• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar dünkü menümü yazayım
İnanmayacaksınız ama hastalık yorgunluk derken 20 de uyudum ben .

Pazartesi
Sabah10 civarı
1 mozarellalı tost
1 yumurta
7 zeytin

Ara 13 civarı
1 mandalina

Akşam 19.15
1 kase buğdaylı yoğurt çorbası
1 adet etli biber dolma
(Koca tencerede 2 yk kadar pirinç var tutsun diye koydum gerisi sadece et)

Su:2 lt
Adım:evin içinde 3.000
Ellssa Ellssa
arke arke
Afiyet olsun canım güzel menü.
Hastalık için de geçmiş olsun, erken yatıp dinlenmişsindir inşallah.

bu haftayı hep böyle geçirmeyi planlıyorum kaptanım :KK200:
Güzel olur dimi
muhtemelen öyle ama bir inseydi :KK23:
İner iner merak etme
Cts 76.0
Bugun 76.9
+900 malesef
@LenaG canım nasılsın, uğramıyorsun galiba. Yavrunun sağlık durumu nasıl (umarım kişileri karıştırmıyorumdur).
30 Aralık Pazartesi menüsü
Yoldaydım tek öğün yaptım.

15.30 tek öğün
Yarım porsiyon kuzu tandır, 2 kaşık pirinç pilavı, birkaç parça patates, salata, yoğurt, 2 ince dilim ekmek.

16.30 ara (yolda arabada)
Kahve ve çikolatalı gofret (gofrik marka).

Su ölçemedim.
Spor var sonra atacağım. Genel olarak kötü bir gündü maalesef. Tek öğün olsa da sağlıklı olmadı.

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 @bluegreeneyes
Sen biliyosun zaten telafi edersin merak etme
Çok teşekkür ederim canım, mesajlarınız biraz kendime getirdi beni, kendimi de anlamıyorum aslında , Allah'ım isteyen herkese versin aratmasın kimseyi, kısımdaki heycanm yok açıkçası belki ikinci diyedir belki o kadar bebek odaklı değilim diyedir bilmiyorum...hayırlısıyla doğsun inşallah ❤️

Çok teşekkür ederim canım, diyorum ya eşim de şaşkın neden üzgünsün diye ama ben de anlamadım, sonuçta ikinci çocuk ve kizm buyudu baya, kızım da çok istiyordu sanirm bu kadar erken olması beni şok etti...çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ❤️

Çok haklisn canım, sanirm hamilelige odaklanmadigm için şoktayım şuan, Allah hayırlısını versin inşallah ❤️
Allahtan gelen herşey çok güzeldir. Rabbim sana mutluluk huzur sağlık versin bebişle birlikte.
Kızlar tartimdim bu arada +300 Gr çıktım, inşallah cumartesiye kadat eksiye geçerim Ellssa Ellssa arke arke Boncuk2307 Boncuk2307
Sen şoktan çıkmamışsın anladım
Kiloyu neden takılıyosun. Bundan sonra dikkatli besleneceksin kiloya takmıcaksın

Afiyet olsun canım, maalesef iyi bir gün olmamış. İnşallah diğer menülerin daha iyi olmuştur.

afiyet olsun canım, basmati diyet için daha uygun biliyorum ama yine de porsiyonu azaltman senin için çok daha iyi olur.

Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş, su biraz az kalmış.

Öncelikle geçmiş olsun canım, inşallah bugüne kadar tamamen iyileşmiştir.

Afiyet olsun, menün çok güzel olmuş.

Pazar günü için hatırlatmaydı kaptanım, henüz yazmamışlardı ama yazmak için gecikmemişlerdi.

Afiyet olsun kaptanım, karbonhidratlı bir gün olmuş ama senin sayılmayan adımlarla erimiştir sanırım.

Afiyet olsun canım suyun çok az kalmış.

Afiyet olsun canım çok güzel menü.

Öğlen tam bir sabatoj olmuş canım akşam yemeyince dengelenmiştir inşallah.

Afiyet olsun canım tek öğün seni zorlamıyor mu.

Haklısın canım akşam iyi olmamış, bazen böyle dengesiz olabiliyor yapacak bir şey yok.

Afiyet olsun rakibem, güzel menü, akşamki börek olmasaymış harikaymış.
Bu sıra su içemiyorum kaptanım midem almıyoya

Günaydın kizlar moralim bozuk açıkçası ne düşüneceğimi bilmiyorum, gebelik testi yaptım pozitif çıktı :KK43: bu ay ilk kez korunmayı bırakmıştık, ben kolay hamile kalmam normalde o yüzden beklemiyordum çok şaşkınım
Canım galiba istemiyordun sen, ne diyelim artık hayırlısı böyleymiş belki de. Hayırlı uğurlu olsun, inşallah hakkınızda en güzeli olsun.

