Yaa hayırlı olsunn canım istiyorsanız çok güzel ha 1 ay sonra ha 1 ay önce ne güzel bekletmemis sizi gelmiş hemen bak Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin yeni yıla güzel giriyorsunGünaydın kizlar moralim bozuk açıkçası ne düşüneceğimi bilmiyorum, gebelik testi yaptım pozitif çıktı bu ay ilk kez korunmayı bırakmıştık, ben kolay hamile kalmam normalde o yüzden beklemiyordum çok şaşkınım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu Ellssa ile MasterFit
- Konu Sahibi Ellssa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adım yarışı diyet kilo verme masterfit we can do it zayıflama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kuzumm o zaman hayırlı olsunn, madem istiyorsunuz çok sevindim sizin adınızaAslında sevinmem lazım ,mantık olarak istiyorduk hatta zamanlama falan da uygun gibi ama ne bileyim işte anlamadım çok şükür maddi manevi bir engel yok
ilk yazdığında acaba istemiyor muydu da böyle üzüldü diye düşünüp birşey yazamamıştım
Kaptanim regl ödemim vardı o gitti cumartesi srti çıkmıştım ama gitmiş çok şükürBen kendime yapıyorum zaten çok haklısın. Oyüzden kabızım ondan da fazla çıkıyorum belkide
Çok iyi yapmışsın. Hem erken hem daha sağlıklı
Afiyet olsun kaptanım
Günaydın
Tabiki yazıcaz
Günaydın Minik bızdırığı öp yerime
Günaydın
Hay maşallah 2 günde 1 kilo
Cumartesiye gider merak etme canım
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Ben kendime yapıyorum zaten çok haklısın. Oyüzden kabızım ondan da fazla çıkıyorum belkide
Afiyet olsun kaptanım
Günaydın
Tabiki yazıcaz
Günaydın
Cumartesiye gider merak etme
Afiyet olsun.Günaydın kızlar dünkü menümü yazayım
İnanmayacaksınız ama hastalık yorgunluk derken 20 de uyudum ben .
Pazartesi
Sabah10 civarı
1 mozarellalı tost
1 yumurta
7 zeytin
Ara 13 civarı
1 mandalina
Akşam 19.15
1 kase buğdaylı yoğurt çorbası
1 adet etli biber dolma
(Koca tencerede 2 yk kadar pirinç var tutsun diye koydum gerisi sadece et)
Su:2 lt
Adım:evin içinde 3.000
Ellssa
arke
Erkenden uyumak çok güzeel leptinin bol olsun
Ah ben de istiyorum uyuyamıyorumAfiyet olsun canım ohh mis ne güzel dinlenmissin bide ben uyusam
Canım belki de dediği gibi sen sık yiyerek veriyorsundur kilo yu olabilir
Belki de bu hafta öyle denim
Bendensin30.12.2024 Pazartesi
14.30
6 yk tavuklu pilav
1 kase salata
1 kase yoğurt
3 hurma
1 avuç fıstık
Su: 3 lt
Spor: 12.668 adım
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Eki Görüntüle 3529201
Ben de dün tek öğün yapmıştım
Cips ödem yapar uzak dur kilo verme sürecindeCumartesi:67.8 kg
Bugün:68 kg +200
(Bi kaç gündür tuvalete çıkamıyorum )
30 aralık menüm:
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Peynir 1 dilim
Zeytin 6 tane
Tahin pekmez 1 kaşık
Aralarda kestane 2 tane, kabuklu fıstık 1 avuç,
Cips bir avuç
Akşam: 5 tane köfte, 1 dilim ekmek, 2 kaşık yoğurt
2lt su
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Tebrikler
Regl ve stres şişkinliği seninkisigeçen cumartesi: 63,30
bugün: 64,10
Fark: +800 gr
yüzde: -1,26
kaptanım reglim gecikti ona yoruyorum çünkü sporumu da yapıyorum menülerim de fena değil bence
zaten geciktikçe gerim gerim geriliyorum bir an önce gelseydi de rahatlasaydım
Ellssa bluegreeneyes
E daha neden mutlu olmuyrsun. Güzel düşün güzel olsunAslında sevinmem lazım ,mantık olarak istiyorduk hatta zamanlama falan da uygun gibi ama ne bileyim işte anlamadım çok şükür maddi manevi bir engel yok
bu haftayı hep böyle geçirmeyi planlıyorum kaptanımBendensin
muhtemelen öyle ama bir inseydiRegl ve stres şişkinliği seninkisi
5 litrelik su bidonunu doldurup tart bakalım canım, ne kadar fazla çıkacak görürsün.evet onu alıyordum da şuan gerçekten kaç kilo olduğumu merak ettim ama :)
Canım tekrar çok geçmiş olsun. İnşallah ailenin yanında olmak sana iyi gelecek ve çok kısa sürede toparlanacaksın. Bu süreçte sadece iyi ve sağlıklı olmaya odaklan, kilo konusunu çok kafana takma ama sağlıksız da beslenmemeye dikkat et sadece. Dualarımız seninle, yakında çok iyi bir şekilde dönmeni bekliyoruz.Kızlar iyi aksamlar yazamıyorum çok .anneme geçtim burda internet yok eşimden paylaştım internet. 10 15 gün buralardayım biraz dinlenmek istiyorum bütün vücudum ağrıyor ceset gibiyim. Kan tahlilleri kötü çıktı. Insilün direncim, kanda insülin değerlerim çok çok yüksek doktor çok alevli bir seviyede dedi. d vitamini ,b12 demir vs takviye kullanmama rağmen çok çok düşük doktorda anlamadı . Halsizlik vs ondanmis. Ayrıca ramatoit artrit için daha teçhizatlı bir hastaneye sevk etti. İlaçlarımı değiştirdi. Bu değerler ile kilo vermen imkansız vucuttaki ödem vs gider ancak dedi.öncelikle depoları doldurmanız lazım dedi doktor. Annemle babam sürekli birseyler yedirmeye çalışıyorlar burda tartı yok inşallah eski kiloma dönmem . Sürekli uyuyorum , resmen vücudumu tasiyamiyorum bilmiyorum inşallah ilaçlar toparlar hemen. Hepinizi öpüyorum. Yeni yıl hepimize sağlık ve mutluluk getirsin.
