O zaman yarın kilo bildirimi yapıp beraber başlayalım kızlarda belki zamanla gelir hergün düzenli menü verelim sporlarımızı yazalım gaza gelelimCanım ben günlük burdayım. Ama bildirimleri cuma günü bildiriyoruz. Zaten 3 kişiydik aysegül en son tatile gitti pessinusta sağlık sorunları ile ilgileniyordu.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor
- Konu Sahibi LAydLiNe
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Olur tabi canım ☺O zaman yarın kilo bildirimi yapıp beraber başlayalım kızlarda belki zamanla gelir hergün düzenli menü verelim sporlarımızı yazalım gaza gelelim
İşte geldim burdayım kızlaaar
Nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Ben iyiyim şükür, tatilde 2 kere memlekete gidip geldim, arada 3 hafta evimde kaldım misafir ağırladım derken..biraz aldım biraz verdim..
Tatil dönüşü 76.5 idim, okul açıldıktan sonra biraz abarttım sanırım 78 'i geçtim. Baktım gidişat hiç iyi değil, bu hafta sabah 1 yumurta yiyip okula gittim, öğlene kadar tok tuttu beni.. yumurtayı hiç sevmem aslında, ayda bir bile yemezdim ama yicem artık mecburen..
Bugün tartıda 76.4 'ü gördüm ve çok mutlu oldum, bundan sonra daha sık gelmeye çalışacağım inşallah...
Nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Ben iyiyim şükür, tatilde 2 kere memlekete gidip geldim, arada 3 hafta evimde kaldım misafir ağırladım derken..biraz aldım biraz verdim..
Tatil dönüşü 76.5 idim, okul açıldıktan sonra biraz abarttım sanırım 78 'i geçtim. Baktım gidişat hiç iyi değil, bu hafta sabah 1 yumurta yiyip okula gittim, öğlene kadar tok tuttu beni.. yumurtayı hiç sevmem aslında, ayda bir bile yemezdim ama yicem artık mecburen..
Bugün tartıda 76.4 'ü gördüm ve çok mutlu oldum, bundan sonra daha sık gelmeye çalışacağım inşallah...
Hoşbulduk canım, sen zaten maşallah baya iyi verdin..arada tartı sabitlenir zaten, diyetin doğasında var bu. Haftaya inersin merak etmeHoşgeldin canım hadi bakalım bir silkelenme zamanı artık hepimiz için.
Ben bu hafta 71.2 de sabit kaldım. Regl dönemindeyim o sebeple sanırım.
Canım burayı bırakmamak lazım düzenli menü verelim hepbirlikte gaza gelelimİşte geldim burdayım kızlaaar
İlk menü benden olsun
Kahvaltı 11.30
2 haşlanmış yumurta
Yarım lavaş ekmek
7 zeytin
Yeşil çay
Birazda bal ve kaymak sürdüm lavaşa
Saat 15.30 da
5 fındık
Saat 16.30 da
1 kepçe kuru fasulye
Saat 16.45 te ne alaka ise küçük bi paket çiziviç ( o gerçekten duygusal açlıktandı)
20 dk horon teptim
Su şimdilik 1 litre
Kahvaltı 11.30
2 haşlanmış yumurta
Yarım lavaş ekmek
7 zeytin
Yeşil çay
Birazda bal ve kaymak sürdüm lavaşa
Saat 15.30 da
5 fındık
Saat 16.30 da
1 kepçe kuru fasulye
Saat 16.45 te ne alaka ise küçük bi paket çiziviç ( o gerçekten duygusal açlıktandı)
20 dk horon teptim
Su şimdilik 1 litre
Bugün menü olmadı ama ilk günün suçu olmaz
Sabah 10.30
1,5 yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Közlenmiş patlıcan salatası 3 yk
2 ceviz