Kızlar iyi aksamlar yazamıyorum çok .anneme geçtim burda internet yok eşimden paylaştım internet. 10 15 gün buralardayım biraz dinlenmek istiyorum bütün vücudum ağrıyor ceset gibiyim. Kan tahlilleri kötü çıktı. Insilün direncim, kanda insülin değerlerim çok çok yüksek doktor çok alevli bir seviyede dedi. d vitamini ,b12 demir vs takviye kullanmama rağmen çok çok düşük doktorda anlamadı . Halsizlik vs ondanmis. Ayrıca ramatoit artrit için daha teçhizatlı bir hastaneye sevk etti. İlaçlarımı değiştirdi. Bu değerler ile kilo vermen imkansız vucuttaki ödem vs gider ancak dedi.öncelikle depoları doldurmanız lazım dedi doktor. Annemle babam sürekli birseyler yedirmeye çalışıyorlar burda tartı yok inşallah eski kiloma dönmem 😔. Sürekli uyuyorum , resmen vücudumu tasiyamiyorum bilmiyorum inşallah ilaçlar toparlar hemen. Hepinizi öpüyorum. Yeni yıl hepimize sağlık ve mutluluk getirsin.💞
Çok geçmiş olsun canım sağlığın daha önemli. Benim de d vitaminim çok düşüktü hatta yok gibi demişti dr. Ayakta duramıyordum her yerim ağrıyordu. İlaçlar iyi geldi şimdi bıraktım kullanmayı. Sana da iyi gelir toparlarsın inşallah 🙏🏻 🙏🏻
Aslında sevinmem lazım ,mantık olarak istiyorduk hatta zamanlama falan da uygun gibi ama ne bileyim işte anlamadım çok şükür maddi manevi bir engel yok
Tebrik ederimm canımm😇😇 beklemediğin bi anda olduğu için şaşırmışsındır 🥰🥰🥰

Aslında sevinmem lazım ,mantık olarak istiyorduk hatta zamanlama falan da uygun gibi ama ne bileyim işte anlamadım çok şükür maddi manevi bir engel yok
aaaa o zaman güzel bir haber bu. Çok şükür engelleriniz yokmuş, demek ki en hayırlısı buymuş canım, hem de zor hamile kalırım diyorsun baksana ne güzel kolaylıkla gelmiş. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun canım, yeni yıla muhteşem bir haberle girmiş oldunuz.

Cumartesiye gider merak etme

Afiyet olsun.
Erkenden uyumak çok güzeel leptinin bol olsun

Ah ben de istiyorum uyuyamıyorum
Belki de bu hafta öyle denim

Bendensin
Ben de dün tek öğün yapmıştım

Cips ödem yapar uzak dur kilo verme sürecinde

Tebrikler

Regl ve stres şişkinliği seninkisi

E daha neden mutlu olmuyrsun. Güzel düşün güzel olsun
Kaptanım baktım menülere tek çekirdeği fazla kaçırdım. 300 gr eklemez diye düşünüyorum. Ödemdir diye umut ediyorum 🥺İnşallah iner ama bugün de çok sağlıklı beslenemicem

Bu gece mübarek üç aylara giriyoruz.
Allah sağlık mutluluk huzur uzun ömür versin Ramazan ayına kavuşmayı nasib etsin cümleten.
Bu üç ayların yüzü hürmetine savaşlar bitsin daha fazla çocuklar ölmesin, masum hayvanlar daha fazla zarar görmesin inşallah.
Sevgiyle huzurla kalın :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

İlk bildirimi de ben yapim mademm😂
Cumartesi 106.5
Bugun 105.5
Fark-1 kg çok şükür gelen ödem gitmiş cumartesi ye de devam eder inşallah
Ellssa Ellssa arke arke
Harikasın canım, çok güzel eksi.
Cumartesi 68.3
Bugün 69.5
+1.100 gram ama regliyim ödemliyimm 🥲🥲

arke arke Ellssa Ellssa
Regl yüzünden maalesef.
Günaydınn Kızlarrr ❤️❤️
Cts: 50.1kg
Bugün: 50.4kg
Fark:+400 gr

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Fazla değilsin canım.
Günaydın ♥️💙