30 Aralık Pazartesi menüsü
Yoldaydım tek öğün yaptım.
15.30 tek öğün
Yarım porsiyon kuzu tandır, 2 kaşık pirinç pilavı, birkaç parça patates, salata, yoğurt, 2 ince dilim ekmek.
16.30 ara (yolda arabada)
Kahve ve çikolatalı gofret (gofrik marka).
Su ölçemedim.
Spor var sonra atacağım. Genel olarak kötü bir gündü maalesef. Tek öğün olsa da sağlıklı olmadı.
15.30 tek öğün
Yarım porsiyon kuzu tandır, 2 kaşık pirinç pilavı, birkaç parça patates, salata, yoğurt, 2 ince dilim ekmek.
Su ölçemedim.
Spor var sonra atacağım. Genel olarak kötü bir gündü maalesef. Tek öğün olsa da sağlıklı olmadı.
Çok teşekkür ederim canım, mesajlarınız biraz kendime getirdi beni, kendimi de anlamıyorum aslında , Allah'ım isteyen herkese versin aratmasın kimseyi, kısımdaki heycanm yok açıkçası belki ikinci diyedir belki o kadar bebek odaklı değilim diyedir bilmiyorum...hayırlısıyla doğsun inşallahYaa hayırlı olsunn canım istiyorsanız çok güzel ha 1 ay sonra ha 1 ay önce ne güzel bekletmemis sizi gelmiş hemen bak Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin yeni yıla güzel giriyorsun
Çok teşekkür ederim canım, diyorum ya eşim de şaşkın neden üzgünsün diye ama ben de anlamadım, sonuçta ikinci çocuk ve kizm buyudu baya, kızım da çok istiyordu sanirm bu kadar erken olması beni şok etti...çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinKuzumm o zaman hayırlı olsunn, madem istiyorsunuz çok sevindim sizin adınıza
ilk yazdığında acaba istemiyor muydu da böyle üzüldü diye düşünüp birşey yazamamıştım
Çok haklisn canım, sanirm hamilelige odaklanmadigm için şoktayım şuan, Allah hayırlısını versin inşallahCumartesiye gider merak etme
Afiyet olsun.
Erkenden uyumak çok güzeel leptinin bol olsun
Ah ben de istiyorum uyuyamıyorum
Belki de bu hafta öyle denim
Bendensin
Cips ödem yapar uzak dur kilo verme sürecinde
Tebrikler
Regl ve stres şişkinliği seninkisi
E daha neden mutlu olmuyrsun. Güzel düşün güzel olsun
Sen böyle yazınca gofrik reklamı aklıma geldi30 Aralık Pazartesi menüsü
15.30 tek öğün
Su ölçemedim.
Öptüm bile kaptanımAfiyet olsun
Ben kendime yapıyorum zaten çok haklısın. Oyüzden kabızım ondan da fazla çıkıyorum belkide
Afiyet olsun kaptanım
Günaydın
Tabiki yazıcaz
Günaydın
Hayırlı olsun canım Allah'ım sağlıkla kuçağına almayı nasip etsinGünaydın kizlar moralim bozuk açıkçası ne düşüneceğimi bilmiyorum, gebelik testi yaptım pozitif çıktı bu ay ilk kez korunmayı bırakmıştık, ben kolay hamile kalmam normalde o yüzden beklemiyordum çok şaşkınım
Kendimi 50’ye o kadar odaklamışım ki 400gr koymuşum. +300 olacak
Afiyet olsun canım, maalesef iyi bir gün olmamış. İnşallah diğer menülerin daha iyi olmuştur.