1 salatalık
Herşey bundan sonra saat 15.00 da başladı arkadaşlar bana kahveye geldi ...çocuklarda vardı onlara poğaça ve mozaik pasta yapmıştım onlardan yedim 1 adet
Akşam 17.40
1 kase yoğurt
4 yk et sote
Spor sabah 40 dk eliptik , 30 dk lesli ve 2 km dışarıda yürüyüş
Sabah 10.30
1,5 yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Közlenmiş patlıcan salatası 3 yk
2 ceviz
1 salatalık
Herşey bundan sonra saat 15.00 da başladı arkadaşlar bana kahveye geldi ...çocuklarda vardı onlara poğaça ve mozaik pasta yapmıştım onlardan yedim 1 adet
Akşam 17.40
1 kase yoğurt
4 yk et sote
Spor sabah 40 dk eliptik , 30 dk lesli ve 2 km dışarıda yürüyüş
10:00
Çeyrek ekmek, 3-4 çatal patates kızartması, 1 zeytin, 1 er tatlı kaşığı menemen ve acuka. Marul domates
13:00
1 elma, biraz üzüm
15:30
3-4 küçük kuru patlıcan dolması, az yufka
20:00
3-4 kuru patlıcan dolması, 3 tane tahinli kurabiye
Suyu hesaplayamadım ama azdı..spor yok, 2-3 saat yoğun ev temizliği..
Çeyrek ekmek, 3-4 çatal patates kızartması, 1 zeytin, 1 er tatlı kaşığı menemen ve acuka. Marul domates
13:00
1 elma, biraz üzüm
15:30
3-4 küçük kuru patlıcan dolması, az yufka
20:00
3-4 kuru patlıcan dolması, 3 tane tahinli kurabiye
Suyu hesaplayamadım ama azdı..spor yok, 2-3 saat yoğun ev temizliği..
Maşallah gayet güzel bir sonuç canım. Ben resmen duraksadım ilerletemiyorum. Gram gram gidiyor yine de pes etmiycemGünaydın
Geçen hafta 76.4
Bugün 75.5
Fark : 900 Gr..
Canım, sen baştan beri süper ilerliyorsun zaten, arada duraklaman gram gram vermen çok normal...pes etmeden devam et, gidecek elbet..Maşallah gayet güzel bir sonuç canım. Ben resmen duraksadım ilerletemiyorum. Gram gram gidiyor yine de pes etmiycem
Hedefin kaç? Ben 70 olmak istiyorum inşallah..
1 hafta boyunca, kahvaltıda 2-3 lokma ekmeğin haricinde hiç ekmek yemedim nerdeyse... Sabahları 1 yumurta yiyip okula gittim, öğlene kadar beni idare etti ..akşam yemeğini 6 -7 de yedim sonra pek birşey yemedim diyebilirim..
Bazı günler 2 ana öğün, bazı günler 3 ana öğün yedim ama yediklerimin kabaca kalori hesabını yaptım kafamda, ona göre yedim eski günlerdeki gibi.. bi de 3-4 kere parkta yürüyüş yaptık arkadaşla.. ama en önemlisi, 1 haftadır cam kapı halı dolap...genel temizlik ile uğraşıyorum ve daha bitmedi...
Bazı günler 2 ana öğün, bazı günler 3 ana öğün yedim ama yediklerimin kabaca kalori hesabını yaptım kafamda, ona göre yedim eski günlerdeki gibi.. bi de 3-4 kere parkta yürüyüş yaptık arkadaşla.. ama en önemlisi, 1 haftadır cam kapı halı dolap...genel temizlik ile uğraşıyorum ve daha bitmedi...
Ooo maşallah temizliği erkenden yapmışsın bende bu hafta içi başlarım kısmetse. Canım hedefim 65 bakalım becerebilecek miyim1 hafta boyunca, kahvaltıda 2-3 lokma ekmeğin haricinde hiç ekmek yemedim nerdeyse... Sabahları 1 yumurta yiyip okula gittim, öğlene kadar beni idare etti ..akşam yemeğini 6 -7 de yedim sonra pek birşey yemedim diyebilirim..