark:+400 gr

Ellssa
Boncuk2307
Cumartesiye gider merak etme
Afiyet olsun.
Erkenden uyumak çok güzeel leptinin bol olsun
Afiyet olsun canım ohh mis ne güzel dinlenmissin bide ben uyusam

Canım belki de dediği gibi sen sık yiyerek veriyorsundur kilo yu olabilir
Ah ben de istiyorum uyuyamıyorum
Belki de bu hafta öyle denim
30.12.2024 Pazartesi

14.30
6 yk tavuklu pilav
1 kase salata
1 kase yoğurt
3 hurma
1 avuç fıstık

Su: 3 lt
Spor: 12.668 adım

Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes

Eki Görüntüle 3529201
Bendensin
Ben de dün tek öğün yapmıştım
Cips ödem yapar uzak dur kilo verme sürecinde
Bildirimimi yapayım
Cuma 65.1
Bugün 64.6
Fark -500 gr

Ellssa arke
Yeni yıla 64lerle girmek bana umut verdi
:)
Tebrikler
Regl ve stres şişkinliği seninkisi
Aslında sevinmem lazım ,mantık olarak istiyorduk hatta zamanlama falan da uygun gibi ama ne bileyim işte anlamadım çok şükür maddi manevi bir engel yok
E daha neden mutlu olmuyrsun. Güzel düşün güzel olsun

Canım tekrar çok geçmiş olsun. İnşallah ailenin yanında olmak sana iyi gelecek ve çok kısa sürede toparlanacaksın. Bu süreçte sadece iyi ve sağlıklı olmaya odaklan, kilo konusunu çok kafana takma ama sağlıksız da beslenmemeye dikkat et sadece. Dualarımız seninle, yakında çok iyi bir şekilde dönmeni bekliyoruz.

30 Aralık Pazartesi menüsü
Yoldaydım tek öğün yaptım.

15.30 tek öğün
Yarım porsiyon kuzu tandır, 2 kaşık pirinç pilavı, birkaç parça patates, salata, yoğurt, 2 ince dilim ekmek.

16.30 ara (yolda arabada)
Kahve ve çikolatalı gofret (gofrik marka).

Su ölçemedim.
Spor var sonra atacağım. Genel olarak kötü bir gündü maalesef. Tek öğün olsa da sağlıklı olmadı.

Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes

Yaa hayırlı olsunn canım istiyorsanız çok güzel ha 1 ay sonra ha 1 ay önce ne güzel bekletmemis sizi gelmiş hemen bak Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin yeni yıla güzel giriyorsun
Çok teşekkür ederim canım, mesajlarınız biraz kendime getirdi beni, kendimi de anlamıyorum aslında , Allah'ım isteyen herkese versin aratmasın kimseyi, kısımdaki heycanm yok açıkçası belki ikinci diyedir belki o kadar bebek odaklı değilim diyedir bilmiyorum...hayırlısıyla doğsun inşallah
Kuzumm o zaman hayırlı olsunn, madem istiyorsunuz çok sevindim sizin adınıza

ilk yazdığında acaba istemiyor muydu da böyle üzüldü diye düşünüp birşey yazamamıştım
Çok teşekkür ederim canım, diyorum ya eşim de şaşkın neden üzgünsün diye ama ben de anlamadım, sonuçta ikinci çocuk ve kizm buyudu baya, kızım da çok istiyordu sanirm bu kadar erken olması beni şok etti...çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Çok haklisn canım, sanirm hamilelige odaklanmadigm için şoktayım şuan, Allah hayırlısını versin inşallah

Sen böyle yazınca gofrik reklamı aklıma geldi

Öptüm bile kaptanım

Hayırlı olsun canım Allah'ım sağlıkla kuçağına almayı nasip etsin

Afiyet olsun canım, maalesef iyi bir gün olmamış. İnşallah diğer menülerin daha iyi olmuştur.
afiyet olsun canım, basmati diyet için daha uygun biliyorum ama yine de porsiyonu azaltman senin için çok daha iyi olur.
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş, su biraz az kalmış.
Öncelikle geçmiş olsun canım, inşallah bugüne kadar tamamen iyileşmiştir.

Afiyet olsun, menün çok güzel olmuş.
Bana da şişiriyordu. A grubuna yaramıyormuş meğer

Boncuk ve göklerce paylaştı ya menü
Pazar günü için hatırlatmaydı kaptanım, henüz yazmamışlardı ama yazmak için gecikmemişlerdi.
Afiyet olsun kaptanım, karbonhidratlı bir gün olmuş ama senin sayılmayan adımlarla erimiştir sanırım.
Afiyet olsun canım suyun çok az kalmış.
Afiyet olsun canım çok güzel menü.
Öğlen tam bir sabatoj olmuş canım akşam yemeyince dengelenmiştir inşallah.
30 Aralık PZRT
Saat 13.00
Karahindibalı kahve , 4 hurma
Akşam yemeği 19.00
1 p Sebzeli mantarlı makarna, zeytinyağlı ekşili brokoli
2 lt su
Ellssa arke bluegreeneyes
Sporu en son atarım.
Afiyet olsun canım tek öğün seni zorlamıyor mu.
Haklısın canım akşam iyi olmamış, bazen böyle dengesiz olabiliyor yapacak bir şey yok.
Afiyet olsun rakibem, güzel menü, akşamki börek olmasaymış harikaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…