afiyet olsun canım, basmati diyet için daha uygun biliyorum ama yine de porsiyonu azaltman senin için çok daha iyi olur.Eline sağlık başlangıcım 68.8 , tekrar revize ettiğinde görmek motive ederdi
Çok teşekkür ediyorum
Oğlumu şimdi yatırdım bugün daha iyidik
Hemen menümü yazayım ben de dinleneyim
Sabah:
10 civarı
1 h yumurta
1 adet ince wasa üzerine kaymak bal
Ara 12 civarı
1 muz
1 mandalina
Akşam 17.30 civarı
1 p kuşbaşı et sote
1 p basmati pilavı
Su:2 lt
Adım: 5000
Ellssa arke
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş, su biraz az kalmış.Unutmadımm
Ellssa Jasminium84
Kahvaltı 11.00
2 yumurtalı Menemen
Zeytin
Salatalık
Dil peyniri
Siyah çay
15.00
Tarçınlı türk kahve
17.30
Domates biber salça sosunda dilim et (6 tane)
Çoban salata
2 dilim.buğday
1.5 litre su
Regl oldumm salı günü tartım.belli artık
Öncelikle geçmiş olsun canım, inşallah bugüne kadar tamamen iyileşmiştir.Menümü yazıp kaçacağım sporu en son atacağım. Sabahtan beri oğlum istifra edip duruyor ne yese çıkardı biraz daha iyi şimdilik ama bütün gün onunla ilgilndim pek uğrayamadım.
Kahvaltı 13.00
1 dilim karabuğday çavdar ekmeği, patatesli mantarlı omlet, 1 kk peynir, 5 yeşil zeytin, salatalık domates
Akşam Yemeği 19.00
1 kase sulu köfte, bol salata
2 lt yi geçik su
Ellssa arke bluegreeneyes
Afiyet olsun, menün çok güzel olmuş.
Pazar günü için hatırlatmaydı kaptanım, henüz yazmamışlardı ama yazmak için gecikmemişlerdi.Bana da şişiriyordu. A grubuna yaramıyormuş meğer
Boncuk ve göklerce paylaştı ya menü
Afiyet olsun kaptanım, karbonhidratlı bir gün olmuş ama senin sayılmayan adımlarla erimiştir sanırım.29 aralık menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
11.00 1,5 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 8 zeytin, 1 dilim ekmek, domates
15.00 6 kaşık nohutlu salata
16.45 6 kaşık kısır, 1 dilim mısır ekmeği, türlü
20.00 4 kaşık nar 1 maden suyu
3 litre su 5945 sayılan adım(sayılmayanı tahmin edin geçen haftadan) tarih döndü 6 bin olamadı
Ellssa Boncuk2307 arke
Eki Görüntüle 3528520
Afiyet olsun canım suyun çok az kalmış.29.12.24
09.00
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir,7 zeytin, 1 çk reçel, 1 dilim ekmek, 1 çk tereyağı
15.00 sade kahve, azcik kizimn dogum günü pastasından ( yememistm daha önce )
17.00 biraz nar
19.30
1 dilim ekmek, 1 dilim peynir,zeytin, az bal çay ile yemek yoktu böyle birşey yedim
Şu:1.5 lt. Ellssa arke Boncuk2307
Afiyet olsun canım çok güzel menü.Menumu yazayım günü kapattım
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates biber yeşillik
1 ck bal
Ara 1 avuç fıstık biraz kuru armut
Akşam
Kavrulmuş yesil fasulye kurusu ve yoğurt
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 arke
Öğlen tam bir sabatoj olmuş canım akşam yemeyince dengelenmiştir inşallah.
Afiyet olsun canım tek öğün seni zorlamıyor mu.30 Aralık PZRT
Saat 13.00
Karahindibalı kahve , 4 hurma
Akşam yemeği 19.00
1 p Sebzeli mantarlı makarna, zeytinyağlı ekşili brokoli
2 lt su
Ellssa arke bluegreeneyes
Sporu en son atarım.
Haklısın canım akşam iyi olmamış, bazen böyle dengesiz olabiliyor yapacak bir şey yok.30.12.24
12.30
2 shaanda yumurta,1 dilim peynir,2 dilim ekmek, 1 çk pekmez, 1 çk tereyağı
14.30
Sade kahve, 2 kare bitter
17.00
2 sıkım çiğ köfte,yoğurt, 3 YK makarna ( çok saçma oldu menü ama AVM de yemek istemedim o yüzden evdekilerden atistirip çıktım )
Şu:2 lt Ellssa arke Boncuk2307
Afiyet olsun rakibem, güzel menü, akşamki börek olmasaymış harikaymış.30 Aralık menü
08.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
11.30 1 yumurta biber dereotu ve keten tohumlu omlet, 10 zeytin, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek olacak kadar patates, roka turp
15.00 yoğurtlu tavuklu salata
19.00 2 kepçe çorba, fırında karnabahar brokoli havuç biber üzerine 2 kaşık yoğurt, 1 dilim ıspanaklı börek
20.30 1 muz üzerine 1 tk tahin ve kakao
3 litre su spor yok emzirmeye devam
Ellssa Boncuk2307 arke