Cumartesi 70.9
Bugün 71.6
Fark -0.7

Bana açlık yaramıyor ya. Herkes zayıflıyor ben kilo alıyorum.
@bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307
Kaptanım sık sık yemeyi dene.
Bildirimimi yapayım
Cuma 65.1
Bugün 64.6
Fark -500 gr
🎈
Ellssa Ellssa arke arke
Yeni yıla 64lerle girmek bana umut verdi
:)
Harikasın canım.
geçen cumartesi: 63,30
bugün: 64,10
Fark: +800 gr :KK43:
yüzde: -1,26

kaptanım reglim gecikti ona yoruyorum çünkü sporumu da yapıyorum menülerim de fena değil bence

zaten geciktikçe gerim gerim geriliyorum bir an önce gelseydi de rahatlasaydım

Ellssa Ellssa @bluegreeneyes
Regl yüzündendir canım üzülme.
Bu hafta noluyor hepimiz artıyız.
Kızlar tartimdim bu arada +300 Gr çıktım, inşallah cumartesiye kadat eksiye geçerim Ellssa Ellssa arke arke Boncuk2307 Boncuk2307
Senin artıların dert değil artık.
Kızlar bildirimimi Boncuk2307 Boncuk2307 e attım ufaklık rahatsız onu biraz rahatlatıp geliyorum 🥰 Ellssa Ellssa
Geçmiş olsun canım.

Tebrik ederim kuzun, son hedefin ne bu arada.
Son hedef 60 kilo kaptanım inşallah az kaldı
Aa seni gözden kaçırmışım kusura bakma canım 😘
Önemli değil ablacım :KK200:
Afiyet olsun canm gün içinde acıkmadın mı 🌼💙
Eşim işten erken geldi yemekle uğraşırken acıkmadım kaptanım :KK36:
Afiyet olsun sen de erken kapatmışsın

Afiyet olsun

300 e çıkarmışsın ipi harikasın
Evet kaptanım 200 yetmiyor gibi gldi. Dün de 400 yaptım
Afiyet olsun canım, maalesef iyi bir gün olmamış. İnşallah diğer menülerin daha iyi olmuştur.

afiyet olsun canım, basmati diyet için daha uygun biliyorum ama yine de porsiyonu azaltman senin için çok daha iyi olur.

Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş, su biraz az kalmış.

Öncelikle geçmiş olsun canım, inşallah bugüne kadar tamamen iyileşmiştir.

Afiyet olsun, menün çok güzel olmuş.

Pazar günü için hatırlatmaydı kaptanım, henüz yazmamışlardı ama yazmak için gecikmemişlerdi.

Afiyet olsun kaptanım, karbonhidratlı bir gün olmuş ama senin sayılmayan adımlarla erimiştir sanırım.

Afiyet olsun canım suyun çok az kalmış.

Afiyet olsun canım çok güzel menü.

Öğlen tam bir sabatoj olmuş canım akşam yemeyince dengelenmiştir inşallah.

Afiyet olsun canım tek öğün seni zorlamıyor mu.

Haklısın canım akşam iyi olmamış, bazen böyle dengesiz olabiliyor yapacak bir şey yok.

Afiyet olsun rakibem, güzel menü, akşamki börek olmasaymış harikaymış.
Oğluş iyi şükür kaptanım üşüttü heralde geçti. Tek öğün yapmam normalde ama dün eşim işten çok erken geldi onunla muhabbet ettik yemek falan derkn acıkmadım.
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Kaptanlarımmm bugün menü paylaşacak mıyız :olamaz: :ıslık::KK22:
Elbette paylaşıyoruz :KK36:

Bugün ılk tartımı bıldırıyorum IMG_3334.jpeg

Harikasın canım, çok güzel eksi.

Regl yüzünden maalesef.

Fazla değilsin canım.

Kaptanım sık sık yemeyi dene.

Harikasın canım.

Regl yüzündendir canım üzülme.

Bu hafta noluyor hepimiz artıyız.

Senin artıların dert değil artık.

Geçmiş olsun canım.
Bide kabızdım kaçgündür kaynanama gitsem bu sorunu yaşıyorumm eve geldim wc geldi şaka gibi ya 🤣🤣🤣🤣 ay halime güldüm resmen tartılırken kabızdım

Son hedef 60 kilo kaptanım inşallah az kaldı

Önemli değil ablacım :KK200:

Eşim işten erken geldi yemekle uğraşırken acıkmadım kaptanım :KK36:

Evet kaptanım 200 yetmiyor gibi gldi. Dün de 400 yaptım

Oğluş iyi şükür kaptanım üşüttü heralde geçti. Tek öğün yapmam normalde ama dün eşim işten çok erken geldi onunla muhabbet ettik yemek falan derkn acıkmadım.

Elbette paylaşıyoruz :KK36:
O zaman ben de 400 yapıciim :KK53: belki bana da yetmiyordur :spor::spor:
Tatlı muhabbet son derece doyurucudur üstelik hiç kalorisi yoktur. Hep mutlu olun canım :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Back
X