- 21 Ağustos 2023
- 312
- 1.342
- 33
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canım Turşu ödem yapar. Bu hafta bol su içerizTartı beni üzdü bu hafta, halbuki cok umutluydum. Dun yedigim tursu acaba odem mi yapti bugun kalori saymaya basliyorum
Bu da iyidir diyelim o zamanselam kızlar artı geleceğimi düşünüyordum ama aynı geldim
Balık beni şişirir belki senide şişiriyordur.tartı öncesi yememem gerekiyo mesela mangal balık et protein ağırlıklı akşam yemekleri ertesi gün artı 500 yapar bendeTartı beni üzdü bu hafta, halbuki cok umutluydum. Dun yedigim tursu acaba odem mi yapti bugun kalori saymaya basliyorum
Afiyet olsun ahucum3 Ocak menüsü
İftar
Pırasa
Tek lahmacun
Fırında peynirli makarna
Valla tatlıda yedim
Regl iştahı var üzerimde
2 Ocak menüsü ( hep dışardaydım şehir dışına git gel yaptım )
Öğlen 1/2 karşık kebap
Akşam
Yoğurt çorba
1/2 dürüm döner
1 Ocak menüsü
Sabah
2 yumurta
Patates kızartması
Peynir
Zeytin
Ekmek
Akşam
Çiğ köfte evde yaptılar görümcemler
Ayran
Kıvırcık
1/2 lavaş
Yazmaya yüzüm yoktu bu menüleri haftaya evdeyim inşallah yılbaşı düzenimi bozdu tüm cezalarımıda yaparım inşallah
Evet artık diyecek başka bir şey yok ne yapalımBu da iyidir diyelim o zaman
Tamamdır inşallah bugün bir spor cezamdan yaptımAfiyet olsun ahucum
2 uyarımız var. Menüleri egzersizleri zamanlı göndermeye özen gösterelim
"Yeni Yılda Yeni Bir Ben " başlığı aklıma geldiTopiğe yeni başlık düşünüyorum önerilere açığım
Hayırlı geceler ️
Şimdi Uyarı alınan cezaların egzersizini beklemiyorum canım. Bu hafta + gelme cezamız da var ona saydım bunu kaldı 2Tamamdır inşallah bugün bir spor cezamdan yaptım
Aa ne güzelmiş yapalım bunu"Yeni Yılda Yeni Bir Ben " başlığı aklıma geldi
Bu arada siteye ne olmuş sahiden Chocolita , ekran simsiyah olmuş, bazı kullanıcı isimleri de okunmuyor siyah arka fondan
Çok teşekkür ederim ,forum seçeneklerinden rengi beyaza çevirdim yardımın sayesinde.Aa ne güzelmiş yapalım bunu
Sen ne zaman dönüyorsun delfikom
Bu arada ben forum seçeneklerinden rengi beyaza çevirdim siz de öyle yapabilirsiniz
Tema varyasyonu Light olacak