Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım güzel menü.
Hastalık için de geçmiş olsun, erken yatıp dinlenmişsindir inşallah.

bu haftayı hep böyle geçirmeyi planlıyorum kaptanım
Güzel olur dimi
muhtemelen öyle ama bir inseydi
İner iner merak etme
Cts 76.0
Bugun 76.9
+900 malesef
@LenaG canım nasılsın, uğramıyorsun galiba. Yavrunun sağlık durumu nasıl (umarım kişileri karıştırmıyorumdur).
30 Aralık Pazartesi menüsü
Sen biliyosun zaten telafi edersin merak etme
Allahtan gelen herşey çok güzeldir. Rabbim sana mutluluk huzur sağlık versin bebişle birlikte.
Kızlar tartimdim bu arada +300 Gr çıktım, inşallah cumartesiye kadat eksiye geçerim Ellssa arke Boncuk2307
Sen şoktan çıkmamışsın anladım
Kiloyu neden takılıyosun. Bundan sonra dikkatli besleneceksin kiloya takmıcaksın

Bu sıra su içemiyorum kaptanım midem almıyoya

Canım galiba istemiyordun sen, ne diyelim artık hayırlısı böyleymiş belki de. Hayırlı uğurlu olsun, inşallah hakkınızda en güzeli olsun.

Çok geçmiş olsun canım sağlığın daha önemli. Benim de d vitaminim çok düşüktü hatta yok gibi demişti dr. Ayakta duramıyordum her yerim ağrıyordu. İlaçlar iyi geldi şimdi bıraktım kullanmayı. Sana da iyi gelir toparlarsın inşallah
Aslında sevinmem lazım ,mantık olarak istiyorduk hatta zamanlama falan da uygun gibi ama ne bileyim işte anlamadım çok şükür maddi manevi bir engel yok
Tebrik ederimm canımm beklemediğin bi anda olduğu için şaşırmışsındır

Aslında sevinmem lazım ,mantık olarak istiyorduk hatta zamanlama falan da uygun gibi ama ne bileyim işte anlamadım çok şükür maddi manevi bir engel yok
aaaa o zaman güzel bir haber bu. Çok şükür engelleriniz yokmuş, demek ki en hayırlısı buymuş canım, hem de zor hamile kalırım diyorsun baksana ne güzel kolaylıkla gelmiş. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun canım, yeni yıla muhteşem bir haberle girmiş oldunuz.

Kaptanım baktım menülere tek çekirdeği fazla kaçırdım. 300 gr eklemez diye düşünüyorum. Ödemdir diye umut ediyorum İnşallah iner ama bugün de çok sağlıklı beslenemicem

Bu gece mübarek üç aylara giriyoruz.
Allah sağlık mutluluk huzur uzun ömür versin Ramazan ayına kavuşmayı nasib etsin cümleten.
Bu üç ayların yüzü hürmetine savaşlar bitsin daha fazla çocuklar ölmesin, masum hayvanlar daha fazla zarar görmesin inşallah.
Sevgiyle huzurla kalın

İlk bildirimi de ben yapim mademm
Cumartesi 106.5
Bugun 105.5
Fark-1 kg çok şükür gelen ödem gitmiş cumartesi ye de devam eder inşallah
Ellssa arke
Harikasın canım, çok güzel eksi.
Cumartesi 68.3
Bugün 69.5
+1.100 gram ama regliyim ödemliyimm

arke Ellssa
Regl yüzünden maalesef.
Günaydınn Kızlarrr
Cts: 50.1kg
Bugün: 50.4kg
Fark:+400 gr

Ellssa
Boncuk2307
Fazla değilsin canım.
Günaydın

Cumartesi 70.9
Bugün 71.6
Fark -0.7

Bana açlık yaramıyor ya. Herkes zayıflıyor ben kilo alıyorum.
@bluegreeneyes Boncuk2307
Kaptanım sık sık yemeyi dene.
Bildirimimi yapayım
Cuma 65.1
Bugün 64.6
Fark -500 gr

Ellssa arke
Yeni yıla 64lerle girmek bana umut verdi
:)
Harikasın canım.
Regl yüzündendir canım üzülme.
Bu hafta noluyor hepimiz artıyız.
Kızlar tartimdim bu arada +300 Gr çıktım, inşallah cumartesiye kadat eksiye geçerim Ellssa arke Boncuk2307
Senin artıların dert değil artık.
Kızlar bildirimimi Boncuk2307 e attım ufaklık rahatsız onu biraz rahatlatıp geliyorum Ellssa
Geçmiş olsun canım.

Tebrik ederim kuzun, son hedefin ne bu arada.
Son hedef 60 kilo kaptanım inşallah az kaldı
Aa seni gözden kaçırmışım kusura bakma canım
Önemli değil ablacım
Afiyet olsun canm gün içinde acıkmadın mı
Eşim işten erken geldi yemekle uğraşırken acıkmadım kaptanım
Afiyet olsun sen de erken kapatmışsın

Afiyet olsun

300 e çıkarmışsın ipi harikasın
Evet kaptanım 200 yetmiyor gibi gldi. Dün de 400 yaptım
Oğluş iyi şükür kaptanım üşüttü heralde geçti. Tek öğün yapmam normalde ama dün eşim işten çok erken geldi onunla muhabbet ettik yemek falan derkn acıkmadım.
Ellssa Boncuk2307 Kaptanlarımmm bugün menü paylaşacak mıyız
Elbette paylaşıyoruz

Bide kabızdım kaçgündür kaynanama gitsem bu sorunu yaşıyorumm eve geldim wc geldi şaka gibi ya ay halime güldüm resmen tartılırken kabızdım

O zaman ben de 400 yapıciim belki bana da yetmiyordur
Tatlı muhabbet son derece doyurucudur üstelik hiç kalorisi yoktur. Hep mutlu olun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…