• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Selam kızlar. Günlük menümü paylaşayım.
Sabah 5 tane yeşil zeytin,iki tane üçgen peynir,bir tatlı kaşığı incir reçeli.
Öğlen 2 yemek kaşığı makarna,3 yemek kaşığı yoğurt.
Akşam 1 dilim yaş pasta.
3 litre su içtim.

Şimdi Uyarı alınan cezaların egzersizini beklemiyorum canım. Bu hafta + gelme cezamız da var ona saydım bunu kaldı 2
Bu hafta hallolur. Aslında geçen hafta evde değil miydin izin alsan bu hafta devam etmiş olurdun
Ben cezaları unutuyorum neye yedim nasıl yedim :) ben peşin ödeyim neye olduğunu sen biliyosun.. izin alma olayını bilmiyordum da zaten benim olaylar spontane gelişiyor bidaha böyle bi haftam olursa izin alırım.

💫 4 Ocak Yıldız Savaşları 💫

Bu hafta geçen haftanın yıldızları ohbb ohbb ve asliogretmen asliogretmen karşılaşmamız vardı
Haftanın kazananı -0.759 yüzdeyle asliogretmen asliogretmen oldu 💪🔥🤩

🎖🎁 2 gün dokunulmazlık hakkın var canım tebrik ederim 🤗

Eki Görüntüle 3531392

ohbb ohbb de bu hafta kilo vererek lige çıktı tebrikler canım 😘 Yüzdeler yakındı birbirine
🎁 1 öğün ödülümüz var
Harika 🤩 çok teşekkür ederim çokom, eline emeğine sağlık. ohbb ohbb canım tebrik ederim. 🎉
💫 11 Ocak Yıldız Savaşçıları 💫

asliogretmen asliogretmen (0.759)
⚔️
G gelgor (0.760) 'e karşı 🔥

Çok güzel eksildiniz daim olsun inşallah
Yüzdeler de aynı
Aslıcım bu hafta rakip değiştirdi 💪 istikrarına ayrıca 👏🧿

😍 süpermişşşşşş 😘😘🫶

Tartı da +/sabit gelme cezamız var 3 gün 20 dk youtube görüntülü egzersiz veya 6.000 adım görüntüsü beklerim ✨️ halledelim şu tartıları
Bierfi Bierfi
Sismaniye Sismaniye
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
Ahu060812 Ahu060812
IMG_9391.jpeg

Kızlar selam görümceme gedim bisikleti var. 5km bisiklet yaptım

Ben cezaları unutuyorum neye yedim nasıl yedim :) ben peşin ödeyim neye olduğunu sen biliyosun.. izin alma olayını bilmiyordum da zaten benim olaylar spontane gelişiyor bidaha böyle bi haftam olursa izin alırım.
Tamamdır ❤ Yürüyüşü 6.000 Adıma tamamlarsak ekran atmayı unutmayalım

Back
X